שלום! מכירת ספרים!

KrazzY

New member
שלום! מכירת ספרים!

שלום אני פירסמתי את הספרי שיש לי למכירה בלוחות הפורום. השאלה היא האם יש עוד מקום שבו אפשר לפרסם את מכירת הספרים? תודה!

kkarinn

New member
עוד אתרים...

אתה יכול להיכנס לקישורי הפורום ומשם להיכנס לאתרים ולפרסם. אני ממליצה על: www.findabook.co.il יש גם את www.amhasefer.com , אבל יש איתו בעיות. אפשר לפרסם רק 5 ספרים חינם, לוקח הרבה זמן עד שמשהו מתעדכן שם, והרבה פעמים הוא לא עולה.

KrazzY

New member
הנה רשימה הספרים שאני מוכר....

*תיק כחול לבן מאת חגי טיומקן *מנהל לילה מאת גו'ן לה קארה *שושבין למוות מאת רות רנדל *על גופתה המתה מאת פטרישה קורנוול *תיק ספקולטיבי מאת חגי טיומקין גוף ההוכחה מאת פטרישה קורנוול *הראשון והאחרון מאת אדולף גאגלאנד *בית הספר לקסם אישי מאת נלסון דה-מיל *רצח בקריאה ראשונה מאת אדיבה גפן *ליידי דארליגטון מאת פרד מסטרד סטיוארט *התרסקות מאת פטריק א. דיוויס *משפט פיקטיבי מאת א. רוזין *מרגל בחורף מאת מיכאל בר-זוהר *הדיבור העשירי מאת לורנס סנדרס *אור הירח הולם אותך מאת מרי היגינס קלרק *מסר מצמרר מאת ג'ון קצנבאך *שער הניצחון מאת אריך מריה רמארק *הצוואה מאת ג'ון גרישם *עת להרוג מאת ג'ון גרישם *האורקל של מלורי מאת קרול או'קונל *שמונה סוסים שחורים מאת אד מק'ביין *אנו החיים מאת איין ראנד *כן אפילו רצח מאת דוד שחם *קונצ'רטו למרגל ולתזמורת מאת אורי אדלמן *התחזות לשם הונאה מאת רות רנדל *פסיכולוגיה של השלומיאליות בצבא מאת נורמן דיסקון *חייל מדווח מאת גנרל ויליאם ואסטמורלנד

למעלה