שלום..משהו מוזר(אני חדש פה)

Matanhirsch

New member
שלום..משהו מוזר(אני חדש פה)

היי אני בן 17 וחצי..הייתי בקיץ בטיול לאילת עם חברים וצילמנו הרבה תמונות!! עכשיו שמתי לב למשהו מוזר מאוד!! באחת התמונות שחבר שלי הצטלם..רואים מאחורה 3 עיגולים קטנים בשמיים. מיד לאחר מכן בתמונה הבאה אין שם כלום..שמיים שחורים לגמרי... ובתמונה אחריה אני הצטלמתי ומאחוריי יש עיגול ענק בשמיים!!!ובשאר התמונות השמיים חוזרים להיות שחורים.. מה זה יכול להיות?? אני אוסיף את התמונה בהמשך.

UnderTown

New member
די

"עיגולים בשמיים" יכולים להיות כל דבר, אפילו סתם אורות של כדור הארץ, או בעיות במצלמה.

Matanhirsch

New member
חחח זה משהו שאף פעם לא ראיתי!!!

זה לא סתם אורות..ולא בעיות במצלמה במיוחד הדבר הענק מאחוריי!!

Majestic12

New member
התצלומים

אני מציע להעביר במיידי את התצלומים למרכז לחקר עבמי"ם, בתוספת דיווח. פרטים באתר המרכז: www.ufoisrael.org

Matanhirsch

New member
הנה התמונה...

תגידו לי דעות שאתם חושבים מה זה יכול להיות. יש עוד תמונה עם האורות מאחורה.. תנסו לראות את התמונה הזאת באור חשוך..ותקרבו את זה..

Matanhirsch

New member
יכול להיות..אבל מה שמוזר זה:

שצילמנו בדיוק אחרי זה עוד תמונה של מישהו אחר באותו מקום בדיוק!! ולא היה שום זכר של דבר כזה.. ותמונה שצילמנו דקה לפני זה שם היו כמה עיגולים קטנים בשמיים מאחורה. והאמת שאחד העיגולים הקטנים דומה לעיגול הגדול!! (וגם אם זה באמת אשליה אופטית או תאורה..זה לא מזכיר צורה של חללית?) אבל אני עדיין לא יודע מה זה..

Matanhirsch

New member
כן..מצלמה דיגיטלית(לא עגולה)

והנה התמונה השניה... זה נראה מוזר..לא יודע מה זה!! חלק אומרים לי שזה מהמצלמה,אחד אומר שזאת "הילה"...

דניאלה66

New member
על אילו אורות מדובר ?

יש בתמונה תאורה של הרחוב/בניינים , אולי תסמן את האורות כי אני לא ממש מבינה על מה המהומה :0

דניאלה66

New member
אוקיי הבהרתי את המסך וראיתי מעין

עיגול מאחורי הראש , אשליה אופטית...

Matanhirsch

New member
לא רואים ממש טוב...אני אנסה לסמן

וזה לא אבק שנהיה ונעלם תוך דקה.. אמרתי לכם: חוץ מ2 אלה צילמנו עוד כמה תמונות ובכולןןןן באותו מקום אין שום זכר לעיגול הזה או לאורות העגולים בשמיים!!

Matanhirsch

New member
אם זה אשליה אופטית אז איך

לא רואים את זה בשאר התמונות שצולמו באותו מקום באותה דקה???

Matanhirsch

New member
אני אשים את התמונות גם בפורום

של צילום דיגיטלי...חחח נראה מה יאמרו לי שם...(יפנו אותי אליכם אולי..)

למעלה