שלום.. מישהו יכול לעזור לי ??

שלום.. מישהו יכול לעזור לי ??

אני דיי חדשה בפורום .. ויש לי כמה שאלות.. מקווה שתענו לי.. אני רוצה לצפות בערוצים שבהם משודר " האחד" מישהו יכול לומר לי מאיפה אני יכולה לצפות בשידורים שלו בא\ארצות שונות ?? אני לא מצליחה.. חיפשתי כבר מלא זמן ולא הצלחתי... תודה רבה ...

שירנלה

New member
ווואוו, כנסי שנייה

אין לי תשובה חד משמעית בשבילך אבל סחט'ן שאת מבינה פורטוגזית מספיק כדי להבין את הסידרה בלי תרגום... אני תאמת לא רואה אותה... תנסי לחפש תחת השם של הסידרה באתר דרום אמריקאי, ככה תדעי איפה זה משודר, ולפי הערוץ שזה משודר תדעי אם יש את הערוץ הזה און ליין או לא.... אני כעיקרון לא יודעת איפה לברר לך באיזה ערוצים זה משודר בדרום אמריקה, אבל אם תביאי לי את הארץ, ושם הערוץ, אני אוכל להגיד לך אם יש אותו און ליין... הבנת? אם לא, שלחי הודעה לפה...

כנסי

חחח.. תודה רבה על העזרה.. אבל לא ממש הבנתי.. ויש בעיה קטנה.. אני לא יודעת פורטוגזית.. אם הייתי יודעת.. כבר לא הייתי פה הייתי טסה לברזיל עכשיו ומיד לפגוש את השחקנים.. או שהייתי מתקשרת.. - הלוואי והיה לי את הטלפון.. זה חלומי !!! לא הבנתי מה לתת לך.. איזה שם ?? של הסר\דרה ?? זה בברזיל el clon ובספרדית - o clon לא בטוחה שזה עזר לך.. אני מתה על הסדרה ומציאה לך לראות אותה כי זאת סדרה ממש מהממת וסוחפת. ברצינות עכשיו- זאת הסדרה הכי יפה שקיימת... ( וראיתי המון טלנובלות ) זו הכי יפה..

שירנלה

New member
תשמעי....

תבררי לי באיזה ערוץ אפשר לראות את האחד בארגנטינה, או בכל מדינה אחרת בדרום אמריקה. ברגע שתגידי לי שם ערוץ, והארץ שבה יש אותו, אני אוכל לברר לך אם יש את הערוץ הזה און ליין. יש לי רשימת ערוצים שיש בארצות מסויימות, ושאפשר את הערוצים האלה לראות און ליין.. אבל לא כתוב מה משודר בערוצים האלה... אם תתני לי שם ערוץ בארת מסויימת, אני אלך לרשימה ואבדוק את יש את העערות הזה בה , ואם אפשר לראות און ליין... עכשיו הבנת?

shirush3

New member
בארגנטינה האחד.........

משודר בערוץ 13 שהאתר שלו יעלה בקרוב

תןדה רבה

תשמעי.. תודה רבה לך.. אני ינסה לברר.. ודווקא עכשיו שדודה שלי - מארגנטינה.. באה לביקור בארץ..אז אני ישאל אותה ויודיע לך בסוף השבוע.. תודה רבה לך !!!!!!!!!!!!!!!

למעלה