שלום סוף סוף לקחתי החלטה

נומילי

New member
שלום סוף סוף לקחתי החלטה

לעשות עם עצמי משהו.. אז ניסיתי להזמין תור לדיאטנית ולא הבנתי כלום לגבי כמה משלמים עם יש לי החזרים וכו'.ויש בכלל אפשרות לקבוע תור לרופא כמו לתור רגיל ואז זה 12 ש"ח בקיצור לא הבנתי כלום! אולי אתם יכולת בבקשה לעשות לי סדר בבלאגן? תודה

טיפוטף

New member
לא מתמצאת בזה

אבל שיהיה לך בהצלחה. לא אומרים במרכז מידע? אולי באתר של קופ"ח באינטרנט?

שיפסלה

New member
לא ידועת איך זה עובד בקופ"ח כללית

הכל תלוי בסוג הביטוח שיש לך רגיל, מושלם וכו'. באופן כללי אם את קובעת תור לרופא מומחה (ואת צריכה לברר אם דיאטנית נחשבת בקטגוריה הזו) אז את משלמת 12 ש"ח לרבעון. ואין קשר בין כמות הפגישות שנקבעת לך במהלך הרבעון ובין התשלום. שילמת 12 ש"ח וזהו. עד סוף הרבעון (הרבעון נגמר בסוף דצמבר ואחריו הרבעון הבא נגמר בסוף מרץ). אם את קובעת תור לדיאטנית והיא לא נחשבת לרופא מומחה, אז בקופה יש בטח רשימת דיאטניות שאת יכולה לפנות אליהן. את תשלמי לדיאטנית את מלוא הסכום עבור הפגישה. תביאי קבלה למשרד. ולפי סוג הביטוח שיש לך תקבלי החזר. קישור לאתר של הכללית

מידע לגבי איך זה עובד בקופת חולים

12 ש"ח שווה לרבעון = 3 חודשים. כלומר מכסה לך בערך 3 ועד 6 פגישות אם קובעים אחת לשבועיים. הביקור לא כולל פגישה עם רופא. את זה תעשי לבד וזה בחינם והוא יתן לך הפניה לדיאטנית ואז את משלמת קובעת פגישה וזהו מתחילים. בהצלחה.

חן123

New member
נכון

רק כל האמור תלוי בכך שאת זכאית לטיפול דיאטני פרטני ע"י הקופה. הקריטריונים הם רפואים, או bmi מעל 30. אם את לא זכאית, בכללית לפחות, מותר לך להגיע פעם אחת ללא תשלום זהו בהצלחה חן

אני עכשיו התחלתי דרך קופח

וראיתי שהציעו לך ללכת לרופא בנפרד. אז הדיאטן שלי הוא גם רופא ועובד עם קופח (אני במכבי לדעתי הוא עובד עם כולן) ונראה לי גם שהוא טוב (הבין שאני לא אחיה על נבטים ואפילו לא על לחם חי) אם את רוצה פרטים - במסר. בהצלחה

למעלה