שלום מספר שאלות

אורXXX

New member
שלום מספר שאלות../images/Emo53.gif

אפשר לקבל מידע על נופר כהן? מה הדרגה שלה, מה היו ההישגים שלה בשנה האחרונה, באיזה תחרויות השתתפה ואיזה תחרויות מצפות לה בשנה הקרובה? ועוד שאלה, האם מישהי בנבחרת מנסה להשיג כרטיס ללונדון? תודה:)

מנוע חיפוש

שלום רב נופר כהן מתעמלת בדרגת בוגרות, סיניור, הדרגה הגבוהה ביותר בישראל. באליפות הארץ האחרונה היא זכתה במקום השלישי הכללי. כדי לקרוא עליה יותר את יכולה לרשום במנוע החיפוש של הפורום נופר כהן, וגם nofar cohen או הפועל תל-אביב, או הפועל ת"א או נבחרת ישראל, וגם לעיין בתוצאות התחרויות בהודעות נבחרות. עקרונית כל אחת אני חושבת מנסה להשיג כרטיס ללונדון. למה את שואלת?

אורXXX

New member
תודה

אני במגמת קולנוע (כיתה י"ב) ואני רוצה לעשות את סרט הגמר שלי על אחת הבנות שמנסות להשיג כרטיס ללונדון, על כל התהליך להגשמת החלום ובכלל על אורח החיים של מתעמלת. את נופר אני מכירה כי היא התעמלה איתי בזיכרון יעקב כשהיינו קטנות, אבל אני לא יודעת מה הסיכויים שלה ואם היא מכוונת לזה. אשמח להצעות והמלצות, תודה

אחלה רעיון

נשמע סרט ממש מעניין. הסרט גם יעלה לרשת? אני חושבת שיהיה ממש מרתק לעשות סרט על אורח החיים של מתעמלת ועל תהליך הגשמת חלום, בין אם היא תגיע לאולימפיאדה בלונדון ובין אם לאו. בהצלחה

אורXXX

New member
אם ייצא לפועל בוודאי שיעלה לרשת

מה דעתך? על איזו מתעמלת כדאי לעשות את הסרט, לפי מה שקראתי קצת ברשת ובפורום הבנתי שרוני רבינוביץ' וולריה מקסיוטה הן המובילות והן אלו שיש להן סיכויים. לא ראיתי שום איזכור לנופר בהקשר של אולימפידיה. האם יש לה סיכוי להשיג קריטריון? באילו תחרויות יכולות המתעמלות לקבוע קריטריון? מי תשתתף בתחרויות אלו? ומתי זה יהיה? אני צריכה לבדוק המון פרטים כדי לדעת אם הנושא יסתדר עם הדרישות בית הספר. מקווה שזה ייצא לפועל.

FIRES SHADOW

New member
וולריה

אם את מהאיזור - וולריה מתאמנת במכבי צפון (מעיין צבי). נסי ליצור קשר עם מנהלי האולם או פשוט להגיע ולקבל רעיונות. לוולריה יש היסטוריה מאוד מעניינת ועשירה - הרעיון מדליק לגמרי ויכול לעשות טוב להתעמלות בארץ בכלל. אם יצא לך לעשות סקירה קצרה על כל בנות נבחרת ישראל (לא משימה קשה כ"כ - רובן מתעמלות בת"א) זה גם משהו שיעשיר את הסרט :)

אורXXX

New member
כן אני מזיכרון;)

אני יותר כיוונתי על בנות כמו נופר ורוני כי הן יותר קרובות לגיל שלי וכך אני יכולה להכניס לסרט את ההתמודדות עם גיל ההתבגרות. אבל אני אקרא חומר על וולריה ואברר במעיין צבי. תודה רבה על ההצעה שלא חשבתי עלייה לפני כן:) באיזה תחרויות אפשר לקבוע קריטריון ומתי הן? אני חייבת לדעת כי אם ההזדמנות האחרונה זה באוקטובר בטוקיו בלבד הפקת הסרט תהיה מאוד בעייתית.

אל תבני רק עליהן....

כן, ההזדמנות האחרונה לקבוע קריטריון אולימפי היא באליפות העולם הקרובה בטוקיו. כמו-כן, כדי לראיין את הבנות לסרט יכול להיות שתצטרכי אישור מהמאמנת, ואולי יהיה קשה לקבוע איתן.

למעלה