שלום, נעים להכיר.

שלום, נעים להכיר.

אני חדשה כאן בפורום. ובנימה מפרטת ופחות פורמלית- היי,קוראים לי לימור, ואחרי למעלה מחצי שנה של קריאה פאסיבית בפורום שלכם, החלטתי להציג את עצמי -מהסיבה הפשוטה שבשבועיים הקרובים אני וכל המשפחה שלי הופכים רישמית לתושבי "כפר האורנים"-בשעה טובה ומוצלחת. חלקכם אולי מכיר את ההורים שלי (אחרי הכל,אני רק בת 17 וחצי) ואני מאוד מקווה שעם המעבר נכיר כמה שיותר אנשים מהיישוב.
ואם כבר המעבר,שעוד מעט מגיע,יש לי שאלה אליכם- חיבור לאינטרנט מהיר ביישוב- קיימת האפשרות להתחבר דרך שירות "וואו" של בזק(ADSL) או רק דרך הכבלים? זכור לי שלפני כמה חודשים התנהל כאן דיון בעניין החיבורים השונים. אני מאוד אשמח לקבל תשובה מפורטת,אולי קישור לאותו דיון ואפילו דיעה אישית. תודה מראש, לימור.

לארי

New member
ברוכים הבאים ליישוב! ../images/Emo140.gif

אני מצרף קישור לשני דיונים שנעשו בנושא. אישית, אני מחובר בadsl בזק ודי מרוצה מהעניין, אם כי אין לי אנדיקציות מול הכבלים. כעקרון, בזק מחברת תושבים בתלות במרכזייה שיש לה ביישוב,ובהינתן מספר אנשים מסויים, החברה מוסיפה עוד מרכזייה. 1.דיון ראשון בנושא. 2. דיון שני בנושא.

תודה רבה!

כאמור,אנחנו מתכוננים למעבר, וההורים עסוקים בכל מיני סידורי תיקשורת-כמו טלפון,טלוויזיה ואינטרנט. עם הטלפון לא הייתה בעיה,אבל עם הטלווזיה והאינטרנט כן. אנחנו עכשיו גרים ברעות,ומחוברים לכבלים דיגיטליים ומאוד מרוצים, ויש לנו אינטרנט מהיר ADSL מבזק. רצינו להמשיך להיות מחוברים לכבלים הדיגיטליים גם בכפר האורנים,אבל בבירור טלפוני נאמר כי ביישוב פשוט אין תשתיות לכבלים דיגיטליים (כמו תבל,לדוגמא) וחייבים להתחבר ל"יס". לגבי ההתחברות לאינטרנט-ההורים שלי אמרו שאי אפשר להתחבר לאינטרנט מהיר ב-ADSL של בזק בכפר האורנים. אני טענתי שאפשר בכל זאת ושאני זוכרת שהיה דיון בפורום בנושא הזה. ועכשיו יש לי "הוכחה חותכת" בעניין. המון תודה-שוב. ואולי עוד נתראה ביישוב, לימור

ארז סרי

New member
יש כבלים דיגיטלים ביישוב

אנו מחוברים לתבל דיגיטל מעל חצי שנה כך שלא ניראה לי שיש בעיה בנושא

זה מוזר

כי ממבט קצר על גגות הבתים ביישוב (או לפחות ברחוב נחל מודיעין)- בולטות מאוד הצלחות לווין של "יס". ולפי מה ששמענו,אין ברירה אלא להתחבר ללווין.

כבלים

חברת הכבלים הניחה תשתיות בישוב כאשר שלב ב של העמותה עדיין לא היה קיים.זאת הסיבה שבחלק מהישוב יש כבלים דיגיטאלים ואינטרנט מהיר דרך הכבלים(כפי שייש לעבדכם הנאמן)וחלק אחר של הישוב יכול להתחבר רק ללווין.

sagi39

New member
כל הנושא של אינטרנט מהיר

מבחינת הישוב הוא די מבולגן לדעתי. אנחנו היינו מחוברים לאינטרנט רגיל דרך נטויז'ן, וכשרצינו לעבור למהיר דרך בזק, נטויז'ן התעקשו בכל תוקף שאין לנו תשתית ADSL באיזור וחייבים להתחבר דרך הכבלים של תבל,וזאת למרות שעמדנו בתוקף על כך שיש פה כבר אנשים מחוברים ל ADSL. היתה גם בעיה בשם הישוב, אצל תבל ונטויז'ן אנו מופיעים כגבעת אהוד, ואנו נרשמנו כמנורה, מה שגרם לבלגן בירוקרטי מגוחך שהביא לניתוקנו הטוטלי מהאינטרנט למשך שבוע, לעשרות טלפונים לשירות של תבל, שעות המתנה ארוכות על הקו ועצבים. אולי סתם חוסר מזל שלנו, אבל שווה לבדוק טוב ולהתעקש.

ברוכים הבאים!!! ../images/Emo82.gif../images/Emo50.gif

כל פרטי שעות הקבלה במשרדי הישוב, טלפונים וכו' ניתן למצוא בשימושון שהכין לכבודנו לארי. נשמח לראותכם במשרדנו ונשמח לראותך, לימור, פעילה חברתית. איכפתיות אנחנו כבר רואים שאת מגלה. אגב, אולי תשלחי סיפור חיים של משפחתך כדי שנוכל כולנו להכיר אתכם (את יודעת, בטכנולוגיות של היום אפשר גם לצרף תמונה)? ו...לארי: אולי כדאי לפתוח ביוזמה מסוג זה לצורך הכרות עם המשפחות בישוב, הן הותיקות והן החדשות? מה דעתך? יום טוב וחנוכה שמח! מושי - מזכיר הישוב.

לארי

New member
משפחות חדשות בישוב(וותיקות כמובן)

מוזמנות לשלוח את סיפורן, דף היכרות עם בני המשפחה, מקומות ותחביבי בני הבית וסתם דברים שאוהבים לעשות בישוב ובחיק המשפחה, לפורום או אליי למייל, והם יוכנסו אל דף המאמרים, שבו נפתחה הקטגורייה: "המשפחה שלי". תמונות מחיי המשפחה יועלו אל גלריית "תכירו, המשפחה שלי".

למעלה