שלום, מישהו יודע מתי יש הופעות בחודש אוקטובר?
G guyl234 New member 14/9/08 #3 היכן לוח ההופעות מופיע שם? לא הצלחתי למצוא. גם באתר הרישמי שלו הלוח הופעות מעודכן רק עד אוגוסט. יש עוד מקום שניתן לחפש בו?
היכן לוח ההופעות מופיע שם? לא הצלחתי למצוא. גם באתר הרישמי שלו הלוח הופעות מעודכן רק עד אוגוסט. יש עוד מקום שניתן לחפש בו?
T the Girl of Love New member 14/9/08 #4 ../images/Emo214.gifגם אני לא מצאתי שום מקום שניתן להתעדכן פה עדיין.. בדר"כ מעודכן באתר באמת, או במייספייס, כנארה שכעת הוא משקיע בעבודה על אלבום נוסף
../images/Emo214.gifגם אני לא מצאתי שום מקום שניתן להתעדכן פה עדיין.. בדר"כ מעודכן באתר באמת, או במייספייס, כנארה שכעת הוא משקיע בעבודה על אלבום נוסף
T the Girl of Love New member 14/9/08 #5 ../images/Emo214.gifגם אני לא מצאתי שום מקום שניתן להתעדכן פה עדיין.. בדר"כ מעודכן באתר באמת, או במייספייס, כנארה שכעת הוא משקיע בעבודה על אלבום נוסף
../images/Emo214.gifגם אני לא מצאתי שום מקום שניתן להתעדכן פה עדיין.. בדר"כ מעודכן באתר באמת, או במייספייס, כנארה שכעת הוא משקיע בעבודה על אלבום נוסף
ק קורא לה אלה 1 New member 14/9/08 #6 כרגע הוא כנראה עובד עם שילה פרבר על האלבום השלישי וחוץ מזה, יש את האלבום של יונתן גוטפלד.