שלום. סירים. ראיתי בשופרסל און ליין סירים זולים של GALA HOME

האם מישהו התנסה? האם המכסים השקופים הם זכוכית? קשה להשיג מהם את האינפורמציה הזאת כי השרות שלהם מאוד טוב..
 
ממה שראיתי באתר של שופרסל

purple&black​

רשום שמותאם אינדוקציה

ככל שהקורונה משתלטת ונוצר עוד סגר, חנויות עושות מבצעים כדי לחסל מלאים וכדי להתפרנס ככל שניתן. וזה לפני שגם ניקח בחשבון שכעת סופשנה
ובתי עסק משתדלים לחסל מלאים.

איני מכיר את הסירים האלה, אבל סביר להניח שהמכסים הם אכן מזכוכית.

כן הייתי בודק משהו אחר שלא שאלת עליו וזה קרקעית הסיר:
האם הסיר כן או לא יתאים לכיריים אינדוקציה?
כי אם לא, הרי שמדובר במוצר שמתחיל למצוא את דרכו החוצה... ככל שעובר הזמן, אנשים קונים יותר ויותר כירות אינדוקציה, ולכן, כל מי שהולך לרכוש כיום כלי בישול, יעדיף כלים שיתאימו לשימוש בכירה שכזו, גם אם עדיין לא רכשו זאת לביתם. כי "מה שבטוח בטוח".
אם זכוכית חזקה אז כן נפילה והסיר הלך אלא אם זו זכוכית חזקה ויש להניח שכן (לסינים כנראה לא נופלים דברים מהידיים)


תודה אבל אין לי אינדוקציה. כשיהיה לי, אם יהיה לי. קונה רק לפי הצורך ולא מרטש
ממה שראיתי באתר של שופרסל

purple&black​

רשום שמותאם אינדוקציה
תודה אבל אין לי אידוקציה. לא צריכה. אבל לא ענית לי על המכסים מזכוכית. מניחה שהזכוכית חזקה
 

trilliane

Well-known member
מנהל
GALA הוא המותג הפרטי של שופרסל בכלי בית, מניסיוני (במוצרים אחרים) האיכות בסדר גמור. לא מוצרי יוקרה, אבל גם לא זבל.
שופרסל משתדלים לשמור על רמה לא רעה במותג הפרטי שלהם, לרוב אני מרוצה, וכשלא אני כותבת להם (ואגב, הם זיכו אותי על מוצרים שאכזבו).
אני לא מכירה מכסי סירים שקופים שאינם זכוכית (מה עוד הם יכולים להיות?).
לדעתי אם הסירים מתאימים לך מבחינת תכונות ומחיר, קני.
 
GALA הוא המותג הפרטי של שופרסל בכלי בית, מניסיוני (במוצרים אחרים) האיכות בסדר גמור. לא מוצרי יוקרה, אבל גם לא זבל.
שופרסל משתדלים לשמור על רמה לא רעה במותג הפרטי שלהם, לרוב אני מרוצה, וכשלא אני כותבת להם (ואגב, הם זיכו אותי על מוצרים שאכזבו).
אני לא מכירה מכסי סירים שקופים שאינם זכוכית (מה עוד הם יכולים להיות?).
לדעתי אם הסירים מתאימים לך מבחינת תכונות ומחיר, קני.
תודה לך. אכן המוצרים (חשמל שלהם טובים. התנסיתי בטלויזיה ובמערכת סטריאו מעולה. קנווד. זה היה די מזמן. חוסך גם הובלה)
 

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
ככל שהקורונה משתלטת ונוצר עוד סגר, חנויות עושות מבצעים כדי לחסל מלאים וכדי להתפרנס ככל שניתן. וזה לפני שגם ניקח בחשבון שכעת סופשנה
ובתי עסק משתדלים לחסל מלאים.

איני מכיר את הסירים האלה, אבל סביר להניח שהמכסים הם אכן מזכוכית.

