יוסי אזולאי שלכם
New member
שלום מקסימים שלי
הי כולם! מה שלומכם? מזזזזזזזזזל טוב ענקי לאוריאן המדהימה שלנו אני מאחל לך רק טוב, הצלחות ודרכים קלות בחיים....ושתחלמי הרבה כדי שיהיה לך תמיד עוד משהו להגשים! אני עדיין בארה"ב, היו לי אתמול והיום הופעות במילוואקי שליד שיקאגו בפני הקהילה היהודית והיה מאוד מוצלח, ואני שמח מאוד! מחר אני טס ללאס וגאס האגדית, ומשם ללוס אנגלס ומיאמי, וכל מני מקומות שרובכם רואים עדיין רק באטלס
ואני מאחל לכם שתבקרו באיזורים המדהימים האלו. זה חובה! שמח לראות שהכל בסדר בפורום ושכולכם מרגישים טוב.... מתגעגע אליכם ולארצנו הקטנטונת .... וב"ה ניפגש כולנו כשאחזור. אגב....מה זאת אומרת קומונה סודית? אריאל, יכול להיות שאתה מתכנן להוציא איזה דיסק תחת השם יוסי אזולאי ואני לא יודע מזה? גם אני רוצה להיות חלק מחסמבה, לא יפה
מת עליכם Y.
הי כולם! מה שלומכם? מזזזזזזזזזל טוב ענקי לאוריאן המדהימה שלנו אני מאחל לך רק טוב, הצלחות ודרכים קלות בחיים....ושתחלמי הרבה כדי שיהיה לך תמיד עוד משהו להגשים! אני עדיין בארה"ב, היו לי אתמול והיום הופעות במילוואקי שליד שיקאגו בפני הקהילה היהודית והיה מאוד מוצלח, ואני שמח מאוד! מחר אני טס ללאס וגאס האגדית, ומשם ללוס אנגלס ומיאמי, וכל מני מקומות שרובכם רואים עדיין רק באטלס