שלום נעים מאוד

sister9

New member
שלום נעים מאוד

אני "ירוקה" בתחום ויש לי מס' שאלות אם תואילו בטובכן לעזור לי אני אשמח. אני רוצה להוריד קצת משקל עודף שהצטבר אחרי הלידה וחשבתי לקנות אופני כושר לעשות בבית ספינינג. בעלי טוען שאני סתם מתלהבת ושזה יהפוך למתקן שמצטברים עליו בגדים! אז אחרי שאני משכנעת אותו שלא - רציתי לשאול אם זאת בכלל דרך טובה להוריד במשקל, אם זה מחטב, וכמה זמן רצוי לעשות כל יום/דרגת קושי? תודה מראש.

Tami661

New member
היי אחות ../images/Emo13.gif נתחיל בזה שבעלך צודק... אין טעם

לבזבז אנרגיות על לשכנע אותו שזה לא (לא שורפים מזה קלוריות
), כמה שנהיה חדורי מוטיבציה, כמה שניישם את המוטיבציה הזו שבוע, שבועיים, חודש... בסופו של דבר - המכשירים הביתיים הללו הופכים לקולב. הדרך המומלצת להוריד במשקל היא פשוט להירשם למכון כושר כלשהוא או לצאת לריצה ארוכה שלוש פעמים בשבוע כשזה חייב, אבל חייב, להיות מלווה באימוץ הרגלי תזונה מתאימים ונכונים. הלוואי והיתה נוסחת פלא שמקצרת את הדרך - אבל לצערנו, עדיין אין. ספינינג נחשב לדרך בטוחה ונעימה להאצת שריפת הקלוריות המוזכרת, באופן טבעי ירידה באחוזי השומן בגוף תיתן אפקט מסויים של חיטוב, אך החיטוב האמיתי הוא שילוב של עבודת חדר כושר ופעילות אירובית. נכון, את אחרי לידה ומן הסתם קשה לעזוב את התינוק/ת אבל אין לך ברירה - זה משהו קטן שאת חייבת לעצמך שלוש פעמים בשבוע: שעה וחצי לגוף ולנפש שלך. שעה אימון אירובי כלשהוא (ספינינג כאמור נראה לי הכי מתאים אם את נושאת עודפי משקל) וחצי שעה שמשלבת בטן, גב וזרועות. בהצלחה

sister9

New member
כן הבעיה שאני גרה במושב מרוחק

ואין לי חדר כושר שזמין לי או מקורב אלי אפילו. (יש לנו רק אוטו אחד, אז לפעמים אני תקועה בבית בלי יכולת לצאת "לנשום אוויר". וגם אני מכירה את עצמי - אם החדר כושר לא מגיע אלי הביתה, אני לא אגיע אליו בטוח!!

tamma1

New member
אצלי השיכנועים

עובדים רק כשאני מזילה כמה דמעות לבעלי. :( בכל מקרה רק השבוע בדקתי על דגם כזה של אופניים מה שטוב בהן זה שיש להן תוכנית לבדיקת אחוזי שומן ועוד כמה פונקציות לא רעות בכלל. (מקווה שאני לא אצטרך להזיל כמה דמעות לבעלי..)

Tami661

New member
זה כי את לא מרוקאית... בטוח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אצלי פוזה של עצבנית
יעילה מאוד במקרים של קשיחות עורף בצד הנגדי

Tami661

New member
ווואווו... אם ככה, המממ... אין ברירה

עדיף לקחת את הסיכון שיהפוך למצבור אבק מאשר לוותר מראש. לפחות תאמצי לך פורום או קבוצה תומכת שתדרבן אותך לעזוב הכל ולבצע את המשימה היומית. כשאין צורך לצאת מהבית, אפשר להקדיש לפעילות הזו פחות זמן אך בתדירות גבוהה יותר. התמדה היא מילת המפתח בכל מה שתבחרי ואיך שתבחרי לעשות. אני מקווה שהפורום הזה ימשיך להתקיים (הסתכלי בשירשור הפרידה שלי למטה...) ונשמח להיות אלו שידרבנו אותך, גם אם לא מעמדת המנהלת

k r a u s

New member
sister בוקר טוב

מכיוון שאת גרה במושב מרוחק,אז אולי הפתרון אצלך זה לקנות אופני ספינינג ביתיים. אני מסכים אם תמי,הרבה מאוד פעמים מכשירי הכושר הביתיים מעלים אבק.......,אבל תמיד יש יוצא מהכלל. אם החלטת לקנות בסופו של דבר (אל תשכחי לקנות מטלית...חחחחח) אז שיהיה במזל טוב. הספינינג מחטב מאזור האגן ומטה. עוזר בשריפת קלוריות/ואחוזי שומן. אין ספק שתראי תוצאות חיוביות בשילוב של תזונה נכונה . במכוני כושר ספינינג הוא בין 45-60 דקות וזה מה שאני ממליץ לך לעשות גם. לגבי רמת קושי-כמו כל דבר,אל תתחילי מרמה גבוה בשביל לנסות לראות תוצאות מהר. תעלי את רמת הקושי בכל פעם שאת מרגישה שאת מסוגלת. שתקני את המכשיר, אני בטוח שחברי הפורום וגם אני נשמח לעזור לך בלבנות מסלולים שיעזרו לך. צחי קראוס (פייסבוק) מדריך ספינינג

למעלה