שלום מתקבלים אורחים חדשים?

שלום מתקבלים אורחים חדשים?

אם כן אז אציג את עצמי קוראים לי יעל ואני בת 25 אוהבת לראות מחזות זמר מכל הסוגים נהנת מאוד מההצגות האלה.ויש לי חלום שאולי פעם אופיע בעצמי במחזמר אבל לא נראה שאגשים אותו פעם.אבל אני נוגעת בתאטרון בדרך עקיפה אני משתתפת בחוג תאטרון.המחזמר האחרון שראיתי היה "קברט" של בית צבי.ואני מקווה שיצא לי לראות עוד הצגות שלהם.אז שתהיה לכם שבת נעימה ושאשמח לקבל תשובה חיובית להצטרפות.יעל

tommy walker

New member
ברוכה הבאה. מעשנים? לא מעשנים? ../images/Emo9.gif

היי יעל. אני מאוד מקווה שכתבת בצחוק את הקטע של "תשובה על הצטרפות". מן הסתם אנחנו לא איזה מועדון סגור. כל מי שרוצה מוזמן לכתוב פה (טוב, לא כולם. אחמדיניג'אד לא... והיטלר. גם תהיה לו קצת בעיה לכתוב פה כי הוא קצת מת. אבל חוץ מזה כולם). באיזה חוג תאטרון את משתתפת? אילו מחזות זמר את אוהבת במיוחד?

netmaster1

New member
ברוכה הבאה!

תמיד נחמד שמגיעים עוד אנשים לפורום:) אז ספרי קצת על עצמך מה המחזמר הראשון שראית מה האהוב? ספרי שנדע:p

BroadwayBaby511

New member
ברוכה הבאה!

אני בטוחה שתשלבי פה מהר. תמיד נחמד לפגוש עוד אנשים שאוהבים את הז'אנר.
חחחחחחחחח... טומי, הצלחת להצחיק אותי. תודה. ששששטומי...

תודה רבה על קבלת הפנים החמה../images/Emo13.gif

אז קצת על עצמי קוראים לי יעל אני בת 25 (קצת זקנה אבל עדיין בכושר טוב
) המחזמר הראשון שראיתי היה גריז עם אקי אבני,צביקה הדר ועוד.הייתי מאוהבת קשות במחזמר הזה בגלל אקי שהערצתי אותו אז מה אתם רוצים הייתי ילדה בת 13. איך ניחשתם שאני אוהבת ספרים? ספר אהוב וואו קצת קשה כי אני אוהבת הרבה סגנונות.ספר אחד שמאוד אהבתי הוא "אות קין" של רם אורן.אני משתתפת בחוג דרמה במסגרת בה אני גרה באזור השרון.

netmaster1

New member
התכוונתי שתספרי מה המחזמר האהוב

אבל יאללה גם ספרים זה בסדר קראת את עלובי החיים?:p אם לא אז עזבי, המחזמר יותר טוב:) וואו גריז עם אקי אבני וצביקה הדר, יש לי איפה שהוא בחדר את ההקלטה של זה על קסטה היה לזה דווקא אחלה תרגום "יופי זה אופי" גאונות:p

למעלה