שלום מעריצי מייקל יקרים,

MadonnaFan

New member
שלום מעריצי מייקל יקרים,

רציתי לאחל לדודי *חיוך זדוני אל דניאל* בהצלחה רבה עם הפורום ועם ניהולו, ולספר לכם, שאני מעיין, בת 14 (זה שאני קטנה בגיל לא אומר שאני קטנה בטעם!), מנהלת את פורום מדונה, ולא מסוגלת לנשום בלי מדונה ובלי מוסיקה בכלליות... אני מאוד אוהבת חלק מהשירים של מייקל ג´קסון אם כי אני לא מעריצה שלו, ואני חושבת שהתרומה שלו למוסיקה היא גדולה מאוד (באמת?! מה את אומרת?!!!), והאמן היחיד שיכול להשתוות (או לעלות עליו *נסקלת*) בתרומתו הגדולה למוסיקה היא מדונה. למרות שהשיר קאמבק שלו עושה פאדיחות לשיריו הגדולים, אני עוד מחכה לשירים הבאים שיוציא, ו... אופס, איזה הודעה יצאה לי מהודעה שבסה"כ היתה אמורה להכיל תמונה
בקיצור, מייקל&מדונה הם הזוג המושלם :) שלכם, @מעיין@ מנהלת פורום מדונה

Marty McFly

New member
*רוצח את מעיין בשקט*

סתם... תודה על התמיכה מעיין... אוהב אותך גם!! וצודקת, מייקל אומן מוכשר שהשפיע רבות על המוסיקה, ואין מה לעשות - כמוהו אין הרבה...

mjjman

New member
איזה כבוד...

הו, איזה כבוד. לארח כאן, בפורום הקט שלנו, את מנהלת הפורום של מדונה. ברוכה הבאה לפורום, מעיין! אני מודה לך על האיחולים הלבביים ומאחל גם לך הצלחה בניהול הפורום. * אם מדברים על מוסיקה תאכלס, אגב, ראוי לציין שמדונה לא תרמה שום דבר (באמת, אפילו לא קצת) לזירת העשייה, שכן היא לא כתבה שיר אחד בחיים שלה (לפחות לא אחד שהתפרסם בפומבי), וקשה להגיד עליה שהיא פרפורמרית גדולה. יכול להיות שיש לה אישיות כובשת, ואני לא אתווכח עם העובדה שמתישהו היא היתה פצצת מין, אבל יותר מזה קשה למצוא... בידידות, דודי, מנהל הפורום.

רואים שאתה דפוק

לידיעתך היא כתבה 90 אחוז מהשירים שלה בכל האלבומים(אולי אפילו יותר), שלא נדבר על האלבום "קרן אור" שזה האלבום הכי טוב שלה, זוכה 4 פרסי גראמי. כמו כן היא גם כתבה גם שיר לאלאניס מוריסט. והיא תמיד משתמשת באומנות בכדי להציג את השירים שלה היא פרפורמרית ענקית (רואים שלא ראית את המופע האחרון שלה), הרבה שירים שלה הפכו לקלאסיקה. בכל מקרה תפסיק לדבר שטויות.

MadonnaFan

New member
ייצוג נאמן :)))

זה נכון מאוד. כמעט את כל השירים שלה היא כתבה, ואני ממליצה לך לקרוא כמה ממילות השירים של האלבום המדהים "ריי אוף לייט" כדי לגלות עד כמה עמוק לתוך נפשה מגיע אדם ששומע את הדיסק. אני לא יודעת איפה המנהל חי, כי מדונה, אם יש משהו שהיא ידועה בו (חוץ מסקס, כמו שאנשים כמוך אוהבים להגיד) זה כמה שהיא פרפומרית. אני ממליצה לך לחפש ומהר את המופע האחרון שלה, ה Drowned World Tour, שהוא לדעתי ההופעה המדהימה ביותר שאי- פעם ראיתי (לא מעט). הקליפים שברקע, התפאורה, התלבושות, הכוריאוגרפיה המרשימה, ביצוע השירים, פשוט כל ההופעה מעבר לכל דמיון. גוטה גו מעיין

goop

New member
מה הסיפור של מייקל ומדונה?

אני יודע שהם נפגשו ואני יודע שהיא שונאת אותו בדם עד כדי כך שרמזה כי תשלח אליו את הרקדנים שלה ( כידוע כולם גייז ) למי שיש מידע או תמונות ישלח

MadonnaFan

New member
הסיפור הוא כזה...

התמונה שצירפתי היא מטקס האוסקר 1991, שבו מייקל היה הדייט של מדי. שם היא גם הופיעה, ולכן בתמונה הזאת אתם רואים אותה בסגנון שנות החמישים :) *רוצחת את דניאל בשקט* ועכשיו למנהל- אני באמת מצטערת שטרדתי את הפורום האיכותי שלך. מנהלת פורום מדונה הנחות לא תחזור שוב. חבל, דווקא התכוונתי להיות משתתפת קבועה. מעיין

mjjman

New member
מה את נעלבת מכל שטות... ../images/Emo13.gif

תפסיקי עם השטויות שלך... מה את נעלבת מכל שטות...

למעלה