שלום! מי כתב את השיר "ברוש"

משינאי2

New member
שלום! מי כתב את השיר "ברוש"

אביתר בנאי או מישהו אחר? ומי הלחין? אני מת על השיר הזה למרות שמשינה מקום ראשון (יובל בנאי) אצלי זה ככה במשפחה אהבה לפי סדר 1)יובל בנאי! 2)אביתר בנאי 3)אהוד בנאי 4)מאיר בנאי 5)אורי בנאי וזה ממשיך

A N I g M A

New member
את השיר כתב אהוד מנור,

והלחין אריאל זילבר

GORAL77

New member
תגיד

מה עם אורנה בנאי?.את המילים כתב אהוד מנור,נראה לי הלחין אריאל זילבר, ואריאל זילבר גם ביצע אותו במקור.יש עוד ביצוע של הזמר "אדם".

זוהרים

New member
תגידו..

איפה אני יכולה למצוא תווים של פסנתר לשירים של אביתר
(לא בשבילי, בשביל חברה. הלוואי עלי פסנתר..)

evib

New member
לקרוא זה לא בעיה...

הבעיה היא התרגום והנסיון הנואש להעביר את זה לצלילים...

evib

New member
הבעיה היא לא הלקרוא...../images/Emo22.gif

לקרוא אני יודעת (בעיקר מאמרים אקדמאיים ואת שירת רחל/עמיחי) הבעיה היא לתרגם את זה למנגינה
... ותודה על האמונה מותק...

OniOn Of a dOwn

New member
אבל לגיטרה או לפסנתר?

אם גיטרה אז זה לא כל כך בעיה.. יש באותו אתר גם מילון אקורדים שם פשוט כתוב כל אקורד שכתוב מעל לכל שורה בשיר למשל - Am dm f g יש לי סיכוי להינצל אני יודע האקורדים שמשתמשים בהם פה הם: G,F,Dm,Am עכשיו... את רואה שה-G מופיע טיפה לפני ההתחלה של המילים... אז פשוט מתחילים לנגן אותו טיפה לפני ה"יש לי..." דבר שני - הפריטה, את פשוט בוחרת לך פריטה שמתאימה לשיר לפי כל דבר שבא לך. שמיעה... הסתכלות... מה שבא לך. אמממ.. אם זה פשנתר אז יש תבניות אחרות לאקורדים, ומכיוון שאנלא יודע פסנתר אני לא יכול לעזור לך עם התבניות. מקווה שעזרתי :) לילה טוב

evib

New member
תודה רבה על הניסיון

אבל צריך להתחיל איתי הרבה לפני... אין לי מושג מה זה G למשל או כל שאר הדברים שדיברת עליהם... תודה רבה בכל זאת... לילה טוב וסופ"ש נפלא...

OniOn Of a dOwn

New member
G בעיקרון זה התו סול

אבל בלי העיקרון זה אקורד... אקורד זה תבנית... פשוט מניחים ת'יד על הגיטרה בתבנית שרוצים... אין לי כח להסביר פה
אבל אם את ממש רוצה אני יכול לנסות להסביר לך במסרים/334886953 שבת שלום

למעלה