שלום, נעים להכיר.

Moonleaf Dancer

New member
שלום, נעים להכיר.

שמי נילי, והגעתי לאתר הזה אחרי תקופה די קשה עבורי. אין לי בעיות ממשיות בחיים (כגון בעיות אכילה, כלכליות, חברתיות וכדומה), אך אני מלווה בתחושה של עצב ושיעמום כללי. לעתים אני חותכת את עצמי באזור הוורידים הראשיים, לא מתוך כוונה להתאבד אלא רק כדי להקל על התחושה - כמו מעין "עיסוק לפנאי". ידידיי לא מבחינים בסימנים, וכשהפניתי את תשומת לבם פעם, הם קיבלו את העניין בקלות-ראש ובלי להקדיש לו תשומת-לב מיוחדת. אני מטופלת על-ידי פסיכולוגית מזה חודשיים, ועדיין איני חשה כל שיפור בין אם בעצב, ובין בתחושה שאני מוכרחה להיאחז בחיזוקים מסביבתי כדי להאמין באהבתם אלי, או בביטחון שהם נותנים לי. איני חושבת שישנה עצה אמיתית שניתן לתת במצב כזה, אבל החלטתי לנסות בכל מקרה. תודה, נילי.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
היי נילי

לא נראה לנו שיש כאן עניין של עצה זו או אחרת שאפשר או צריך לתת לך... נראה לנו שלא טוב לך, שאת זקוקה לתמיכה, לחיבה, להבנה, לחום. אין ספק שהפציעה-העצמית שלך מלמדת שרע לך, שיש בך מתחים שזקוקים לפורקן, שקשה לך... אז הנה באת למקום טוב! אנחנו כאן לא כל-כך נותנים עצות, אולי מעלים רעיונות פה ושם, אבל בעיקר מקשיבים, תומכים, מסייעים במידת האפשר. את מוזמנת לשהות בבית זה, לספר לנו יותר, להגיב לאחרים, ולנסות ולקבל ולתת את מה שניתן במסגרת הבית הזה.

למעלה