שלום מישהו יכול לתרגם לי את השירים

chris benoit1

New member
שלום מישהו יכול לתרגם לי את השירים

cry me a river my love What Goes Around rock your body sexy back תודה מראש לכל המתרגמים!!!

shaharrr53

New member
אוקיי.

My Love אין אישה אחרת אשר יכולה להבחין ב... אם הייתי כותב לך סימפוניה רק לאמר כמה את נבזית אליי (מה את תעשי?) אם הייתי אומר לך, את היית יפה היית נפגשת איתי באופן רגיל? (תאמרי לי אם היית?) טוב מותק אני הייתי מסביב לעולם אבל לא ראיתי את עצמי עם בחורה אחרת (כמוך) הטבעת הזאת כאן מייצגת את הלב שלי אבל זהו רק דבר אחד שאני צריך ממך (תאמרי אני מסכימה) בגלל, אני יכול לראות אותנו מחזיקים ידיים הולכים בחוף, כפות הרגליים בחול אני יכול לראות אותנו בצד המדינה יושבים בדשא שוכבים מצד לצד את יכולה להיות האישה שלי תני לי לעשות אותך האישה שלי ילדה את מדהימה אותי אני לא הולך לעשות משהו משוגע תראי כל מה שאני רוצה שתעשי זה להיות האהבה שלי (אז אל תתרחקי) האהבה שלי (אז אל תתרחקי) האהבה שלי (אז אל תתרחקי) אין אישה אחרת אשר יכולה להבחין ב... האהבה שלי (אז אל תתרחקי) האהבה שלי (אז אל תתרחקי) האהבה שלי (אז אל תתרחקי) אין אישה אחרת אשר יכולה להבחין ב... האהבה שליייייייי אהבההההההה האהבה שליייייי האהבה שלייייייייי עכשיו אם אני כותב לך מכתב אהבה וגורם לך לחייך בכל מילה שכתבתי (מה תעשי?) האם זה יגרום לך לרצות לשנות את הסצנה? ולרצות להיות האחת בקבוצה שלי (תאמרי לי האם כן?) תראי מה הטעם בלחכות עוד בגלל שאני מעולם לא הייתי יותר בטוח, ילדה (מותק, זו את) הטבעת הזאת כאן מייצגת את הלב שלי ואת כל מה שאי פעם חיכית בשבילו (רק תאמרי אני מסכימה) בגלל, אני יכול לראות אותנו מחזיקים ידיים הולכים בחוף, כפות הרגליים בחול אני יכול לראות אותנו בצד המדינה יושבים בדשא שוכבים מצד לצד את יכולה להיות האישה שלי תני לי לעשות אותך האישה שלי ילדה את מדהימה אותי אני לא הולך לעשות משהו משוגע תראי כל מה שאני רוצה שתעשי זה להיות האהבה שלי (אז אל תתרחקי) האהבה שלי (אז אל תתרחקי) האהבה שלי (אז אל תתרחקי) אין אישה אחרת אשר יכולה להבחין ב... האהבה שלי (אז אל תתרחקי) האהבה שלי (אז אל תתרחקי) האהבה שלי (אז אל תתרחקי) אין אישה אחרת אשר יכולה להבחין ב... האהבה שליייייייי אהבההההההה האהבה שליייייי האהבה שלייייייייי קצר, מגניב כמעריץ באחד החדש שוב אבל עדיין יש לו מעריצים מפרו עד יפן אה תקשיב מותק, אני לא רוצה להרוס לך את התוכנית (נהה) אבל אם אתה משיג גבר, תנסה להפסיד אותו אם אתה יכול בגלל שהבנות באמת פרועות תרים להן את הידיים גבוה וכשהן רוצות לבוא ולהרביץ בזה עם בחור עומד אתה לא באמת רוצה לתת לסיכוי להתמוסס בגלל שלא ראית ולא היית עם איש כל כך מעופף (אה מותק) חבר כל כך מעופף אני יכול לעוף אישי, בגלל שאני ממשש את ה B.I שלי הם קוראים לי איש נר (למה?) פשוט בגלל שאני באש (חה חה) אני שונא שאני חייב לסיים את החופשה שלי אז אתה לא יכול להכחיש אני סבלני, אבל אני לא הולך לנסות (נהה) אתה לא בא, אני לא הולך למות תישאר, למה אתה מתכוון, אתה לא יכול ללכת למה (וואה?) אתה ואני חברי אנחנו לא עניבה (הו הו) אתה אומר שאתה רוצה להרביץ לזה כאשר אני לא כל כך מרומם (גבר) מותק, זה ברור שאני לא אהיה הגבר שלך אני לא משקר, אני מרגיש את הריקנות שלך ותשכחי את הפרצוף שלך, אני נשבע אותו החניון, אותו הכדור בכל מקום אני מרמה רק מביא איתי זיווג בגלל, אני יכול לראות אותנו מחזיקים ידיים הולכים בחוף, כפות הרגליים בחול אני יכול לראות אותנו בצד המדינה יושבים בדשא שוכבים מצד לצד את יכולה להיות האישה שלי תני לי לעשות אותך האישה שלי ילדה את מדהימה אותי אני לא הולך לעשות משהו משוגע תראי כל מה שאני רוצה שתעשי זה להיות האהבה שלי (אז אל תתרחקי) האהבה שלי (אז אל תתרחקי) האהבה שלי (אז אל תתרחקי) אין אישה אחרת אשר יכולה להבחין ב... האהבה שלי (אז אל תתרחקי) האהבה שלי (אז אל תתרחקי) האהבה שלי (אז אל תתרחקי) אין אישה אחרת אשר יכולה להבחין ב... האהבה שליייייייי אהבההההההה האהבה שליייייי האהבה שלייייייייי

