שלום מתוקות וגם מתוקים...

sh kk

New member
שלום מתוקות וגם מתוקים...

אז באמת לא הייתי פה אתמול עבדתי עד ארבע בבוקר ואני לא מצליחה לישון, אבלללללל גמעתי את כל מה שכתבתן בהעדרי, אתן מקסימות וחזקות יותר מכל לוחם שאני מכירה, קבלו חיבוקקקקקק ענקי ושיעבור על כולנו יום רגוע ונעים. נ"ב אין לי כל כך מצב רוח ואני לא ממש יודעת למה.

לי1974

New member
הי מתוקה קבלי חיבוק אוהב

גמלי אין מצברוח, כבד לי על הנשמה. אולי בגלל היומולדת הממשמש ובא. אולי האזכרה הראשונה של אמא. אולי האוכל. אולי הברדק בבית. שיהיה לנו יום נפלא. אוהבת אתכם, בוזי

sh kk

New member
מתוקה אחתתתתתת

לא צמיד יש סיבה לדמעות אבל הן שם. עכשיו אהיה לרגע דמות סמכותית עוד לא סידרת את הביתתתת????, בוזי מה יהיה? תתחילי מחדר אחד, בוזיק את לא יודעת איזה מרגיע זה לנקות, בשבילי זו תרפיה באמת.

../images/Emo12.gifנשמה תאומה??

את כותבת כאן דברים ונדמה לי כאילו מישהו כותב אותם עלי, ועכשיו הקטע עם הניקיון אני מרגישה בדיוק אותו דבר, הניקיון כל כך מרגיע אותי אני כל כך אוהבת שהבית מסודר נקי והכל במקום.

sh kk

New member
אני לא יודעת מה אצלך,

אבל אני סובלת מחוסר שקט תמידי, כל הזמן סוער לי, ואני חייבת שיהיה נקי ומסודר כי אחרת זה מכניס אותי קצת ללחץ לראות בלגן. כשמסודר ונקי זה פשוט משפיע עלי קשה להסביר את זה. אם כי אני כבר לא כפייתית, אני לא מנקה כל יום למרות שיש להו כלבה בבית ויש הרבה לכלוך, מנקים יום כן יום לא

../images/Emo140.gifבוזיי שלנו...

קראתי את מה שכתבת אתמול מצטערת שלא יכולתי להגיב אני עוברת דירה, זה פשוט נורא אבל אני רוצה שתעצרי לרגע ותחשבי תיקראי את מה שכתבת לי כסיפרתי לך על חברה שחולה בסרטן תנסי ליישם את אותם דברים בדיוק על עצמך אני עשיתי זאת זה קשה אבל אני לא יכולה אין לי כוחות מיותרים עם כל הרצון הטוב. שאאק שאלה ואני אשאל גם מה קורה עם הבית התחלת משהו??? יאללה מתוקה קדימה לעבודה אנחנו איתך. המשך יום נפלא מתוקה אחת

sh kk

New member
אני מניחה

שאת השאלה על הבית שאלת את בוזי, כי אם אותי שאלת לא הבנתי למה את מתכוונת

לי1974

New member
בנות יש לי הצעה

מה דעתכן לבוא לעזור לי לסדר ת`בית? בשבילכן זו תרפיה וגורם לכן תענוג, בשבילי זה עונש ויסורים וגם מגבלות פיזיות. אולי נעשה "שידוך" וכולנו נצא מרוצות? גחגחגחגח

אהממ..

גמני אוהבת שהבית הסודר ונקי, אבל רחוק מאד העניין של אירגון הסדר לבין סיומו.. בכל זאת, מוכנה לבוא בוזי!!!!! מוכנה לבוא ולעזור לך וארגן תבלגן, אני יודעת שקל יותר לעזור למישהו מבחוץ מאשר לעצמך.. למרות שזה לא אמור להיות כך, ומי יודע אולי כשנעזור 1 לשנייה, פתאם הכל יהייה מסודר.. שולחת לכולם קרן שמש וגם לעצמי :) הלוואי והיא תחמם אותנו

לי1974

New member
נו מי עוד מתנדב? יאללה בואו

נעשה את מפגש הפורום אצלי! כל אחד מקבל מטלית, שקיות וחומרי ניקוי ואודרוב! ועכשיו ברצינות, סגולוש, איך בדיוק חשבת להגיע? והרי אינך יוצאת מהבית לבד? וחוץ מזה כמובן שההצעה נאמרה בהומור, לא שאיני זקוקה לעזרה, נהפוך הוא, אני זקוקה לה מאד, אך אין לבי מתיר לי לנצל את טוב לבך!

לא טוב ליבי,

הנסיעה, הדרך, ההתרגשות אליך, היכולת בידיעה שנעזור 1 לשניה.. אולי אפילו זו אגואיסטיות לשמה, אבל מה זה משנה, אם תאמרי כן, אנסה להגיע, כמובן שאבקש ממך לחכות לי ברכבת.. וחוץ מזה, אומרים " בכל צחוק יש שמץ של אמת" את שוללת תרעיון??

../images/Emo24.gifבוקר טוב לכן נשמות טהורות...

אני עוברת דירה אז גם אני לא ממש מצליחה להיות כאן, שאאק את אומרת עלינו שאנחנו לוחמות אחחחחחחחחחחח כמה נפלאה המילה הזו "לוחמות אמיצות" הלוואי ותמיד נהיה כאלה ולא ניתן לה (לחרדה מכל סוג) להכניע אותנו ולהידבק לנו לנשמה כל פעם כשהיא תנסה אנחנו נפחיד אותה והיא תבין שפשוט חבל לה על הזמן איתנו אי אפשר להתעסק. קבלי ממני מואההההההההההה ענקית לבוקר יותר שמח וטוב

למעלה