שלום, מי שר "I feel good" והאם ניתן להוריד את השיר מהאינטרנט? תודה!!
J JOE KALIBER New member 17/9/01 #2 אף עלפי שזה FUNK אני יענה... כי פאנק זה אחלה דבר... השיר הוא של ג´יימס בראון ואני מאמין שאפשר להוריד אותו בכל תוכנה.. אני לא יודע אם ככה קוראים לו אבל הגיוני שכן
אף עלפי שזה FUNK אני יענה... כי פאנק זה אחלה דבר... השיר הוא של ג´יימס בראון ואני מאמין שאפשר להוריד אותו בכל תוכנה.. אני לא יודע אם ככה קוראים לו אבל הגיוני שכן
R root New member 17/9/01 #3 אם כבר פאנק.. המלצה חמה! לכל אוהבי הפאנק, לא מזמן, לא יודעת כמה, יצא האוסף *WWW.FUNK.CO.IL* שפשוט ערוך מצויין ועושה אחלה מצברוח שבעולם בימים כאלה, שווה שווה שווה, במיוחד לאלו שלא מחזיקים תקליטי פאנק בבית ומעוניינים... יום נפלא.
אם כבר פאנק.. המלצה חמה! לכל אוהבי הפאנק, לא מזמן, לא יודעת כמה, יצא האוסף *WWW.FUNK.CO.IL* שפשוט ערוך מצויין ועושה אחלה מצברוח שבעולם בימים כאלה, שווה שווה שווה, במיוחד לאלו שלא מחזיקים תקליטי פאנק בבית ומעוניינים... יום נפלא.
O Optimus_Prime New member 18/9/01 #4 זה אכן שם השיר I Feel Good ואם עסקינן בג´יימס בראון אני ממליץ לכם לשמוע את a man´s world שלו שיר חביב בהחלט
זה אכן שם השיר I Feel Good ואם עסקינן בג´יימס בראון אני ממליץ לכם לשמוע את a man´s world שלו שיר חביב בהחלט
M magic jam New member 19/9/01 #5 גם את "get up" או משהו כזה. שיר מעולה שלו. וגם, מישהו יכול להמליץ לי על דיסק טוב שלו ?
M MuffinMan New member 19/9/01 #6 זה לא השם של זה השם של השיר זה SEX MACHINE והדיסק שלי יש שלו BEST OF JAMES BROWN מעולה תזכיר לי יואב ואני ילווה לך אותו! ~אליאב
זה לא השם של זה השם של השיר זה SEX MACHINE והדיסק שלי יש שלו BEST OF JAMES BROWN מעולה תזכיר לי יואב ואני ילווה לך אותו! ~אליאב