tsofa

New member
cry me a river

Cry me a river\Justin Timberlake היית השמש, היית הקרקע שלי, אבל לא ידעת בכמה דרכים אהבתי אותך, הו. אז לקחת הזדמנות, ותכננתי תכניות אחרות, אבל אני בטוחה שלא ידעת שהן הולכות להתנפץ, לא. את לא חייבת לומר מה עשית, אני כבר יודע, גיליתי זאת ממנו. עכשיו אין שום הזדמנות לך ולי, לעולם לא תהיה, וזה לא גורם לך להתעצב מזה. אמרת לי שאת אוהבת אותי, למה עזבת אותי כולי לבד? עכשיו את אומרת שאת צריכה אותי, כשאת מתקשרת אליי, בטלפון. ילדה סירבתי, וודאי התבלבלת עם גבר אחר, הגשרים שלך נשרפו, עכשיו זה התור שלך לבכות. תבכי לי נהר, תבכי לי נהר, תבכי לי נהר, תבכי לי נהר, ילדה, כן כן. אני יודע שהם אומרים שישנם דברים שעדיף שלא ייאמרו, זה לא כאילו דיברת איתו ואת יודעת את זה (אל תתנהגי כאילו את יודעת את זה) וכל הדברים האלה שאמרו לי ממשיכים להעסיק את ראשי(להעסיק את ראשי) היית צריכה לבחור ביושר ואולי לא היית מפשלת. את לא חייבת לומר מה עשית, (לא חייבת לומר מה עשית) אני כבר יודע, (אני כבר יודע) גיליתי זאת ממנו. עכשיו אין שום הזדמנות לך ולי, לעולם לא תהיה, (שום הזדמנות, לך ולי) וזה לא גורם לך להתעצב מזה. אמרת לי שאת אוהבת אותי, למה עזבת אותי כולי לבד? (כולי לבד) עכשיו את אומרת שאת צריכה אותי, כשאת מתקשרת אליי, בטלפון. (כשאת מתקשרת אליי, בטלפון) ילדה סירבתי, וודאי התבלבלת עם גבר אחר, (אני לא כמוהם בייבי) הגשרים שלך נשרפו, עכשיו זה התור שלך (התור שלך) לבכות תבכי לי נהר, (לכי ופשוט) תבכי לי נהר, (לכי ופשוט) תבכי לי נהר, (בייבי לכי ופשוט) תבכי לי נהר, כן כן. הו, הנזק נעשה אז כנראה שאני אעזוב הו, הנזק נעשה אז כנראה שאני אעזוב הו, הנזק נעשה אז כנראה שאני אעזוב הו, הנזק נעשה אז כנראה שאני אעזוב את לא חייבת לומר מה עשית, (לא חייבת לומר מה עשית) אני כבר יודע, (אני כבר יודע) גיליתי זאת ממנו. עכשיו אין שום הזדמנות לך ולי, לעולם לא תהיה, (שום הזדמנות, לך ולי) וזה לא גורם לך להתעצב מזה. תבכי לי נהר, (לכי ופשוט) תבכי לי נהר, (לכי ופשוט) תבכי לי נהר, (בייבי לכי ופשוט) תבכי לי נהר, יה יה תבכי לי נהר, (בייבי לכי ופשוט) תבכי לי נהר, (לכי ופשוט) תבכי לי נהר, (כי אני כבר בכיתי) תבכי לי נהר, יה יה (לא הולך לבכות שוב, יה יה)

תיקון קטן..

בשורה : how much you mean to me זה לא עד כמה את נבזית אליי, זה כמה את חשובה לי. ובשורה in the country side הכוונה היא לכפר ולא למדינה.

Red11

New member
תיקון לטעות צורמת!

