שלום-מצב לא נעים

or1986

New member
שלום-מצב לא נעים

השתחררתי לפני כחודשיים ובמשך כמעט כל הזמן הזה אני בבית ומחפש עבודה.רוב המקומות שאליהם הלכתי ענו לי בשלילה,עד שהלכתי לריאיון עבודה לפני כמה ימים ואמרו לי שהתקבלתי.הייתי בחפיפה במקום בקושי יום וקצת ואז החלטתי להתפטר,וזאת לאחר שלא היה לי נוח כל כך במקום העבודה הזה.עכשיו אני שוב בבית,מחפש את עצמי בנרות..אני משתגע!,אינני יודע מהיכן להתחיל-עבודה,לימודים-מה ללמוד....אפילו שקלתי לחזור לצבא!פניתי ליח' להכוונת חיילים משוחררים ושם נתנו לי רשימת משרות,לאחר בדיקה של כל משרה,נמצאו כל העבודות לא רלוונטיות לאחר תשובות שליליות של האנשים שאיתם דיברתי(גם המשרות לא היו ממש מעודכנות לאותו תאריך).מאז אני בביתי משתגע לגמריי ועם מחשבות לחזרה לצבא!.. מה לעשות?!:(

kineret5

New member
לאט לאט ידידי

יש המון אפשרויות למצוא עבודה. אתרים כמו ג'וב מסטר שהוא אתר מצויין ד"א. אפשרי ללכת לכוח אדם והשמה, עיתון. לפני שאתה מתחיל לחפש תשאל את עצמך מה את רוצה? איזו עבודה אתה מחפש? מה השכר? וכו'. בהצלחה

tommy girl 90

New member
עצה מבררנית לגבי עבודות

שלום, יש המון עבודות לחיילים משוחררים, אבל צריך להתפשר קצת.. דבר ראשון- עבודה בחנויות- אם זה מדבר אליך צריך יום אחד להסתובב בקניון ולהפיץ קורות חיים. כן זה מעצבן להסתובב מחנות לחנות אבל ככה מוצאים שם עבודה -מלצרות- כסף טוב אך מצד שני קריעת תחת. -קורס ברמנים- ולעבוד בזה. מגניב לאללה למי שאוהב. מועדפת...חפרו על זה מספיק פה. וכמובן סוכנויות של כוח אדם- בעיקר בשירות לקוחות, אבל לפעמים יש עוד דברים... אל ייאוש! ובהצלחה..

or1986

New member
אני מחפש

אני מחפש עבודה עם שעות נוחות שיהיה אפשר לשלב יחד עם העבודה גם לימודים.אני מחפש עבודה שהסביבה בה תהיה לי נעימה לעבוד,שהאנשים יהיו נחמדים ונורמליים...שהשכר יהיה סביר....שאמצא בה את הפוטנציאל שלי...

לא לא לא פשוט לא ללכת לחברות כח אדם!!!

זה ניצול שלא יתואר אפילו.... מניסיון אישי בעבודה בחברת קבלן...

hareljobs

New member
היום כדי להתקבל לחברה גדולה צריך ללכת לחברות

כ"א או חברות השמה. אתה יכול לשלוח אליי קו"ח וננסה לעזור - יש לנו המון משרות לחיילים משוחחרים: [email protected] או שאתה יכול להיכנס לאתר שלנו ולבדוק משרות רלוונטיות ולשלוח קו"ח דרך האתר: www.harel-jobs.com אגב - אם אתה מתקבל לעבודה דרכינו אתה עובד החברה שאליה אנחנו שולחים אותך החל מהיום הראשון בכל מקרה שיהיה בהצלחה!!!

כמה מתאים לנציג של כ"א להגיד את זה...

אפשר למצוא עבודה גם בלי חברות קבלן שמתייחסות אליך כמו לאיזה פועל תאילנדי ומרוויחות הון על הגב שלך....

hareljobs

New member
בוודאי שאפשר למצוא עבודה גם ללא חברות כ"א

אבל אם אפשר להקל על החיים אז למה לא? אתה הולך פעם אחת לחברת כ"א/השמה טובה שמציעה לך מספר משרות והם כבר עושים את כל העבודה בשבילך: מתקשרים להציע לך משרות, ממליצים עליך, מיעצים לך. תנסה ואני בטוחה שלא תתאכזב - וגם אם לא.... שיהיה בהצלחה ותשאר חיובי!!! :)

למעלה