שלום מעריצים יקרים! הצצתי בשיחה עם.

yaelbsb

New member
שלום מעריצים יקרים! הצצתי בשיחה עם.

מעריצת מדונה. ואת צודקת בהחלט! אי אפשר לדעת האם הן אוהבות את המשחק, או אולי הן רוצות להיות אלמוניות? בכלל, הן לא בחרו בקריירה הזאת. כנראה גילו אותן כתינוקות יפות ומאז הן בעסקי הבידור. הופעות אורח בסדרות מצליחות כמו ´חברים´ ו´אי. אר´? חחח..! מצחיק מאוד! אם תרשו לי להזכיר לכם, הסדרות של התאומות עצמן (אני לא מתייחסת ל´צער גידול בנות´, שלא הצליח בזכותן, עם כל הכבוד), ´טובות השתיים´ ו´מזל תאומות´ כשלו טוטאלית והסתיימו לאחר עונה אחת בלבד! שלא לדבר על כך ש´מזל תאומות´ בכלל לא התקבל על רשת תקשורת מכובדת, אלא שייך לרשת FOX, ומשודר ב FOX KIDS, שזה ערוץ שילדים בלבד צופים בו. חוץ מזה, כמו שאפשר לשים לב, הן לא מתבגרות בכלל! הן בתכני הפרקים והן בצורת המשחק שלהן! אני, כמעריצה של הבאקסטריט בויז, יודעת מה זה תהילה. ואני יכולה להגיד לכם בבירור, שתהילה, בזמן הזה, אין לתאומות.

מה קרה?

מקנאת? את לא יכולה להגיע לאן שהן? אין לך מה להשוות בין הבאקסטריט בויז המעפנים שלך לבין אשלי ומרי קייט כי זה בכלל לא אותו העסק... הבנות במשחק וטלויזיה וה-BSB בכלל במוזיקה... וכמו שהם התפרקו וחלפו, בבקשה ממך תחלפי מפה גם את! זה פורום למעריצים ולא לאנטי... אז ביי ביי לך

AM16

New member
למעריצת הבאקסטריט בויז

הסדרה "מזל תאומות" לא ירדה התאומות פשוט החליטו להפסיק אותה ורשת פוקס היא רשת גדולה מאוד (היא מתחרה עם ערוצים כמו CNN) והסידרה משודרת בפוקס קידס מפני שקהל היעד שלה הוא ילדים!!!

yaelbsb

New member
כן... קהל היעד שלה הוא ילדים...

הבנות כבר בנות 16, לא?! חוצמזה, עם כזאת סדרה מפגרת, גם אני הייתי רוצה להוריד אותה...

KISHKOSHA

New member
מעריצת הBSB היקרה!

קראתי את ההודעה שלך וכנראה שאת כל כך משועממת להגיע לפורום הזה ולהציף אותו עם התמונות של 5 המתרוממים. קודם כל, הBSB לא מגיעים לקרסוליים של התאומות, עובדה! כמה זמן הם החזיקו כלהקה? 5 שנים? (תאמת אין לי מושג) והתאומות מחזיקות בקרירה שלהן 16 שנה והן אהובות מתמיד!. מה לעשות? ילדה, הקנאה מדברת מהגרון שלך!!!!
התאומות שולטות!

plomphy

New member
התוכנית ממשיכה והיא לא ברשת פוקס

אלא ב- abc family כבר אין- fox family

yaelbsb

New member
אוקיי, זה עכשיו הצחיק אותי...

חח... התפרקו וחלפו? התכוונת, לא התפרקו! ועובדה אחת יש לי להגיד לכם: הן לא מצליחות כל כך! ההצלחה היחידה שלהן הייתה ב´צער גידול בנות´, מאז הן כשלו, וכשלו, וכשלו... הבאקסטריט בויז, לעומת זאת, בצמרת כבר 6 שנים! ושלא נתחיל להתווכח... טוב?!

אמממ...

מזה משנה אם הם התפרקו או לא... את רוצה לדבר עליהם לכי לפורום של BSB. מזה משנה אם הולך להן או לא? את חושבת שאכפת להן מה את חושבת? בואי נגיד ככה לעומת 423900325023015 קסיליון מעריצים שיש להן בעולם יש אולי עוד 10כמוך שלא אוהבים אותם... ואותו דבר גם ל-BSB שלך... אני אחד מתוך ה-10 האלה שלא אוהבים את BSB שלך... תאמיני לי שהן לא ממש אכפת להן שהן לא בשיא שלהן כל עוד הן עושות כסף, ואת הכסף שהן עשו הן עשו במאמץ ובהשתדלות... אין חינם בעולם הזה. עכשיו בבקשה ממך אם את רוצה לרדת עליהן עוד את מוזמנת לשלוח מכתב תלונה לאלוהים ולשים אותו בכותל. בייייייי.............

אההמ...

מזה משנה אם הם התפרקו או לא... את רוצה לדבר עליהם לכי לפורום של BSB. מזה משנה אם הולך להן או לא? את חושבת שאכפת להן מה את חושבת? בואי נגיד ככה לעומת 423900325023015 קסיליון מעריצים שיש להן בעולם יש אולי עוד 10כמוך שלא אוהבים אותם... ואותו דבר גם ל-BSB שלך... אני אחד מתוך ה-10 האלה שלא אוהבים את BSB שלך... תאמיני לי שהן לא ממש אכפת להן שהן לא בשיא שלהן כל עוד הן עושות כסף, ואת הכסף שהן עשו הן עשו במאמץ ובהשתדלות... אין חינם בעולם הזה. עכשיו בבקשה ממך אם את רוצה לרדת עליהן עוד את מוזמנת לשלוח מכתב תלונה לאלוהים ולשים אותו בכותל. בייייייי.............

Nomero Uno

New member
חחחחחח

מעריצת מדונה ( ברח לי השם) אמרה עובדות בשטח וגם את געתה היא העבירה בצורה תרבותית את כל מה שאת עושה זה לנסות לרדת על התאומות ואת מביאה עובדות לא יודע מאיפה, אז הנה התשובה שלי אמנם "טובות השתיים" אכן נכשלה וירדה אחרי עונה אחת "מזל תאומות" לא נכשלה ואף נחשבה להצלחה היא שודרה שתי עונות וירדה לפי רצונן של התאומות הארה"ב היא שודרה בערוץ Fox Family שהוא אחד הערוצים הגדולים בארה"ב ורשת FOX היא רשת מאוד מכובדת לידעתך. אז לפני שאת רוצה לרדת עליהן תבררי טוב טוב את העובדות שלך פעם הבאה ובעצם עדיף שלא תיכנסי לפורום הזה בכלל אם כל מטרתך היא לרדת עליהן

Alexis14

New member
וואי את כל כך צודקת

התאומות הן פשוט חרא שחקניות מכוערות מגעילות וכל הדברים הרעים שבעולם. לא, יותר מזה, הן השטן. יופי? נהנת לך? לכי תחזרי לפורום הבקסטריט שלך. שיהיו לך חיים נעימים.

!!go Noga

חחח... איזה מעפנה הילדה ההיא... מחפשת צומי אנשים משתגעים בשעות כאלו...

RinRan

New member
ל-yaelbsb היקרה........

אם את כ"כ שונאת את התאומות, אז מה את בדיוק עושה בפורום שלהם???? ואם לא אכפת לך- יש לנו חוקים של שרשור תמונות שבועי וחוץ מזה- בלי תמונות, אז תפסיקי עם התמונות כי הבאקסטריט בויז סתם מכוערים...!!!

למעלה