שלום ! מישהוא יכול להסביר לי

שלום ! מישהוא יכול להסביר לי

בקצרה ( כי יש לי מחסור ב - B12 ) מה זה פגניזים . בפעם האחרונה ששמעתי כל האיזימים הם פסה היתכן שנשאר אחד לרפואה ? ומה הקשר של הפגניזים לצמצום האוכלוסיה בעולם ?

T i a

New member
B12

תתחיל לאכול בשר או לפחות לחיות בבריאות שלמה.

Tatu4Taty

New member
כדאי שתתחיל במאמרים

לפני שאתה שואל שאלות שכנראה כבר ענו עליהן...

לפי המאמרים או לפחות אחד מהם

אתם אמורים להיות טבעונים . ( האלוהים נמצא בכל ולא רצוי לאכול את האלוהים )

Justin Angel

New member
אלוהים טעים במיוחד באל-גאוצ'ו

הברזילאים האלו באמת יודעים איך להכין אלוהים טוב. בדיוק אתמול הכנתי שני ספרי-תפילה אלוהים-עין במשקל 500 גרם. אין כמו אלוהים עם קצת פטרולזליה, רומזרין, טימין, בזילקום וטיפ-טיפה קינימון. אני אומר לך, אין כמו להוריד אלוהים-נע שלפני כמה דקות רץ באופן חופשי באחו לפני שנתנו לו מכה על הראש עם אלת-בייסבול. אם אלוהים היה נמצא בכל מקום לא הייתי מסוגל להפסיק לאכול את התפאורת רקע בחיים שלי. תחשבו על רמזור שעשוי מאלוהים עשוי-היטב, הרמזור לא יחזיק אפילו חצי שעה לפני שעדה של מאמינים רעבים יאכלו אותו. לעוד מישהו פתאום מתחשק ללכת לפאפאגיו להתפלל קצת?

אלוהים זה לפי ההזיות שלכם ! אצלי

כל היצורים שווים בערכם ( דווקא פרט לכמה בני אדם שהם גרועים מהכל ) אז בשבילי לאכול חיות זה בדיוק כמו לאכול אותך או אחד מקרובי משפחתך .

gwizard

New member
בתאבון.

למרות שאם תאכל את ג'סטין אתה עלול לקבל קיב קיבה מכל החרא שצף לו בפנים.

graciella

New member
דעות צמחוני פגאני

נכון מאד הכל קדוש הכל שמימי גם החסה, הדגן ומים אז יש כאלה אשר טוענים כי אנו אוכלים את הפירות והירקות המקודשים וזה באמת נורא מה אתה אומר? דרך אגב אני צמחונית מתוך אידיאולוגיה פשוטה – "לא לאכול כל דבר עם פרצוף" ולא מפני שאני פגאנית.

אני אומר שאין דבר כזה קדוש או מקודש

חבל לבזבז את הזמן הקצר שאנחנו חיים על דברים לא חשובים . ימינו כצל חולף . אבל אני שונא ירקות ופירות ולכן אני אוכל אותם ואילו יצורים חיים אני אוהב, אז אני לא אוכל יצורים שאני אוהב .

ToryMaster

New member
המ

אז מה, אני יכולה לאכול את האקס שלי? אנ'לא אוהבת אותו במיוחד [בלשון המעטה:S]

RainBird

New member
זה תלוי. את פאגנית? כי אם כן אז אכילה שלו זה אקט של כבוד. את לוקחת את המהות הפיסית שלו ומאחדת אותה עם שלך תוך כדי אכילה.

Wing Chan

New member
../images/Emo3.gif

A census taker once tried to test me. I ate his liver with some fava beans and a nice chianti. *FTFTFTFFTFT* חניבעל המלך.

למעלה