שלום! נגן MP3 מעל 20 GB

matke

New member
אמ....

קודם כל כמה אתה מוכן לשלם? יש מיליון נגנים כמו של iriver\apple\creative\dell\rio\ ועוד מיליון וחצי חברות.... אבל אתה צריך לתת לנו פרטים כמו מחיר ועם חשוב לך שיהיה רדיו (למרות שאני רואה שאתה שומע מטאל ככה שאני מאמין שזה לא ממש שימושי אצלך)

נכון הרדיו בכלל לא חשוב!

אני לא מחפש ב1000 דולר משהו כמו 300 דולר! ואגב אני טוען שאם יש רדיו זה אומר שהמכשיר פחות טוב כי משקיעים גם ברדיו ואז הנגן פחות טוב וכראיה כך את הדיסקמנים שיש בהם רדיו! לא נכון?

weird dust

New member
לא ממש

היום יש פיצ'רים שאינם פוגעים במוצר כגון הנגנים של IRIVER אשר מציעים גם רדיו וגם נגן והם טובים בשניהם.

matke

New member
אמ...

יש את הנגנים האלה. נגני 20 ג'יגה iriver h320 ipod 20 creative zen tuch sony NW-HD3 (ככה קוראים לו?
) נגנים של יותר מ20 ג'יגה iriver h340 40 ג'יגה ipod 60gb וזהו בערך לכל אחד יש את הייתרונות שלו ואת החסרונות.. הייתרונות: iriver h320 מלא בפיצ'רים נחמדים כמו הצגת וידאו(אל תבנה על זה מסך קטן) הוא גם מציג תמונות ומקבלים הרבה מאוד דברים בחבילה. ipod:קטן מציג תמונות ממשק נוח גלגלת מגע ואחריות בינלאומית. creative: פס מגע איכות שמיעה גבוהה ו24 שעות סוללה. sony: קטן חמוד 30 שעות סוללה.(בפורמט של סוני בmp3 זה 22 שעות לפי מה שזכור לי) חשוב לציין שלכולם איכות שמיעה מצוינת. מפה אתה צריך להחליט..

stardust19

New member
רק הערה קטנה

עד כמה שאני זוכר באמריקה הורידו את H320 מהמדפים ושמה מחליף אותו ה H10 של ה 20 גיגה אבל יכול להיות ואני טועה

weird dust

New member
הורידו גם את ה-340

הורידו את כל הליין, מה שבטח יגרום לאי פירסום עידכונים חדשים.

weird dust

New member
האיפוד לא כזה קטן

הוא דק וגבוה לעומת האייץ 300 שהוא נמוך ושמן.

weird dust

New member
כן, אבל השאלה איך דוחפים בטריה

שבבים למיניהם, לוח אם. זה לא תלוי רק בדיסק. יכול להיות שכן זה דיסק טושיבה X ושם זה דיסק טושיבה Y שמיור באופן ייחודי לכל חברה.

stardust19

New member
לא חושב- הרי בסופו של דבר זה הכל

יצוא מסין ושמה הם לא עושים הרבה חשבון- "אתה רוצה אני אייצר עבור סכום X לא רוצה לתך למפעל שנמצא 2 מטר לידי" אבל לך תדע מה באמת קורה שמה

weird dust

New member
זה בכלל לא נכון

כשחברה אחרית גם ל5 אחוז מכלל הייצור של הנגנים הבין לאומי יש לה כוח לבחור מה מייצרים ואיך כל עוד הטכנולוגיה קיימת.

למעלה