שלום .. מישהו יכול לומר לי פרטים

שלום .. מישהו יכול לומר לי פרטים

שלום .. מישהו יכול לומר לי פרטים על דרכים להשגת מילגות בחול? יש לי תואר מהנדסת מדעי המחשב . וסיימתי בהצטיינות . חשבתי ללמוד בארהב תואר שני ואני מחפשת מקורות למלגות של קהילות יהודיות או משהו כזה שמעניקים את המילגות אני אשמח אם יש למישהו פרטים בנושא .. ואם יש אולי מישהו שעבר תהליך כזה .. והאם ניתן אישור עבודה חלקי ? תודה , מירב .

billc

New member
הסתכלתי קצת על הפורומים שביקרת

לדעתי את מתפזרת...אין לי מושג כמה זמן את מחפשת עבודה.. אבל בואי ואומר לך מה אני חושב שהמטרות שלך צריכות להיות תחפשי עבודה בארץ (ולא בתור QA) ושלא יעניין אותך בכלל המשכורת והתנאים תעבדי אפילו בחינם..המטרה שלך לצבור ניסיון ושיהיה לך משהו מעניין ברזומה.. הלחץ שלך..יגרום לך להתפשר..בדרך כלל מי שנכנס לQA נשאר בQA ..תתרחקי מחברות כמו אמדקוס.. באמדקוס תעבדי הרבה שעות..וזה לא יתן כלום בחיים הדבר הכי חשוב בתוכנה זה ניסיון..זה מה שכולם מחפשים ולכן ללכת ללמוד בחול לתואר שני לא יתן לך כלום

חחח עשית עבודת מחקר....את האמת

את האמת ... אני לא מחפשת עבודה כרגע ... בא לי ללכת להיות עכשיו דיילת אויר באל על . שלחתי את הטפסים כבר... חשבתי ללמוד תואר שני שמקביל . אז אני בודקת את האופציה בארץ ואת האופציה בחול . בסוף לא הלכתי על אמדוקס דרך אגב ... אבל אני לא פוסלת QA אפילו שסיימתי מהנדס . אני חושבת שזאת דווקא דרך להכנס לחברה ולהתקדם בה . תודה על התגובה בכל אופן :)

מוכשרת הילדה...

מצטער אינני מכיר את הנושא מספיק טוב בכדי לתרום לך מידע. אני רק יודע דבר אחד, שסטודנטים בינלאומיים יכולים לעבוד באוניברסיטה עצמה עד 20 שעות, לפחות ממה שאני ראיתי.

שלום לפסטיבלית..

כסטודנטית תוכלי לקבל אחת משתי ויזות - F1 או J1, F1-מאפשרת עבודה עד 20 שעות בשבוע אך ורק באוניברסיטה במשרות סטודנטים לרוב בשכר עלוב ביותר. J1 מאפשרת במהלך הלימודים בדיוק את אותו הדבר, אבל לאחר סיום הלימודים אם תקבלי הצעת עבודה במקצוע שלך (תואר שני ומעלה), האוניברסיטה תוכל להאריך את הויזה שלך בעוד 18 חודש שבהם תוכלי לעבוד. זה נקרא ACADEMIC TRAINING.

תודה רבה על האינפורמציה, אז זה באמת

אז זה באמת אומר שאני צריכה לחפש מלגות... אתה יודע על מלגות גם ??? המתחיל במצווה אומרים לו גמור ... חחחחחח

Maus

New member
תמיד אפשר למצוא מלגות

בחו"ל מחזיקים מאוד מהאוניברסיטאות בארץ, אני אומר את זה בתור מי שלומד באירופה עכשיו. זה אפילו במידה רבה של צדק. למדת באוני' או באחת המכללות? בכל מקרה, תתחילי לחפש דרך המוסד בו למדת. לכל מוסד אקדמי יש קשרים אקדמיים עם מוסדות מקבילים בחו"ל. לפעמים הקישורים מפתיעים ביותר, שמעתי על מישהו שעשה קורס תכנות קצר והלך להשלים את התואר באוסטרליה והיום הוא עומל על הדוקטורט שלו, הכל עם מלגה מלאה ועם דרכון ביד. אבל את יודעת שמעתי זה לא מספיק. בכל מקרה בעולם המדעי, אל תבני על הקהילות היהודיות, תחפשי קרנות מחקר. בטח יש גם קומבינות עם חברות פרטיות שבונות עתודת מועסקים, אבל זה נשמע לי סידור פחות מוצלח. אז יאללה תתחילי לחפש ולסגנן את קורות חייך. ואגב, יש לי מאות תמונות מהקרנבל שהיה אצלנו, בין התחפושות היו כמה בהחלט סקסיות.

למעלה