שלום מכורים ומכורות וסתם צופים וצופות :p

whoisthis

New member
שלום מכורים ומכורות וסתם צופים וצופות :p

אני חדש פה! ואני מת על דוקטור הו. וטורצ'ווד. ודוקטור הו. (את שרה ג'יין סמית' לא יצא לי לראות עדיין... כדאי? ואת הדוקטור הישן גם כדאי?) רציתי לשאול אם אפשר להצטרף לפורומוכם הקט (סתם, הוא לא קט הוא נהדר ונראה שהוא פעיל מאוד ואני אוהב לדבר על סדרות ודוקטור הו זה פשוט מגניב
) וגם האם יש חנות מד"ב לקניית ספרים וחפצים והאם ספציפית מוכרים בארץ חפצים של דוקטור הו? מעניין אם יש מברג שהוא למכירה או משהו כזה... בבקשה תגידו לי שיש ושלא צריך לקנות מאתר של BBC או משהו או איביי. כרגע אני בעונה 5 בסוף (פרק 12, עודמעט מסיים) ולאחריה אני מתכוון להמשיך לעונה 6
ראיתי את העונות הראשונות עד טננט ואז הפסקתי כי אין זמן (בגרויות X:) אבל כעת כשהעונה החמישית עלתה להוט וי או די התאהבתי שוב (גם הדוקטרו החדש הוא... לא יודע... התחדשות גורמת לך להתמכרות). אני אשלים פערים בקיץ (אני מתכוון להשלים באופן רציני- מההתחלה של ההתחלה עד הסוף של הסוף כולל ספיישלים אם יש ברחבי האינטרנט ואם יש תהיו בטוחים שאמצא
) דרך אגב, עונה 4 של טורצ'ווד בקרוב! ראיתי את האשכול שלכם למטה! גדול ומושקע! אני מת מהתרגשות חח

rakefet666

New member
ברוך הבא!

כמה תשובות לשאולות שלך, - הרפתקאות שרה ג'יין זה סדרה חמודה וכייפית אבל קצת ילדותית נחמד לראות פרקים שלה (בעיקר את הפרקים שהדוקטור בא להופעת אורח) אבל לדעתי חסר לה הקסם של דוקטור הו וטורצווד. יש חנויות שמוכרות חפצי מד"ב ופנטזיה בארץ ויש להם לפעמים מברג קולי (ואם לא אז אפשר להזמין) יש בדיסינגוף סנטר את "קומיקאזה" ו"העולם של קובי" החדש ולא רחוק משם יש גם את "קומיקס ושאר ירקות" שלהם יש סניף גם ברעננה. ושוב ברוך הבא לפורום!

whoisthis

New member
תודה על התשובות ועל השמות!

מברג קולי? באמת? הוא גם משמיע קול או שלא?
ראיתי כמה חנויות באינטרנט שיש שם כל מיני דברים כמו יומן הדברים הבלתי אפשריים, משהו עם הדמיות ועוד... איזה מגניב זה@ תודה על השמות של החנויות אני אבדוק

whoisthis

New member
תודה!@

לרגע פחדתי (שרשרתי לפני קריאת החוקים) שאסור לחדשים לפתוח שרשורים... זה לא המצב, נכון? אם כן אני מראש מתנצל.

למעלה