שלום מתן ונועה

שלום מתן ונועה

אז ככה היום הייתי בעבודה ואסור לי לדבר בטלפון בזמן העבודה כשסיימתי לעבוד ראיתי שהתקשרו אלי 4 פעמים ממספר מוסתר יישר חשבתי על הצבא התקשרתי למדור מתנדבים אמרו שכן ניסו ליצור איתי קשר מתא מתנדבים אז היא אמרה שהיא תשאיר הודעה שיחזרו אלי בזמן הקרוב.
לאחר כמה דק חזרו אלי וישר עניתי אמרו לי שהבקשה שלי להתנדבות נשללה שאלתי למה אני רוצה לדבר מה הסיבה אמרו שאי אפשר להגיד בטלפון מה שאני ייכול לעשות זה רק לערער..
באמת שכבר יירד לי כל החשק להתנדב אני ניסיתי אם הם לא רוצים בעיה שלהם
רציתי לדעת בכל זאת איך אני ייכול לערער לאן מה מו מי מה לעשות !
בבקשה תעזרו לי

Run for a Fall

New member
אהלן בר

קודם כל לא סוף העולם - גם את הבקשה הראשונה שלי להתנדבות דחו, והנה, סיימתי שירות והכל בסדר

מייאש - נכון! אבל אנחנו לא מתייאשים בקלות

קודם כל הייתי ממליץ לראות בדיוק מה כתוב במכתב כשתקבל אותו, אולי מוסברת שם סיבת השלילה.

כדי להגיש ערעור, תפקסס למדור מתנדבים (03-7387206 ) מכתב אישי בנושא הערעור עם הפרטים שלך וכן חוות דעת עדכניות של אנשי מקצוע שטוענות כי אתה כשיר לשרת. יכול לעזור גם להביא המלצות מאנשים שמכירים אותך ממסגרות שונות - לדוגמה, מורה או אפילו הבוס מהעבודה אם אתה בקשר טוב איתו.

לאחר שליחת הפקס, תוודא לאחר יום-יומיים בטלפון שקיבלו ותשאל האם חסר משהו.

מדור מתנדבים יעביר את המסמכים לרופא המדור שיקבל החלטה בעניין ונראה מה יהיה הלאה.

נ ו ע ה 12

New member
לא רוצה לבאס, אבל יש טעם?

כלומר, הוא רק היום קיבל תשובה שלילית (ואפילו עדיין לא באופן "רשמי", כלומר לא במכתב), נגיד מחר הוא יגיש את הערעור, או אפילו שבוע הבא, למה שיחליטו אחרת...? המצב לא השתנה/ישתנה ביומיים.
בר, לצערי לא כולם מתאימים לשרת בצבא, גם לא כמתנדב עם תנאים מותאמים. אתה מכיר את המצב הבריאותי שלך יותר טוב מכולנו, אם הוא צפוי להשתפר בחודשים הקרובים אני ממליצה שתחכה עד לשיפור והתייצבות ורק אז תגיש ערעור.

Run for a Fall

New member
יש טעם

אבל הנקודה של לחכות שהמצב ישתפר היא נכונה. כמובן שאני לא מכיר את המצב הבריאותי שלך אבל אם מדובר במשהו שצפוי להשתפר אז בהחלט כדאי להגיש את הערעור בעוד מספר חודשים ולא באופן מיידי.

כמובן שקיימות גם אלטרנטיבות לשירות צבאי, לדוגמה שירות לאומי שזו אופציה נפלאה. אבל אם באמת מאוד חשוב לך לשרת בצבא אז בהחלט ניתן לנסות ולהגיש ערעור ולראות האם אפשרי. ואם לא - יש עוד אופציות שעומדות בפניך.

שוב בהצלחה!

