שלום ניסוח מסמך/תקוע בסין

שלום ניסוח מסמך/תקוע בסין

שלום רב לכולם, קוקי כשהייתי בשנגחאי עזרה לי המון עם המדבקה ועכשיו מצבי מעט החמיר אני נמצא בYIWU חברת כרטיסי האשראי נעלה לי את הכרטיס כל שלושת סוגי כרטיסי הIP הבינלאומיים שלי לא עבדו מתחוור שהם מותאמים רק לפלאפונים, וגם אחרי שהגעתי לחברה שמנפיקה את הכרטיסים וצרחתי להם באמצעות מתורגמן שאני חייב לעשות שיחה לארץ, גם אז זה לא עזר. אמ... קניתי פלאפון סיני עם אפשרות להטענה כרטיס GSM זה לא עבד ניסיתי להסביר לאחי המטומטם במשך יומיים שיוציא לי את פרטי כרטיס האשראי(סקייפ לא מקבלים איימקס) של אימי כדי שאני אוכל לטעון שיחות דרך סקייפ, אבל גם את זה החמור לא הצליח לעשות עד שיהודי אמריקאי בשם ג'ואל קלט את הסיטואציה וגיהץ לי 10 דולר בכרטיס אשראי וככה הצלחתי קצת להתחיל להסתדר חתיכת סיפור....... בקיצור אחרי כל ההרצאה הזאת אני צריך לנסח מסמך הזמנה בסיסי ביותר כדי שהסינים ואני נתחיל קצת לתקשר כמו שצריך. את הפורמט אני אגיש לבית דפוס שיכין לי כמה העתקים נחמדים שאח"כ אני אוכל לצלם ולעבוד איתם. זה מרגיז רצח לעשות עבודה משרדית ואין לי בעיה לשלם שכר טירחה או להביא כמה תכשיטים חמודים שיש כאן באיוו כמתנה על המאמץ. כותרת tonny milfiger בכיתוב גדול פי 8 מפונט רגיל bank name: מודגש swift no: מודגש account number: מודגש account name: מודגש בטבלה משמאל לימין : | model no. | color | quantity| price| total אפשר לעשות עד 10 מוצרים לטבלה ואני אנסה לארגן איזה שהיא דוגמה טבלה הכי פשוטה שיש...... אח"כ למטה state : israel city: eilat address: sharaton walkway era beach office phone: 086339540 fax: 6339542 [email protected] mobile סוף אני יודע שזאת עבודה ואני יכול גם לשלם משהו סימלי, רוב הסיכויים שמנהלת הפורום תעשה את זה (היא עשתה את זה בפעם האחרונה) אז אם זה המצב לפחות תגידי לי איזה סגנון את מעדיפה אתני, קלאסי, פריקי/גוטי??? וזה לא דרך למנפלט אותך אני אבין גם אם אף אחד לא יכין לי את המסמך אה ושכחתי להגיד אני צריך את זה דחוף רצח עכשיו בסין זה 19:00 יש לי משהו כמו 12 שעות ושוב המון התנצלות

Smertonos

New member
אני ספקן

בקשר לזה שקוקי תעזור לך. סביר להניח דווקא שהי תזכיר לך את הכתוב מעלה "אנחנו לא מכינים מודעות / לוגואים וכרטיסי ביקור למטרות שיווק." אולי אני אכין משהו....

למעלה