שלום מישהו נפש פעם בקלאב מד אילת?

alonaski

New member
שלום מישהו נפש פעם בקלאב מד אילת?

מעוניינת לקלב חוות דעת על המלון ממי שבילה בו. 1. איך רמת החדרים? יש טלביזיה בחדרים? 2.איך רמת האוכל? 3. האם צוות הקלאב דואג לבידור משך כל היום והערב? איך רמת הבידור הזאת? שווה? מענינת? 4. איך מתנהלות הפעילויות המימיות לנופשים? למשל אם אני מתעניינת בסקי מים? יש תור ארוך לזה? אני יכולה לעשות סקי מיים מתי שבא לי? זה כרוך בתשלום נוסף?... תודה מראש! אלונה

שמר2

New member
תשובות חלקיות

חדרים מאובזרים כמו בכל מלון 5*, אבל די בצניעות - גדולים כן, מפוארים לא. רמת האוכל בעיני טובה מאוד, אחרים אמרו - מצויינת. איכות הבידור- הייתי בפתיחה, ולא היה לי זמן להתרשם. תור לסקי - אין ספק שכן, זו ישראל הרי? עוד פרטים ותמונות: www.fattal.co.il

alonaski

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif תודה שמר!!! ../images/Emo140.gif

חזרת!!!! אז אני מנצלת את המצאותך פה ורוצה לשאול הלאה, במטותא ממך
יש לנו כמה נקודות נופש קבע מהצבא שעלינו לנצל עד סוף השנה. קיבלנו מהצבא רשימה די מפוארת של בתי מלון באזור ים המלח. אשמח לדעת את המלצתך כשהעקרונות החשובים לי במלון הם אלה לפי הסדר הזה: 1. שצוות המלון יהיה ידידותי, נעים ומקצועי לאורחיו וכך גם נוהלי המלון (שאני לא אמצא את עצמי מתארחת תחת משטר איסורים נוקשה כגון: אסור להוציא מגבת מהחדר! אסור להסתובב יחף במלון! כניסה לספא - עולה תשלום נוסף. מגבת מהספא - עולה תשלום נוסף או דורשת פקדון. לנשום בלובי - תשלום נוסף. כמו נסיון העבר שלי בארוח במלון האייט ים המלח...
). 2. שתהיה מסעדה חלבית לארוחות ערב, בנוסף למסעדה הרגילה של המלון ובכלל שהאוכל שמוגש יהיה מגוון וברמה הכי גבוה שניתן. 3. שתהיה תוכנית בידור מעניינת (למשל, אני מאוד אוהבת בגלל זה את יערות הכרמל כי התוכנית הבידורית שם כוללת הרצאות של מטב המרצים בארץ בנושאי בריאות, ופעם אחת היתה הרצאה משעשעת ומעניינת בנושא מוזיקה...
). 4. רצוי שיהיה מגרש סקווש (קראתי שבמרידיאן יש. אבל זה השם החדש של מלון האייט ים המלח שהייתי בו כמה פעמים בעבר כמדריכה עם קבוצה - וממש שנאתי את היחס הדקטטורי של צוות המלון לאורחים
אז לא נראה לי לחזור לשם...). 5. שיהיה מתחם סאונות-ג'קוזי קצת יותר גדול מג'קוזי ל 4 אנשים
6. שיהיו חדרים נעימים ויפים.
עכשיו הרשימה ממנה אני צריכה לבחור, היא זו:
הולידי-אין קראון פלז'ה
מרידיאן
נובוטל
נירוונה קלאב
רויאל
שרתון מוריה - מה אומר המומחה?
תודה מראש על ההמלצות!!

למעלה