שלום! מישהו יודע אם יש איזה שהוא עידכון גירסה

שלום! מישהו יודע אם יש איזה שהוא עידכון גירסה

לסמסונג גלאקסי I7500? חפרתי על זה באינטרנט ומצאתי תשובות סותרות. הכי הייתי רוצה זה את ה2.2,אבל גם 1.6 עדיף על מה שיש. אפילו סתם עידכון גרסה עדיף על מה שיש. המכשיר פשוט עובד נורא ואיום! איטיות כזאת לא ראיתי בחיים. יש למישהו איזה פיתרון? תודה מראש!

יNOT

New member
עידכון גירסת אנדרויד - לא, לפחות לא רשמי....

העידכון האחרון לדגם הזה, הוא גירסת אנדרויד 1.5 וגרסת I7500JIIL2 - BaseBand (בחו"ל המכשיר שודרג ל גירסת אנדרויד 1.6 במקומות מסויימים) עידכונים לא רשמיים, זה התקנת רומים חיצוניים ( לא של היבואן, ולא של סמסונג ) http://www.drakaz.com/ גירסה חינמית, ויש גירסה בתשלום שמתעדכנת אוטמטית... כדאי לקרוא עוד על הנושא באתר של המפתח. (אם אני לא טועה צריך שיהיה לך ROOT במכשיר) ואתה יכול גם לנסות באתר העברי לאנדרויד: iandroid.co.il וכן, נפלנו עם המכשיר הזה...

ראשית כל תודה על התגובה! שנית:יש לך ניסיון

עם ההתקנות האלו? כדיא? לא כדאי? משפר בכלל משהו? פוגע באחריות של סלקום? מסוכן? שוב תודה!

יNOT

New member
אין לי תשובות - אני לא ניסיתי...

בגלל זה הפניתי אותך לפורום נוסף, בו בטוח תמצא אנשים שניסו. תמיד קיים סיכון בהתקנת רום לבד, אתה עלול הפוך את הטלפון ללא שמיש. את נושא האחריות, אני מציע לברר מול סלקום. בהצלחה.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifלאדעת אם עוד תראה את זה..

אבל עכשיו הייתי באורנג' בשביל משהו לא קשור בכלל.. ועל הדרך הנציג אמר לי שאני יכולה לעדכן לגירסה חדשה את המכשיר שלי [יש לי אותו אחד..] אז אמרתי לו שעד כמה שאני יודעת אין עדכון גירסה למכשיר הזה.. והוא אמר לי שיש, ושחבר שלו עדכן את זה. אז אמרתי לו שבטח עידכן גירסה לא רשמית, פרץ whatever והוא התעקש שלא.. הלוואי ידעתי איך מעדכנים גירסה בכלל .. >.>

למעלה