שלום - מעדכנת משקל

• פותח הנושא jana3
  • פורסם בתאריך

jana3

New member
שלום - מעדכנת משקל

אני מאוכזבת מאוד מעצמי, עליתי חצי קילו, בא לי למות. עזרה דחוף. הזמנתי תור לרופא משפחה שיתן לי הפניה לדיאטנית, ואולי זו תלמד אותי איך לסתום קצת את הפה.

ot123ot

New member
דאטנית לא ממש עוזרת אם את לא ממש

שומרת על מה שאת מכניסה לפה שלך. אני חודשיים אחרי לידה והייתי אצל דאטנית אבל זה לא ממש הועיל, צריך לרצות לשמור על הפה שזה תחילת הדרך, אם את רוצה אני יכולה לעזור לך עם התזונה, אני הייתי אצל דאטנית תקופה די ארוכה לא בגלל שאני שמנה או משהו כזה אלה אך ורק בשביל להפוך את זה לדרך חיים. שיהיה בהצלחה.

jana3

New member
כן היתי רוצה עזרה

לבנות תפריט שיכיל את כל אבות המזון ותפריט שלא צריך לעבוד בשבילו קשה. ידוע לי שאני צריכה לצרוך 1850 קל' לפי הגובה והמשקל הנוכחי שלי עכשיו.

jana3

New member
היי אודליה

תודה לך על השיחה, אני ממש מעוניינת להתחיל באורך חיים שהכתבת לי בטלפון. מקווה להתחיל כבר ממחר. שיהיה לי ולך ולכולם בהצלחה!

אתי אתי

New member
הלו הלו

רק רגע, אז עלית חצי קילו, אז...? הרבה פעמים זה בכלל נוזלים - מחזור - וכד' , לפני שאת כל כך מתאכזבת תני לעצמך את כל הקרדיט שבעולם על זה שאת אמא. אני מאמינה ששינוי לאורך זמן מגיע מאהבה עצמית - הגוף שלי נפלא, אני רוצה לפנק אותו באוכל מזין שטוב לו...

jana3

New member
נמאס לי נמאס לי מהמראה הזה

אני רוצה לחזור לעצמי. דיברתי היום עם מישהי שפנתה אלי במסר, היא הייתה אצל דיאטנית ואמרה לי מה עלי לאכול. אני מניקה מלא, ורציתי לשאול האם אשה מניקה יכולה לאכול דברי חלב שהם 0%? אם כן אז אני כבר מחר הולכת לקנות הכל דיאט. ומה לגבי סוכרזית? הבנתי שלחם מלא הוא מומלץ וסוכר חום. תודה

1אורניתה

New member
עצרי לא כל כך מהר

אל תקחי תפריט המותאם לאחרות!!! זה מאוד לא מומלץ ויכול לעשות אפילו נזק. אין לך את אותו עודף משקל,אותו מבנה גוף,אותן העדפות אישיות,אותם חסכים תזונתיים,צרכים תזונתיים,גיל ונטיות גנטיות ובטח שלא אותה תמונת דם. זה ממש אותו דבר כמו לקחת תפריט מעיתון. או לקחת טרמפ-ללכת על הזמין הזול ביותר ולא תמיד הבטוח ביותר. עליך להתאים דיאטה לעצמך ולחייך. בנוסף יש הבדל בין דאייט ל-0% ולמה את התכוונת,בכל מקרה גם למי שאינה מניקה לא מומלץ להגזים לשום כיון באף דיאטה ובאף פריט מזון ולמניקה על אחת כמה וכמה. אם מדובר במוצרים בעלי 0% שומן ובינהם היוגורט ואין בהם ממתיקים את יכולה לאכול ללא הגבלה (ואין הכוונה לאכול 10 בארוחה,הם פשוט אינם מזיקים לבריאות שלך ושל תינוקך)ואם מדובר במוצרים עם המתקה מלאכותית לא הייתי אומרת לך להמנע אבל לא להדזים בהחלט כן.

jana3

New member
שלום לך אורניתה

עכשיו אני ממש מבולבלת ולא יודעת כבר מה לעשות. רק בעקבות השיחה לי אתמול עם ..... כל מה שאכלתי היום היה כוס נס ו -4 קרקרים עם 1/4 גביע גבינה 5% של סקי. עדיין לא הספקתי ללכת לקנות לחם מלא/סוכר חום/גרנולה/ יוגורט 0%. שתיתי 3 כוסות מים גדולים. ועשיתי בבוקר הליכה של רבע שעה. וכשאמרתי דיאט התכוונתי ל - 0%.

ot123ot

New member
הדיאטה שאת קיבלת היא לא דיאטה שמתאי

שמתאימה אך ורק למי שקיבלה אותה, היא דרך\אורח חיים זה לא דיאטה זה מסלול שעל פיו צריך לחיות, אני לא נתתי לך תפריט שהוא מותאם לי אלה זה דרך חיים שעל פיה צריך לחיות, ולאכול רק קרקרים זה לא מספיק, זה שיטה שעובדת על הרעיון של לאכול כל כמה שעות ולאכול את כל אבות המזון וגם לא להשאיר את הגוף מורעב. לי יש תפריט שונה מאוד משלך. זה כמובן מאוד אינדבדואלי לכל אחד אבל העקרונות הם אותם עקרונות. שיהיה בהצלחה.

1אורניתה

New member
ממש לא מאוזן

חסר ירקות ופירות ומעט מדי סידן, בגרנולה יש גם סוכר צריך לדעת מה לקנות וכמה לאכול. לחם שכתוב עליו מחיטה מלאה הוא אינו לחם מלא. רק לחם שכתוב עליו לחם מקמח חיטה מלאה 100% הוא לחם מלא. גם לחם שכתוב שמכיל קמח חיטה או קמח חיטה כהה אינו קמח מלא!! מבחינה קלורית ומבחינת אינדקס גליקמי אין הבדל בין סוכר חום ללבן שניהם משינים באותה מידה ושניהם מוצרים מזוקקים-החום מזוקק פחות ומכיל מעט יותר ברזל זה הכל!!! אני בעד שתאכלי את מה שאת רגילה עם בקרה על הכמויות ובארוחות מוסדרות בהצלחה

sorinherb

New member
לכל בעיות ההשמנה או עלייה במישקל

ניתן ואף ניתן לעזור בצורה בטוחה עובדה שאני מוקיר עד היום כולל אישתי אני יכול לתת הספר פני אלי [email protected]

למעלה