אם הייתי כותב לך סימפוניה רק לומר לך כמה את חשובה לי! (ולא נבזית אלי... אלוהים!)

shaharrr53

New member
עוד אחד.

What goes around היי ילדה האם יש בו כל מה שרצית בגבר? את יודעת שאני נתתי לך את העולם (עולם) היה לך אותי בכף ידך אז למה האהבה הלכה? אני פשוט לא יכול להבין חשבתי שזה היה אני ואת, מותק (מותק) אני ואת עד הסוף אבל אני משער שטעיתי לא רוצה לחשוב על זה (הו) לא רוצה לדבר על זה (הו) פשוט כל כך נמאס לי מזה אני לא יכול להאמין שזה נגמר ככה פשוט כל כך מבולבל מזה (הו) מרגיש את העצבות מזה (כן) אני פשוט לא יכול לפעול בלעדייך ספרי לי, האם זה הוגן? האם ככה זה באמת נכשל? האם זה איך שאנחנו אומרים להתראות? היה יותר טוב אם הייתי יודע כשאת הגעת שאת היית הולכת לגרום לי לבכות זה שובר לי את הלב לראות אותך רצה סביב כי אני יודע שאת חיה בשקר אבל זה בסדר, מותק, כי בבוא היום את תגלי מה הולך מסביב, הולך מסביב, הולך מסביב, מגיע כל הדרך חזרה מסביב מה הולך מסביב, הולך מסביב, הולך מסביב, מגיע כל הדרך חזרה מסביב מה הולך מסביב, הולך מסביב, הולך מסביב, מגיע כל הדרך חזרה מסביב מה הולך מסביב, הולך מסביב, הולך מסביב, מגיע כל הדרך חזרה מסביב כן עכשיו ילדה אני זוכר את כל מה שאת דרשת את אמרת שאת מתקדמת הלאה עכשיו (הלאה עכשיו) אוליי כדאי שאני אעשה אותו הדבר (אוליי כדאי שאני אעשה אותו הדבר) הדבר המצחיק שיש בזה זה שאני הייתי מוכן לתת לך את שמי חשבתי שזה היה אני ואת מותק (מותק) ועכשיו, הכל רק בושה שאני משער שאני טעיתי לא רוצה לחשוב על זה (לא) לא רוצה לדבר על זה (ממ) פשוט כל כך נמאס לי מזה אני לא יכול להאמין שזה נגמר ככה פשוט כל כך מבולבל מזה (הו) מרגיש את העצבות מזה (כן) אני פשוט לא יכול לפעול בלעדייך תוכלי לספר לי האם זה גורלי? האם ככה זה באמת נכשל? האם זה איך שאנחנו אומרים להתראות? היה יותר טוב אם הייתי יודע כשאת הגעת שאת היית הולכת לגרום לי לבכות זה שובר לי את הלב לראות אותך רצה סביב כי אני יודע שאת חיה בשקר אבל זה בסדר, מותק, כי בבוא היום את תגלי מה הולך מסביב, הולך מסביב, הולך מסביב, מגיע כל הדרך חזרה מסביב מה הולך מסביב, הולך מסביב, הולך מסביב, מגיע כל הדרך חזרה מסביב מה הולך מסביב, הולך מסביב, הולך מסביב, מגיע כל הדרך חזרה מסביב מה הולך מסביב, הולך מסביב, הולך מסביב, מגיע כל הדרך חזרה מסביב כן מה הולך מסביב מגיע מסביב כןןן מה הולך מסביב מגיע מסביב כדאי שתדעי את זה מה הולך מסביב מגיע מסביב כןןן מה הולך מסביב מגיע מסביב כדאי שתדעי את זה לא רוצה לחשוב על זה (לא) לא רוצה לדבר על זה (ממ) פשוט כל כך נמאס לי מזה אני לא יכול להאמין שזה נגמר ככה פשוט כל כך מבולבל מזה (הו) מרגיש את העצבות מזה (כן) אני פשוט לא יכול לפעול בלעדייך ספרי לי, האם זה הוגן? האם ככה זה באמת נכשל? האם זה איך שאנחנו אומרים להתראות? היה יותר טוב אם הייתי יודע כשאת הגעת (היה יותר טוב אם הייתי יודע) שאת היית הולכת לגרום לי לבכות זה שובר לי את הלב לראות אותך רצה סביב (עכשיו זה שובר לי את הלב) כי אני יודע שאת חיה בשקר אבל זה בסדר, מותק, כי בבוא היום את תגלי מה הולך מסביב, הולך מסביב, הולך מסביב, מגיע כל הדרך חזרה מסביב מה הולך מסביב, הולך מסביב, הולך מסביב, מגיע כל הדרך חזרה מסביב מה הולך מסביב, הולך מסביב, הולך מסביב, מגיע כל הדרך חזרה מסביב מה הולך מסביב, הולך מסביב, הולך מסביב, מגיע כל הדרך חזרה מסביב כן יאפ יאפ יאפ (תני לי לצייר את התמונה הזאת בשבילך, מותק) יאפ את מבזבזת את הלילות שלך לבדך והוא אף פעם לא מגיע הבייתה ובכל פעם שאת מתקשרת אליו, כל מה שאת מקבלת זה קול עסוק שמעתי שגילית שהוא עושה לך מה שאת עשית לי זה לא הולך ככה אצלי כשאת בגדת, ילדה ליבי דימם, ילדה אז זה הולך בלי לאמר שכדאי לתת לרגשות לכאוב זה רק תסריט של עניין קלאסי סיפור ישן נושן ילדה, קיבלת מה שהיית ראויה לו ועכשיו את רוצה מישהו כדי לתקן את הלילות הבודדים את רוצה שיהיה לך מישהו שיכול לבוא ולגרום לזה להיות נכון אבל ילדה, אינני מישהו אני חסר סימפתיה תראי.. מה שהולך מסביב חוזר סביב אני חשבתי שאני אמרתי לך היי (היי) מה שהולך מסביב חוזר סביב אני חשבתי שאני אמרתי לך היי (היי) מה שהולך מסביב חוזר סביב אני חשבתי שאני אמרתי לך היי (היי) מה שהולך מסביב חוזר סביב אני חשבתי שאני אמרתי לך היי (היי) תן להם את זה, ג'יי היי, היי, היי, היי (שוב ושוב עד הסוף) חהחה תראי היית צריכה להקשיב לי, מותק תן להם את זה, ג'יי בגלל שמה שהולך מסביב חוזר מסביב חהחהחהחה הוו הוו-הוו-הוו-הוו הוו הוו-הוו-הוו-הוו

