שלום סאן דאנס

lucian plessner

New member
שלום סאן דאנס

אשמח לקבל את עזרתך .גרה מזה כמה שנים בגרמניה הקרה ומנסה לסים תואר שני באומנות וחקר הדתות . מזה שנה פרודה וגרה לבד עם ביתי בת ה 8 .מערכת יחסים עם לוציאן שנולד 29.01.58 ,רווק ומוסיקאי בכל רמח אבריו מורידה אותי כל פעם מחדש ביגון שאולה.הכרנו לפני שנה אבל בפועל אנחנו מחזיק מעמד ביחד חודשים ואז נפרדים לחודשים וחוזר חלילה.תאריך הלידה שלי הוא 31.08.65נולדתי באר שבע.עד כאן תקציר חי י.מזה כמה ימים אני משחקת עם הטארות שקניתי לפני שבוע היום עשיתי פתיחה קאלטית עם עשרה קלפים ולהלן התוצאות כול מיספורן. 1נזיר 2הפוך הכוהן הגדול 3מטבעות 10 4גביעים מלך 5הפוך אביר חרבות 6 קוסם הפוך 7מטות 2 8הפוך מטות 9 9שליט 10מטבעות מלך .תודה מראש על ההתעסקות ,תשומת הלב והסבלנות

לא ברור לי איזה קלפים יצאו

בבקשה תרשמי קלף אחד בשורה – לא ברור לי איזה קלפים יצאו כי איכשהו המספרים מבולבלים. תרשמי ככה : קלף ראשון נזיר קלף שני ארבעה גביעים קלף שלישי ... ואז זה יהיה ברור. אשמח מאוד לפרש לך את הפריסה.

lucian plessner

New member
שלום סאן דאנס

ובכן הנה שוב הפריסה שלי קלף דאשון נזיר קלף שני הכוהן הגדול הפוך קלף שלישי עשר מטבעות קלף רביעי גביעים מלך קלף חמישי אביר חרבות הפוך קלף שישי קוסם הפוך קלף שביעי שניי מטות קלף דמיני תשעה מטות קלף תשיעי שליט קלף עשירי מלך מטבעות תודה על תשומת הלב

למעלה