שלום! סוף סוף גם לי יש בלוג!

שלום! סוף סוף גם לי יש בלוג!

שלום לכם! אם אתם זוכרים לפני משהו כמו שבועיים אמרתי שאני בונה לי בלוג ואני יעלה אותו בעוד יום יומיים ( כן בטח... ) אז היו לי קצת קשיים עם התכנות ( אחח וינדוס XP חרא , אבל עכשיו הסתדר לי אחרי התקנה מחדש , סיפור ארוך ). אבל הנה סוף סוף הוא גמור ( כמעט.. )! אז יאללה, למה אתם מחכים?! כניסה

xero1

New member
מ-ע-ו-ל-ה!

אהבתי מאוד.

כמה דברים...

קודם כל ממש אהבתי את העיצוב!!! נראה פצצה... כמה הערות לתיקון- הכפתורים שאמורים להחזיר לדף שער לא עובדים וכשלוחצים על ספר מבקרים עולה הפרטים שכתובים בלימודים ורק אחרי כמה דקות נפתח הספר מבקרים... לידיעתך! אבל בסה"כ אחלה!!!! שיהיה לך בהצלחה!!! קופידונית

באמת?!

לי זה לא עושה בעיות , בכלל , לה קרה לי כלום ממה שאמרת אבל לא תדע ( מחשבים... ). חוץ מזה אם מישהו חתם בספר האורחים שיבדוק אם זה נרשם כי היו בעיות עם זה ותיקנתי ... מצטער אאאההה ותודה על התגובות

binba

New member
נראה טוב ../images/Emo45.gif

קודם כל מזל"ט
האריזה נראית טוב, אך כיוון שאני קרועה מעייפות, לא אכנס עכשיו לעובי הקורה ואעיר הערות קטנויות כדרכי בקודש :) התוכן - בינתיים מן הסתם אין יותר מדי תוכן, אבל נקווה שיהיה מעניין. בהצלחה, רותם.

איה@

New member
דניאל - ברכות../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo50.gif

האתר נראה מאד מיוחד! במיוחד אהבתי את השינוי מעמוד לעמוד בתמונה ובצבעים. התמונות עצמן - גם מאד מיוחדות. אבל ובעיקר - התוכן המענין. הרבה הצלחה! כמו שאמרנו אני בטוחה שבמשך הזמן תוסיף תשפר תשכלל עד שתגיע לנחלה
ובכשתגיע לשם.....תרצה להתחיל הכל מהתחלה
איה.

למעלה