שלום, ניסתי להכין את הקובה של יפנית
אחרי שהכנתי את התערובת של הג'ריש עם הסולת, הכנתי כדורים וזרקתי לסיר - הם פשוט התפוררו
והמרק הפך למרק סולת..... זה אף פעם לא קרה לי. מה הייתה יכולה להיות הטעות שלי?
את המים שהשרתי את הג'ריש - לא מסננים, נכון?
מרק קובה צהוב--- יפנית 23/9/2012 11:27
מרק קובה צהוב
שילוב של ג'ריש (סוג של בורגול) עם סולת.
למעטפת הבצק:
300 גרם ג'ריש
300 גרם סולת
1 כפית מלח
להשרות את הג'ריש במים (בערך כוס +) 30 דקות, להוסיף סולת וללוש לבצק.
לחלק לכדורים .
למלית:
3 כפות שמן
500-400 בשר טחון
1 בצל גדול
עלי סלרי
מלח, פלפל שחור, (אפשר לשים בהרט או תבלין שאוהבים).
לאדות את הבצל והבשר עד שהצבע משתנה, להוסיף תבלינים ועלי סלרי קצוצים.
למרק:
1 בצל גדול
2-11/2 כוסות חומוס (שהושרה לילה במים)
3 ליטר מים בערך
כורכום
חוואייג'
מלח, פלפל שחור
לאדות בצל, להוסיף מים,חומוס, תבלינים ולהביא לרתיחה.
לבשל בערך 25 דקות.
למלא את כדורי הקובה, להוסיף למרק הרותח ולבשל 25 דקות נוספות.
אחרי שהכנתי את התערובת של הג'ריש עם הסולת, הכנתי כדורים וזרקתי לסיר - הם פשוט התפוררו

את המים שהשרתי את הג'ריש - לא מסננים, נכון?
מרק קובה צהוב--- יפנית 23/9/2012 11:27
מרק קובה צהוב
שילוב של ג'ריש (סוג של בורגול) עם סולת.
למעטפת הבצק:
300 גרם ג'ריש
300 גרם סולת
1 כפית מלח
להשרות את הג'ריש במים (בערך כוס +) 30 דקות, להוסיף סולת וללוש לבצק.
לחלק לכדורים .
למלית:
3 כפות שמן
500-400 בשר טחון
1 בצל גדול
עלי סלרי
מלח, פלפל שחור, (אפשר לשים בהרט או תבלין שאוהבים).
לאדות את הבצל והבשר עד שהצבע משתנה, להוסיף תבלינים ועלי סלרי קצוצים.
למרק:
1 בצל גדול
2-11/2 כוסות חומוס (שהושרה לילה במים)
3 ליטר מים בערך
כורכום
חוואייג'
מלח, פלפל שחור
לאדות בצל, להוסיף מים,חומוס, תבלינים ולהביא לרתיחה.
לבשל בערך 25 דקות.
למלא את כדורי הקובה, להוסיף למרק הרותח ולבשל 25 דקות נוספות.