שלום, נקודה למחשבה שחשבתי עליה.

שלום, נקודה למחשבה שחשבתי עליה.

אז ככה אני אנצל את ההודעה הזאת לומר שאני חדשה :) אז שלום. יצא לי לאחרונה לחשוב על משהו שקצת סותר את הסוד. אני כמו רובכם כאן ראיתי את הסרט, ומאוד מאמינה בזה, ואפילו עוד לפני שראיתי את הסוד האמנתי בדרך דומה לשל הסוד. אז ככה, הדבר שדברתי עליו למעלה שסותר את הסוד..תחשבו שניה, יצא לי לא פעם ולא פעמיים , ניתן את הדוגמא הכי פשוטה לדבר עם מישהו, התקשרתי לאותו אדם X ובראשי אני מדמיינת לי איך הוא עונה לי ואיך השיחה ממשיכה,ואין בראשי שום מחשבה שלילית שהוא לא יענה, ומה בסוף הוא לא עונה. זה קרה לי לא פעם ולא פעמיים, או לדוג' רציתי לקנות דבר מסוים, הלכתי בידיעה שהדבר נשאר עדיין בחנות, ראיתי את עצמי לובשת את זה ואיך כולם מחמיאים לי על אותו דבר מסוים, אך מה קרה? הדבר הזה כבר לא נמצא באותו חנות. הסוגיה הזאת מאוד סותרת את הסוד למרות שאני ממש מאמינה. מה אתם חושבים ? למה זה ככה?למרות שאני ממשיכה לחשוב חיובי מסלקת את המחשבות השליליות .. ומשאירה את החיוביות .

שמעי,

מה שכולם יגידו לך זה שלא האמנת מספיק חח או לא חשבת על זה מספיק חזק... מה שאותי מעניין זה איך חקרו ועל פי מה, שמחשבה טובה חזקה פי 10 ממחשבה רעה?? מי קבע את זה ועל פי מה? חח

SummerSpirit

New member
אני לא חושבת שזאת שאלה של להאמין מספיק

לדעתי האמת ויישמת את עקרון הסוד. הבעיה היא שאת לא נותנת לו זמן להתגשם. אי אפשר להרים טלפון, ובעודך מחייגת, לדמיין שיחה עם אותו אדם. בדרך כלל דברים לא קורים בפרק זמן כל כך קצר. כנ"ל לגבי החנות: הלכת לחנות בידיעה שהפריט עדיין שם, ודמיינת שאת קונה אותו ולובשת אותו, והכל טוב ויפה אבל את מדמיינת דברים שאת רוצה במיידי. אם תמשיכי לדמיין שאת מדברת עם אותו אדם, לכי תדעי, אולי מחר-מחרתיים הוא יהיה זה שיתקשר אליך ותדברו. תמשיכי לדמיין שאת לובשת אותו בגד ובעוד כמה ימים תעברי במקרה ליד החנות ותראי את הפריט בחלון ראווה או שמישהו יקנה אותו עבורך. אל תגבלי את המחשבה בסיטואציה מסויימת. את תדמייני את עצמך מחייגת לאדם ומדברת איתו אלא רק שאת מדברת איתו ונהנת מכך. אל תדמייני שאת הולכת לחנות, נכנסת, מחפשת את הפריט, מודדת וקונה. תדמייני שאת כבר לובשת את הבגד ונהנת להסתכל בו במראה. חפרתי טיפה
. הבנת?

SummerSpirit

New member
בקיצור

1. לוקח לעקרון זמן להתממש- תני ליקום התרעה של לפחות כמה ימים. לדעתי, עדיף גם שבועות. 2. אל תגבילי את עצמך בסיטואציה- תדמייני את התוצאה, לא את הדרך.

Purple Mushroom

New member
זה לוקח זמן , ויש כוחות שכנגד גם.

תמשיכי לחשוב חיובי . ובסוף יהיו דוגמאות שבעד הסוד

למעלה