שלום, מישהי יודעת אולי???? צבעתי את השיער מבלונדיני לחום והוא נהיה ירוק, מה עושים???? תודה
M mebulbalit New member 22/10/07 #1 שלום, מישהי יודעת אולי???? צבעתי את השיער מבלונדיני לחום והוא נהיה ירוק, מה עושים???? תודה
מ מיכי7 New member 22/10/07 #2 אוי ואבוי... ללכת לספר ומהר! אני לא יודעת אם יש פתרון כרגע, אבל אני בטוחה שהספר יחשוב על משהו אז בלי לחץ.. תקבעי תור ואם בא לך תעדכני אותנו אח"כ
אוי ואבוי... ללכת לספר ומהר! אני לא יודעת אם יש פתרון כרגע, אבל אני בטוחה שהספר יחשוב על משהו אז בלי לחץ.. תקבעי תור ואם בא לך תעדכני אותנו אח"כ
ב בשרטי New member 23/10/07 #3 קונים תבע חום שיש בו מעט אדמדם-הכי מעט מתטיבים את השיער מצובעים על רטוב כ 3 דקות בצורת חפיפה-הירוק הולך והצבע נקי. בהצלחה!
קונים תבע חום שיש בו מעט אדמדם-הכי מעט מתטיבים את השיער מצובעים על רטוב כ 3 דקות בצורת חפיפה-הירוק הולך והצבע נקי. בהצלחה!
B Black Jane New member 25/10/07 #6 מחזקת את מיכי, ללכת לספר. אל תשכחי שעם כל הכבוד לאמירה ששיער כמו שיער - צומח בסופו של דבר מחדש, עדיף לא לשחק איתו יותר מדי ולתת למומחים לטפל בו כשלא בטוחים. לכן, ספר/ית ידעו איך להביא אותו למצב טוב יותר
מחזקת את מיכי, ללכת לספר. אל תשכחי שעם כל הכבוד לאמירה ששיער כמו שיער - צומח בסופו של דבר מחדש, עדיף לא לשחק איתו יותר מדי ולתת למומחים לטפל בו כשלא בטוחים. לכן, ספר/ית ידעו איך להביא אותו למצב טוב יותר