שלום, מנסה כאן לראשונה

mikilk

Active member
שלום, מנסה כאן לראשונה

לגבי תסמונת מעי רגיז שמלווה בנפיחות בטן עצומה (נמאס לי שאומרים לי מזל טוב... באיזה חודש את?) גזים שמסתובבים בבטן וכאבים בצד שמאל. ניסיתי כדורים שעוזרים לעיכול, אני בתהליך של תזונה מרובת סיבים (שניתנה לי ע"י דיאטנית קלינית) ואני עדיין סובלת מאוד, גם פיזית, אבל גם אסטטית ונפשית. אשמח לשמוע עצות מכם - למרות שאין לי כל נסיון עם רפואה משלימה וטיפולים הומאופטייים תודה מיקי

גלי ר

New member
שלום מיקי, ברוכה הבאה

שלום מיקי בקרוב בודאי תקבלי כאן תשובה מקצועית מהמטפלים שישנם בפורום. ובינתיים - ראיתי בכרטיס שלך שאת אוהבת ורדים, ואני שולחת לך תמונת ורד שאהבתי. בקשר למשפט המרגיז "מזל טוב... באיזה חודש את". הזדהתי עמוקות. פעם קצת השמנתי ומשהו אמר לי את זה בדיוק ביום שבו חזרתי ממרפאה להפלות חוזרות. הבעיה הזו נפתרה לי - כמו שתראי בכרטיס שלי. מקווה שגם הבעיה שלך תפתר. מאחלת לך בריאות, אושר והרבה אהבה שתפריח הכל. גלי

mikilk

Active member
גלי המון תודה, אין לך מושג

כמה מחווה הקטנה הזו של שליחת התמונה רגשה אותי, שמחה אותי.... לא ברור לי למה אבל היא עוררה סערת רגשות. אין בי כעס או עלבון כלפי אילה שחושבים שאני בהריון - אני אכן נראית ככה עם בטן גבוהה קשה נפוחה, ואני לא בן אדם שמן... זה מפריע לי אסטטית, כי אני מטופחת ומסודרת בדרך כלל, אבל ההערות ממש לא באות להם ממקום רע, הם מרגישים מאוד לא נעים כשאני מסבירה שאני לא. יש לי 3 ילדים גדולים חמודים ובריאים - כלומר עברתי כבר שלושה הריונות, כך שבאמת אינני נפגעת. שוב המון תודה על העידוד הנחמד.

הי מיקליק !!!

אני סבלתי שנים על גבי שנים מהתסמונת הזו ומה לא חשבו דל לקטוז וכל המרעין בישין חייב לומר לך ששני דברים עזרו לי תזונה על פי הרפואה הסינית לאחר איבחון פשוט שינתה את חיי פשוט מדהים מדהים מדהים ולחשוב שחייתי בתופת הזו בחוסר הוודאות הזו והדבר השני ששינה את חיי זו ההומאופטיה הקלאסית... אז דעי לך שיש תקווה אם אני עברתי את זה אני מקווה ומתפלל שגם את בהצלחה

הומיאופתיה קלאסית

יכולה מאוד לסייע לך. אם זה חל בחודשים האחרונים ויש שינויים בבלוטה ומערכת העיכול התחתונה מעורבת זה אומר שמשהו יצא מאיפוס וצריך לתת על זה את הדעת. יש הרבה שאלות רלוונטיות שלא ניתן לשאול ולענות במסגרת הזו. לדעתי התזונה יכולה לתרום לשיפור המצב אבל לא לסילוקה. מנסיוני ברוב המקרים הבעיה אינה קשורה רק למזון, אלא להשפעות אחרות, עמוקות יותר ואפילו רגשיות. כך שלדעתי שווה לשקול ברצינות טיפול הומיאופתי קלאסי, שיתייחס אל כולך ולא רק אל הבטן. הבטן היא רק חלק אחד ממך, לא כדאי לטפל בה בנפרד כי יש עוד עיניינים העומדים על הפרק ודורשים התייחסות הוליסטית. שבת שלום ובשורות טובות. אלישוע

מסכים בהחלט בהחלט

אצלי באישזהו שלב הרפואה הסינית הביאה לשיפור מדהים אך לא לטיפול עומק כזה שאפשר לי חוסר תלות שרציתי אבל התזונה היא מאוד חשובה ודווקא מנטורופטית יש דברים כל כך פשוטים שמעצ'בנים לנו את הבטן לי למשל - אסור לשתות במהלך הארוחה, אלא חצי שעה לאחריה או שעה או פירות בזמן הארוחה אסור גם רק לאחר חצי שעה שעה וזה פשוט עושה פלאות אבל אין ספק שכמו שאלישוע אומר שההומאופטיה מאפשרת טיפול עומק שמעבר ליצירת תנאים טובים יותר לבטן (כמו ההבדל בין לקחת תרופה הומאופטית ולהשאר באיזור צפוף צפוף עשן כשאתה מנסה להירפא מאסתמה. אז כמובן שכדי שישהיו תנאים מתאימים לטיפול שווה לעזוב את העשן ולצאת לאויר נקי יותר, אבל הטיפול עצמו באסטמה אינו נפתר לאחר ההגעה לאויר נקי. כיוון שהגוף כבר בחוסר איזון...) שתהיה שבת שלום

למעלה