שלום,מקווה שאני במקום הנכון,שאלתי אולי תהייה

שריוקי

New member
שלום,מקווה שאני במקום הנכון,שאלתי אולי תהייה

קצת מבולבלת מאחר ואני לא מבינה מה עלי לעשות. מדובר בבני שחי בגרמניה,לפני חודש נולדה לו בת ראשונה.קצת לפני הלידה הוא סבל מזהום באף ונאמר לו שייש לו דלקת בזקיק השיער.הוא טופל באנטיביוטיקה אך לאחר זמן מה זה חזר שוב, ושוב סבב של אנטי',הפעם זה עבר,כשבוע לאחר מכן נוצר לו פצע מוגלתי ברגל ושוב אניט' וזה עבר. כשבועיים לאחר הלידה,הופיעה אצל כלתי זיהום בשד ופצע מוגלתי,היא ניגשה לרופא והופנתה לבית חולים,שם ערכו לה ניתוח קצר להוצאת המורסה וכרגע זה בשלבי החלמה. אתמול,התקשרו מבית החולים ואמרו לה שנמצאו בדגימות חיידי MARSA וביקשו מהם לגשת לרופא להמשך בירור.נלקחו מהם דגימות מהאף...לה ולבני והתוצאות תגענה בעוד שבוע. שאלתי...מה עושים?מה המשמעות?מה עם התינוקת שיונקת בנתיים, אנחנו אמורים לנסוע אליהם..איך והאם יש צורך בהגנה מסוימת,אני ממש חרדה,עברתי לפני כשנה ניתוח קרוטיס ובשפה עממית..אני מתה מפחד.זה מדבק? אפשר להתחבק?להתנשק? אני מצטערת על זה שאני נקראת היסטרית אבל זו הרגשה. תודה לכל תשובה.

שריוקי

New member
ושאלה נוספת ברשותך....

מה צפוי בעתיד,כלומר מה יקרה מכאן והלאה,אם בכלל. תודה.

MRSA

מדובר בחיידק סטפילוקוק שנמצא על העור. במקרה הספציפי הוא עמיד לתרופה מקבוצת פניצילין. עקב העמידות, בבתי חולים מבודדים את החולים כדי שלא יעבור לחולים אחרים . בתוך המשפחה אין הנחיות מיוחדות.

שריוקי

New member
תודה..ולהבנתי מה שנותר לי זה..לקחת רגיעון

למרות שאין הנחיות מיוחדות..אולי בכל זאת איזו הנחיה שתקל עלי ואוכל להבין יותר אם יש צורך בשמירת מגע? תודה מסבתא טריה והיסטרית.

מגע

רחיצת ידיים אחרי המגע מספיק. תחשבי שאת שמה ידיים במקומות צבוריים בהם יש סכוי גדול שנשא חיידק מסוג זה גם שם את ידיו.

למעלה