כמה דברים

קודם כל ממש עודדתי אותי שאמרת שגם בהתחלה אותך לא קיבלו ובסוף כן זה כבר משמח אותי לשמוע.
בהמשך לשיחתנו אני מרגיש מאוד מוכן אפילו הפסיכולוג שלי התקשרתי אליו והודעתי לו היה ממש מופתע.
החלטנו אני והפסיכלוג לחכות שיגיע המכתב נראה על מה לא אישרו לי את ההתנדבות ואז נחליט מה לעשות.
הפסיכולוג שלי אמר שלאחר שהוא ייראה מה הם רשמו הוא יירשום חוות דעת משמעותית ובו יהיה רשום את השינוי שעברתי מאאז ועד היום אתם לא תאמינו אבל שינוי אדירר!!!
אני בן אדם באמת שונה.
עכשיו מה שנותר לי זה רק לחכות למכתב ומשם נראה מה עושים.
השאלה שלי היא אחרת לאחר שאני ייקבל את המכתב והכל ואני יגיש ערעור זה שוב פעם ייקח משו כמו 4-5 חודשיים לתשובה או שלא? כמה זמן זה ייקח?

Run for a Fall

New member
היי בר

אני שמח שהתעודדת.

שוב אני מדגיש שחשוב לקחת בחשבון שיש סיכוי שגם הערעור לא יתקבל - ואז תצטרך לשקול את האלטרנטיבה המצוינת גם כן - שירות לאומי. אז כפי שאמרתי - תפעל במישור הערעור, אבל חשוב גם לזכור לאורך כל הדרך שקיים סיכוי ששוב תעמוד בפני דחייה, כיוון שלצערנו, המערכת הצבאית לא ערוכה לקלוט בני אדם עם מגבלות בריאותיות מסוימות ומגוונות.

כמו שנועה אמרה, אני בהחלט ממליץ לחכות תקופה מסוימת לפני הגשת הערעור כדי שיהיה מרווח לשיפור במצב הבריאותי. לגבי משך הזמן - כנראה שייקח גם מספר חודשים, אני מניח שהמקרה ייבחן לעומק על ידי הגורמים המתאימים והדבר מצריך זמן.

בכל מקרה אנחנו כאן לאורך התהליך ותוצאותיו. אם בהחלט הערעור יתקבל ותתגייס - נפלא, ואם לא - נהיה פה לתמוך ולהציע אלטרנטיבות אחרות

עוד כמה דברים

כשהייתי אצל המקרפר ביקשו ממני להביא חוות דעת של הפסיכולוג חוות דעת עדכנית ואני לא הבאתי איתי הבאתי את מה שהיה לי בצו ראשון ומאז עברתי דרך מאוד מאוד ארוכה עם הפסיכולוג שלי שעזר לי מאוד בגלל זה אני חושב ששללו ממני את ההתנדבות בגלל שלא ראו שינוי כלשהו מהצו ראשון ועד לפגישה שלי עם המקרפר שזה בכלל לא נכון אני מאוד השתנתי לכן אני רק מחכה למכתב והפסיכולוג שלי כבר יכין לי מכתב בהתאם.
עכשיו עוד פעם השאלה שלי שלא ענית לי עלייה כמה זמן זה ייכול לקחת מהערעור עד שאני ייקבל תשובה חיוביות או שלילית? האם אני ייקבל תשובה חיובית יש סיכוי שאני יתגייס בגיוס מתנדבים הקרוב שזה 27.2?

Run for a Fall

New member
אוקיי

אני מקווה שיקחו בחשבון את חוות הדעת העדכנית יותר.

לגבי משך הערעור - כפי שאמרתי, ייקח מספר חודשים, ככה שאני לא מאמין שתתגייס כבר בגיוס הקרוב אם תאושר.

שאלה

כשאני שולח להם את המכתב של הפסיכולוג אני רוצה גם להוסיף משו ממני
אני רוצה להגיד להם שלא הבאתי את החות דעת העדכנית למקרפר כי שכחתי אני לא רוצה שהם ייחשבו שאני משקר אותם ויגידו מה שנועה אמרה איך זה שתוך יומיים שבוע המצב שלו ככה יישתפר
תוכל לעזור לי בבקשה לרשום להם משו ממני?

Run for a Fall

New member
אין פה עניין של לשקר

אתה פשוט צריך לציין במכתב הערעור שחוות הדעת שהייתה בידיהם הייתה ישנה יותר, והיא הוגשה מזמן, כשהתחלת את התהליך. ועכשיו, יש בידך חוות דעת עדכנית יותר שיש להביא בחשבון.

למעלה