שלום מנסה להבין ההבדל בין מרובע גדול למשולש במפה

yupit

New member
שלום מנסה להבין ההבדל בין מרובע גדול למשולש במפה

אני ניסיתי לפרש ומקווה שהצלחתי - כשיש מרובע גדול של המזלות הקבועים במפה- אתגר לפרוץ את הקבוע, את מה שקיים תוך היאחזות, התמדה, עקשנות ובצורה איטית. מרובע קרדינלי- אתגר לפרוץ את המסגרת הישנה ולהחליפה בחדשה, ליזום מהלכים. כאשר יש משולש קרדינלי,קבוע או משתנה אז הרצון לשינוי מגיע בקלות יותר? האם זה ההבדל בין משולש למרובע?
אודה לך מאד על התשובה באתר זה.

אהמ.. ובכן -
.

ובכן, חוזרים לבסיס.

הריבוע נוצר מזויות דיהסרמוניות.
המשולש נוצר מזויות הרמוניות.
זוית דיסהרמונית נוצרת בין שני אלמנטים שנמצאים בתוך אותה קבוצת פעולה: לדוגמא, קבוצת הקבועים. זה אומר ששתי אנרגיות מסתערות בו זמנית על אותה נקודה, מה שיוצר צורך בלתי פוסק בפעולה, מה שאומר שכל פעולה בבסיסה היא דיסהרמונית, כלומר, רק השגת מטרת הפעולה תביא להפסקתה ומכאן להרמוניה, אלא שאם הזויות האלה נמצאות במפת הלידה זה לעולם לא יפסק, מקסימום יתרכך כשכוכבים אחרים יצרו זויות לנקודה או יעלו עליה.

זוית הרמונית נוצרת בין כוכבים מאותו יסוד. למשל, יסוד האויר. זוית הרמונית פירושה זרימה הרמונית ללא הפרעה. אבל... כדי שתווצר זרימה, צריכה לבוא פעולה, ופעולה מגיעה רק מזוית דיסהרמונית...
קולט את המילכוד? זוית הרמונית כשלעצמה אומרת - הדברים באים לי בקלות, אבל משום כך אין לו שום צורך בפעולה כי תחושת ההישג וההרמוניה כבר כאן, ולכאן אני לא מתאמצת לי אלא יושבת עד שתגיע איזה זוית דיסהרמונית כדי אוכל להשוויץ מולה ולהראות לה שלי קל ואין לי צורך להזיע ולהשקיע כמוה כי בתחושה אני כבר שם...

בתחושה, לא במעשה. זה ההבדל. זויות הרמוניות הן נחמדות, אבל לא מביאות איתן שום פעולה כי אין צורך בפעולה: התחושה שם. זויות דיסהרמוניות לעומת זאת הן לא 'נחמדות' אבל הן כל הזמן פועלות. אדם אקטיבי ואסרטיבי חייב לפחות אחת משמעותית כזו במפה. אנשים שאין להם כאלה ורק זויות דיסהרמוניות מחייכים הרבה, אבל בדרך כלל לא מגיעים להרבה וגם אם כן הם לא מעריכים את זה כי לא התגברו על שום מכשול בדרך...

אז מה אני מעדיף? ריבוע גדול, כמה שיותר גדול, דפנטלי. וההרמוניה - שעמום מבחינתי.. מה לעשות. אני מאלה שאוהבים אקשן

וכל זה כאמור אך ורק לדעתי. הדיסהרמונית, כמובן...

yupit

New member
אבל אם המרובע של מזלות משתנים

אז מצד אחד בגלל המרובע תהיה לו התעוזה, הדחף להשיג מטרות אבל מצד שני בגלל המשתנים יעדיף להימנע ממריבות, לנסות לתמרן כדי לא לבזבז אנרגיה, אז יש קונפליקט בתוך המרובע? ?

בדיוק להיפך

אתה חושב שהמשתנים לא עוסקים במריבות? אוהו... אז זהו, שהן גם משתנות כל חמש דקות...
אל תעשה אידיאליזציה של קבוצת פעולה כזו או אחרת. הריבוע מפעיל את כולם בלי יוצא מהכלל. האמת שקצת קשה יותר לקבוצת הקבועים בגלל זה - היכולת שלהם להשתנות או לשנות דיעות קטנה יותר, ולכן גם הקושי לוותר ולשחרר את הצד העקשני שלהם. קרדינלים שיוצאים מהאגו מוצאים פתרונות יצירתיים, והגמישות של המשתנים עוזרת להם פה ושם גם לראות זוית ראייה של מישהו אחר. אבל המהות של הריבוע היא כפי שתיארתי,

יאיר נראה לי פליטת קולמוס במכתב הנ"ל
האם המשפט הזה נכון? ( בקשר לזויות)
&nbsp
אנשים שאין להם כאלה ורק זויות דיסהרמוניות מחייכים הרבה, אבל בדרך כלל לא מגיעים להרבה וגם אם כן הם לא מעריכים את זה כי לא התגברו על שום מכשול בדרך...

למעלה