שלום, מישהו מכיר את הנגן DEEJAY...

BEST BET

New member
שלום, מישהו מכיר את הנגן DEEJAY...

והאם שווה לקנות DEEJAY 1 GEGA ב 550 שקלים?

יאיר B

New member
איך מישהו כתב עליו פעם

יפה, מעוצב, סקסי (?) עם איכויות לא מלהיבות של מוסיקה טסיכויי התפרקות של 50% לאחר חצי שנה של שימוש. וברצינות: נראה לך הגיוני לשלם חצי שקל למגה זיכרון? אפילו DOK סטנדרטי עולה יותר!

BEST BET

New member
אז לא שווה? המחיר היה 600 ...

והמוכר אחרי שבדק בספרים אמר שקנה ב 530 והוא מוכן למכור ב 550..

salinasg

New member
מממ שמע...

550 שקלים זה לא מחיר של נגן טוב... באמת שאין מציאות בתחום הזה. יש מחיר לנגנים טובים...וזה בערך אלף שקל או יותר... you get what you pay for

BEST BET

New member
טוב אני לא מחפש משהו מקצועי..

השאלה שלי האם הנגן הזה DEEJAY מוכר יחסית ואמין והאם המחיר הזה טוב ראיתי אותו בירושלים ב 550

יאיר B

New member
אם אתה מתכוון לנגן שנראה כמו שיש

בדף שבקישור - אז מדובר בנגן ג'נרי - אומנם חצי ממדינת ישראל קנו נגן כזה, אבל החברה שמיצרת אותו (אם תצליח למצוא את שמה... לרוב על הקרטונים לא רשום שם יצרן - בניגוד גמור לתקנות בארץ, אגב) היא חברה טייואנית / סינית / מצזית וכו' שאיש לא שמע עליה. גם האמינות לא מלהיבה (יש מספיק אשנים שסיפרו שהנגן התחיל לעשות בעיות לאחר מספר חודשים). כמו שאמר קודמי: אתה מקבל את מה שאתה משלם עליו. אני במקומך הייתי קונה בסכום הזה את הסאנדיסק 512 - האיכות טובה יותר והחברה מוכרת. אבל זה שיקול שלך.

לא, לא, לא לקנות...../images/Emo3.gif

עד מתי יקנה עם ישראל את הדבר הזול ביותר והגרוע ביותר? תראה, אם אתה רוצה נגן שיודע לעשות את העבודה שלו - קח אייאודיו, קי אייביד, אייריבר, ואפילו סאנדיסק, מילא. לא, לא, לא להתפתות לקנות את נגני ה"סמארט", "דיג'יי", "ארגוטק" "פאואר דיסק" וכו' כי אלה אותם נגנים, מתפרקים תוך שבוע בעלי איכות שמע גרועה, אוזניות גרועות ובכלל, זה כמו לקנות אוכל מקולקל בפחות כסף. רוצה נגן אמ.פי.3 - תקנה נגן אמ.פי.3, ולא גרוטאה.

זה הכל ענין של קנית

נגן עם זיכרון גדול או קנית DOK עם נגן ! האיכות באמת על הפנים ולא ממש צריך להקשיב למוכרים האלה. כן , ממש הוא ימכור לך מוצר ב 20 שקל רווח או משהו דומה כי אין לי כוח לבדוק שאני לא טועה !

BEST BET

New member
תודה על התגובות חבריה ו..

שם החברה DEEJAY חשבתי שהיא מוכרת -(המוכר אמר שהיא טובה) אם אתם אומרים שלא כדאי מה אתם ממליצים ל 1 GEGA שהוא גם הארד דיסק נייד וחברה טובה יחסית ב 600 שקל בערך פחות או יותר?

יאיר B

New member
בדוק בזאפ...

אבל קח בחשבון שנגן טוב 1GB בפחות מ-1000 ש"ח לא תמצא. לדעתי, עדיף איכות על כמות (כלומר עדיף נגן איכותי 512MB על נגן לא איכותי 1GB).

BEST BET

New member
מצאתי תנגן שראיתי בחנות כנסו..

http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&pageInfo=5 DEEJAY והמחיר היה 550! יותר זול מכולם ובמיוחד שזה אינטרנט שאמור להיות יותר זול מחנויות שווה?

weird dust

New member
הנגן כמו שהזכירו קודם לא שווה הרבה

הנגן לא שווה את המחיר שלו בסופו של דבר. הוא זול וככה ככה הוא גם מרגיש ונשמע. יש עליו הרבה מאוד ביקורות רעות.

למעלה