tsofa

New member
sexyback

Sexy back\Justin Timberlake בית ראשון- אני מביא גב סקסי, בחורים אחרים לא יודעים מה לעשות, אני חושב שזה מיוחד,מה מאחורי הגב שלך? אז תסתובבי ואני ארים את מה שרפוי. נערה שווה,את רואה את האזיקים האלה מותק,אני העבד שלך. אני אתן לך לצלוף בי אם אני לא מתנהג כמו שצריך זה פשוט בגלל שאף אחת לא גורמת לי להרגיש כך. פזמון- בואי לכאן ילדה,תתקדמי,תלכי עם זה. בואי אחורה,תתקדמי,תלכי עם זה. אח"מים,תתקדמו,תלכו עם זה. תשתי על חשבוני,תתקדמי,תלכי עם זה. את רואה עם מי את משחקת,תתקדמי,תלכי עם זה. תסתכלי על הירכיים האלה,תתקדמי,תלכי עם זה. את גורמת לי לחייך,תתקדמי,תלכי עם זה. בואי לכאן,ילדה,תתקדמי,תלכי עם זה. תביאי את הסקסיות שלך,תתקדמי,תלכי עם זה. תביאי את הסקסיות שלך! בית שני- אני מביא גב סקסי. בחורים אחרים לא יודעים איך להתנהג, תני לי לפצות אותך על הדברים שחסר לך, כי את רותחת,אני חייב להשיג את זה מהר. נערה שווה,את רואה את האזיקים האלה מותק,אני העבד שלך. אני אתן לך לצלוף בי אם אני לא מתנהג כמו שצריך זה פשוט בגלל שאף אחת לא גורמת לי להרגיש כך. פזמון- בואי לכאן ילדה,תתקדמי,תלכי עם זה. בואי אחורה,תתקדמי,תלכי עם זה. אח"מים,תתקדמו,תלכו עם זה. תשתי על חשבוני,תתקדמי,תלכי עם זה. את רואה עם מי את משחקת,תתקדמי,תלכי עם זה. תסתכלי על הירכיים האלה,תתקדמי,תלכי עם זה. את גורמת לי לחייך,תתקדמי,תלכי עם זה. בואי לכאן,ילדה,תתקדמי,תלכי עם זה. תביאי את הסקסיות שלך,תתקדמי,תלכי עם זה. תביאי את הסקסיות שלך!

imashelitay

New member
תיקונים

בMY LOVE : המשפט הראשון: אין אף אחת שיכולה לקחת את המקום שלך ב SEXYBACK: בפזמון: במקום גב סקסי זה- אני מחזיר את הסקסיות

Red11

New member
תיקונים...

בבית השני - "אני זוכר את כל מה שטענת..." (ולא דרשת) בפזמון השני - "תגידי לי אם זה הוגן..." (ולא אם זה הוא גורלי) תרגום יפה!

למעלה