שלום..מצאתי ת'פורום בפוקס..

שלום..מצאתי ת'פורום בפוקס..

אז ככה..קוראים לי ענבל...אני מב"ש לומדת בכיתה יב' וחזרתי לפני כחמישה חודשים מהמסע הכי משמעותי בחיי אשמח לחלק טיפים ורעיונות לאנשים הנוסעים בזמן הקרוב או בתחילת שנה הבאה... במסע שלי הייתי אחראית על לא מעט דברים ויש לי את רב החומרים במחשב...(תמונות מהמסע, טקעים מהטקסים(הם באמת היו מרגשים) וכו') אשתדל לעזור במה שאוכל..

אם תוכלי להעלות תמונות

זה יהיה ממש נחמד

בכייפ אלו תמונות

את רוצה??? זה היה מסלול המסע שלי: לוד'ג וורשה טיקוצין/יער לופוחובה/טרבלינקה קזימיז דולני/מאיידאנק טוב היום החמישי למסע יצא לנו ביום שישי ככה שבאותו יום עשינו היינו בבית חרושת של שינדלר ובפאלשוב ואז בקניות בזאקופנה וחזרנו לקראקוב ישר לבית כנסת(בגלל האוטובוס נתקע) בשבת עשינו סיור רגלי בקראקוב..ואז מי שנסע בשבת נסע למכרות המלח(למרות שאני שומרת נסעתי כי ידעתי שאני למכרות האלה לא יגיע שוב..ואני לא מצטערת על זה בגלל ששם קניתי מגן-דוד ממלח..האחרון שנשאר)ואחר כך לחזרנו לקראקוב לשוק של הקראקוב ביום השביעי הינו באוושויץ וביום האחרון הינו בבנדין..ומשם משדה תעופה יש לי המון תמונות אני צילמתי בסביבות ה-700 תמונות אבל יש לי גם של ידידים שלי בגלל שעשיתי מצגת לטקס סיום שלנו במקיפ ככה שיש לי מלא תמונות תבחרי נושא ואני יעלה..

adida2222

New member
היייייי

גם אני הייתי מפולין בדיוק באותם תאריכים שהיית.

גמני היית שם ../images/Emo13.gif

אבל תמונות, כל מיני, מה שמתחשק לך, אני פשוט אוספת כמה שיותר תמונות.

זהו..כאילו..

אלו התמונות הנבחרות מהיום הראשון..מהתמונות שלי עוד מעט אני יכניס דיסק אחר..

gold ayelet

New member
חח אף אחד לא מצליח לצלם את כל האר

ובה... יש לי תמונה בדיוק כזאת.. ררק שאצלנו זה חודשיים אחרייף וזה כבר חורף.. אז השמיים כהים יותר

חחח

אני חושבת שידיד שלי הצליחה לצלם הכל אני יבדוק ויעלה אותה לפה..יותר מאוחר אין לי כח אני עייפה מתה... איפה כשאני מסעתי היה לנו את השבוע הכי חם בפולין רק ביומיים האחרונים ירדו טיפות..

irashady

New member
אני כן הצלחתי

אבל זה באלבום שלי... לא על המחשב והשמיים כחולים לגמרי....
גם אנחנו התחלנו מלודג'... כל זה גם היה ביום הראשון שלנו

קטעים של מה איזה טכס

יש לי את הכל החומרים של המסע חוברת מסע טכסים חוברת סיכום טכס סיום שעשינו בארצ שנכתב על ידי חברי המשלחת.. דברו דוגרי מה אתם צרכים אני יעלה לכם בכייפ..אל תגידו לי תעלי קטעים איזה?? תפרטו...ככה יהיה לי יותר קל לעזור לכם

למעלה