שלום מקסימים שלי

שלום מקסימים שלי

הי כולם! מה שלומכם? מזזזזזזזזזל טוב ענקי לאוריאן המדהימה שלנו אני מאחל לך רק טוב, הצלחות ודרכים קלות בחיים....ושתחלמי הרבה כדי שיהיה לך תמיד עוד משהו להגשים! אני עדיין בארה"ב, היו לי אתמול והיום הופעות במילוואקי שליד שיקאגו בפני הקהילה היהודית והיה מאוד מוצלח, ואני שמח מאוד! מחר אני טס ללאס וגאס האגדית, ומשם ללוס אנגלס ומיאמי, וכל מני מקומות שרובכם רואים עדיין רק באטלס:) ואני מאחל לכם שתבקרו באיזורים המדהימים האלו. זה חובה! שמח לראות שהכל בסדר בפורום ושכולכם מרגישים טוב.... מתגעגע אליכם ולארצנו הקטנטונת .... וב"ה ניפגש כולנו כשאחזור. אגב....מה זאת אומרת קומונה סודית? אריאל, יכול להיות שאתה מתכנן להוציא איזה דיסק תחת השם יוסי אזולאי ואני לא יודע מזה? גם אני רוצה להיות חלק מחסמבה, לא יפה :( מת עליכם Y.

sarit lang

New member
חחחחחחחחח כפרה עליך!!!../images/Emo140.gif

תהנה עד כמה שאתה יכול מכל הטיסות האלה! גם אנחנו מתגעגעים אליך ואוהבים אותך המווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווון הכי הרבה שאפשר!

חחח איזה חומד!!!

שיהיה לך בהצלחה בהופעות ותהנה עד כמה שאפשר

יוסיייייי :)

איזה כייף שניכנסת.. איזה חמוד אתה מה שכתבה לאוריין =]]]] מגיע לה..!! מקווה שאתה נהנה ותחזור מהרר ובשלום מיתגעגעעעתת לילך :]

orianush

New member
תודה יוסייי ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

תודה על הברכות אני שמחה שההופעות היו מוצלחות ואני בטוחה ששאר ההופעות גם יצליחו תהנה ובהצלחה :) תחזור מהר אנחנו מתגעגעים מאוד
o.

יוסי!!!

איזה כיף לשמוע ממך! אני מאוד שמחה לשמוע שכיף לך ושאתה מצליח! מתגעגת... דרך אגב.. מישהו יודע מתי יוסי חוזר?...

כפרההההההההההה../images/Emo41.gif../images/Emo106.gif

מלך אנחנו מתים עליך ומצפים לשובך, שמור על עצמך!! בקשר לחסמב"ה.....:) נארגן גם לך מקום ב"חבורה"...אל תדאג. מתים עליך!

חחחח יוסי

חסמבה?
חחחחחח מתגעגעים אליךךך!! תשמור על עצמךךך שיהיה בהצלחה בהמשך ההופעות :)

9B9

New member
שמחה לשמוע ממך!

מאוד נחמד מצידך שגם שאתה במקומות המופלאים האלו אתה זוכר אותנו! מקווה שתחזור בשלום וטיסה נעימה!

lir2004

New member
יוסייייי

שמחים שאתה נהנה שם, אי שם בארה"ב הרחוקה... מופיע... מטייל... מגיע לך! לגבי "הקומונה הסודית", גם אני לא ממש מעודכן (לא ראיתי חדשות בזמן האחרון [אריאל... חחחח...]), אבל אל תדאג... סמוך על אריאל... מה אאחל לך?! - שתהיינה לך עוד הופעות מוצלחות, אתה אחד ויחיד, ושתהנה מהטיול הזה... תחזור בשלום לארץ, בעזרת ה'... וזהו... חוץ מזה - כנס לפה יותר! וכמו שאמרת - מזל טוב לאוריאנוש!

יוסססססס

וואי איזה כיףףף שנכנסתתת אתה לא יודע כמה מתגעגעים אליך פההה אני בטוחה שההופעות מוצלחת הרי זה אתה...ואני מאוד מקנאה בהםםם תחזור מהר וחובה לארגן מפגש פורוםםם אוהבת אותךךך

bu1li

New member
יוסיי

אני מקווה שאתה נהנה!!! המון הצלחה בהופעות הבאות גם!!!!!!

1מאיוש

New member
יוסססס שלנווו ../images/Emo140.gif

שמחהה ממש לשמועע שאתה נהנה ומקווה שימשיך להיות ככה ותחזורר בשלוםם עם מלאא חויות כי אנחנו גם מתגעגעים אליך כאןן המוןן

למעלה