שלום! מספר שאלות...

Music Addicted

New member
שלום! מספר שאלות...../images/Emo13.gif

שלום לכולם! אני עושה עבודה במסגרת שיעורי אנגלית, על התמכרות למוזיקה. ואני מאד אשמח אם תוכלו לענות לי על מספר שאלות בנושא, טוב? אז ככה:
מהו סוג המוזיקה האהוב עליכם?
האם אתם מושפעים מהמוזיקה שאתם מקשיבים לה?
כמה אתם מושפעים מהמוזיקה?
מה הדבר הכי גרוע שקרה לכם כתוצאה מהקשבה למוזיקה מסויימת?
מה הדבר הטוב ביותר שקרה לכם כתוצאה מהקשבה למוזיקה מסויימת? (צפוי, נכון?)
האם אתם חושבים שלמוזיקה יש תפקיד חשוב בהשפעה על מצבי הרוח שלכם?
כמה זמן אתם יכולים להסתדר ללא מוזיקה?
האם אתם מחשיבים את עצמכם כמכורים למוזיקה? תודה מראש לכל העונים!

תשובה

מוסיקה קלאסית ואופרה ,קצת לטיני , ביטלס , מוסיקה מסרטים ומחזות זמר , ישראלי (לא מזרחית ) פופ ישן
מאוד מושפעת
אני מושפעת הרבה כי זה מה שאני שועת כל היום
חטפתי כאב ראש מלהקשיב למוזיקה מזרחית וטראנסים
השתפר לי המצב רוח מאוד
כן יש השפעה
אני לא יכולה להסתדר בלי מוזיקה זה חלק מהחיים שלי
מאוד מכורה למוסיקה

Minerva

New member
קיי../images/Emo13.gif

מהו סוג המוזיקה האהוב עליכם? קלאסית.
האם אתם מושפעים מהמוזיקה שאתם מקשיבים לה? כן
כמה אתם מושפעים מהמוזיקה? אית מודדים דבר כזה?
מה הדבר הכי גרוע שקרה לכם כתוצאה מהקשבה למוזיקה מסויימת? כאב ראש.
מה הדבר הטוב ביותר שקרה לכם כתוצאה מהקשבה למוזיקה מסויימת? לוידעת...
האם אתם חושבים שלמוזיקה יש תפקיד חשוב בהשפעה על מצבי הרוח שלכם? מאד.
כמה זמן אתם יכולים להסתדר ללא מוזיקה? הממ, לא הרבה כנראה. אבל אצלי זה פשוט כי כלי הנגינה שלי תמיד איתי...
האם אתם מחשיבים את עצמכם כמכורים למוזיקה? לוידעת.

גם אני רוצה להשתתף!!!

(וגם אני אשים כוכב - איזה הולכת אחרי העדר אני...)קלאסית - תקופות - רומנטיקה (ברהמס ,בטהובן), קלאסי (אבל רק קצת), אחינעום ניני, וג'אז!
מאוד מאוד מאוד! זה הדבר שנכנס לך הכי עמוק פנימה! (!)
נכנסתי לדיכאון מאוד ממושך והתחלתי לבכות (באמת!)
אחרי הפעם הראשונה ששמעתי את הרקוואים של מוצרט - חוויתי את החוויה של לשמוע בפעם הראשונה את הרקוויאם של מוצרט - שזה הדבר הכי טוב שיכול להיות!
אממממממממ אופקורס! (אבל אפשר לראות את זה מהתשובות למעלה)
אין לי מושג - כי לא העזתי לנסות.... ואיך אפשר לבדוק את זה בכלל? יש רדיואים וכאלה - לא נראה לי שיש לך אופציה לבדוק את זה אם רק כשאתה יוצא מהבית אתה שומע שירים ומוסיקה וכאלה...
אני חושבת שטיפה - אבל את יכולה לכתוב שם שזאת התמכרות די בריאה שכזאת.....
אין בעד מה...

Minerva

New member
../images/Emo6.gif

"אחרי הפעם הראשונה ששמעתי את הרקוואים של מוצרט - חוויתי את החוויה של לשמוע בפעם הראשונה את הרקוויאם של מוצרט"-

roni64

New member
גם אני

מהו סוג המוזיקה האהוב עליכם? קלאסי, בעיקר באך וורדי האם אתם מושפעים מהמוזיקה שאתם מקשיבים לה? כן כמה אתם מושפעים מהמוזיקה? במידה רבה מה הדבר הכי גרוע שקרה לכם כתוצאה מהקשבה למוזיקה מסויימת? כאב ראש מה הדבר הטוב ביותר שקרה לכם כתוצאה מהקשבה למוזיקה מסויימת? (צפוי, נכון?) כאב הראש עבר האם אתם חושבים שלמוזיקה יש תפקיד חשוב בהשפעה על מצבי הרוח שלכם? בהחלט כמה זמן אתם יכולים להסתדר ללא מוזיקה? מעט האם אתם מחשיבים את עצמכם כמכורים למוזיקה? במידה רבה

../images/Emo105.gif

- קלאסית (רומנטית,קלאסית,מודרנית), ג'אז (כמעט הכל), ביטלס - המוסיקה שאני שומעת מאוד משפיעה על מצב הרוח והאוירה שאני שרויה בה.. - קשה לי לומר שמוסיקה שמכניסה לאוירה קשה של דיכאון זה דבר רע.. כי בסה"כ זה כיף להכנס לתוך יצירה, אפילו אם זה רגשות "שליליים". אבל לשמוע מוסיקה שאני לא אוהבת עושה לי בחילה וכאב ראש. -הדבר הטוב ביותר- התעלות נפש. -לא, אני חושבת שלמצבי הרוח שלי יש תפקיד חשוב בבחירת המוסיקה. -בלי לשמוע או לנגן או לשיר- אולי 15 דקות... -מכורה..? הממ.. לא חשבתי על זה ככה.. אולי

jofen

New member
תשובות...

אני הכי שומע מוסיקה קלאסית אבל גם ג'ז וכל מה שנשמע טוב...
בהחלט
במקום מילים יוצאים לי מנגינות מהפה... ואין לי כמעט רגע במוח שעובר בלי מחשבה מוסיקלית... נחשב?
הדבר הכי גרוע זה שנהפכתי להיות עצמי... :)
לפחות לא נהפכתי להיות לבן אדם שטחי שכל היום יושב בבית ללא מעשה...
בטח... היא יכולה להכניס אותך למצב רוח בדרך כלל ממש חיובי אבל חיובי זה לא בעיקר מחשבות שמחות זה יכול להיות גם סבל חיובי.
זמן שינה ממוצעת של לילה
אני חושב שכבר אתם יודעים את התשובה... (כן?!)

למעלה