כן הייתי בודק משהו אחר שלא שאלת עליו וזה קרקעית הסיר:
האם הסיר כן או לא יתאים לכיריים אינדוקציה?
כי אם לא, הרי שמדובר במוצר שמתחיל למצוא את דרכו החוצה... ככל שעובר הזמן, אנשים קונים יותר ויותר כירות אינדוקציה, ולכן, כל מי שהולך לרכוש כיום כלי בישול, יעדיף כלים שיתאימו לשימוש בכירה שכזו, גם אם עדיין לא רכשו זאת לביתם. כי "מה שבטוח בטוח".
 

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
קצת סדר?
1. לא אמרתי שצריך לקנות מראש. התכוונתי, שאם קונים היום מוצר, רצוי שיהיה מתאים גם לטכנולוגיה החדשה "באותה הזדמנות", ככל שהדבר אינו מייקר את המוצר. ברור, שאם קיים הפרש במחיר ואין שום צורך בטכנולוגיה, לא לוקחים סתם.

2. מכסה זכוכית יש בו יתרון ויש חיסרון. היתרון? זה גם יפה ואת גם רואה מה קורה בתוך הסיר. החיסרון? הזכוכית שבירה ואם המכסה נופל, הוא לא ישרוד.
הבשורה הטובה היא, שבחנויות רבות את יכולה לקנות מכסי זכוכית, ויש אפילו מכסה עם טבעת גומי רחבה, שמאפשר לך להשתמש באותו מכסה לכמה גדלי סירים. מכסה אחד לכוווווווולם.
 

ladybug4NLP

Active member
קניתי פיזית בסופרדיל סירי אינדוקציה במחירים יחסית מצחיקים ואני מאד מרוצה.
מעדיפה לקנות סירי מותג גם בסופר . סירים סיניים הם בדרך כלל דקים מאד ופחות טובים
והם ידועים בתור שכאלה שיכניסו לכל דבר כל מי חומרים שלא צריכים להיות שם (פורמלין בפרקטים, עופרת בבגדים
או בגדי ילדים וכו'. אם מותג מייצר בסין אז יש לו פיקוח הדוק יותר).
יש המון מבצעים של סולתם ודומיו. סירי סולתם הישנים יותר בדרך כלל כתוב 18/10 שזו הסגסוגת המומלצת לסיר

משתדלת לא לקנות סירים צבעוניים למרות יופיים כי הצבע נשרף בקלות.
מעדיפה לקנות ציפוי שיש.
כמה שהסיר עבה יותר ככה הוא טוב יותר.
גם במשביר לצרכן יש מידי פעם מבצעים מצויינים (קצת יותר יקר מהסופר)
 
קניתי פיזית בסופרדיל סירי אינדוקציה במחירים יחסית מצחיקים ואני מאד מרוצה.
מעדיפה לקנות סירי מותג גם בסופר . סירים סיניים הם בדרך כלל דקים מאד ופחות טובים
והם ידועים בתור שכאלה שיכניסו לכל דבר כל מי חומרים שלא צריכים להיות שם (פורמלין בפרקטים, עופרת בבגדים
או בגדי ילדים וכו'. אם מותג מייצר בסין אז יש לו פיקוח הדוק יותר).
יש המון מבצעים של סולתם ודומיו. סירי סולתם הישנים יותר בדרך כלל כתוב 18/10 שזו הסגסוגת המומלצת לסיר

משתדלת לא לקנות סירים צבעוניים למרות יופיים כי הצבע נשרף בקלות.
מעדיפה לקנות ציפוי שיש.
כמה שהסיר עבה יותר ככה הוא טוב יותר.
גם במשביר לצרכן יש מידי פעם מבצעים מצויינים (קצת יותר יקר מהסופר)
ליידי מודה לך. רוצה את הכי זול. לא יכולה להרשות לעצמי)
 

ladybug4NLP

Active member
לא חושבת שיש זול יותר מסופרסל דיל או רשתות דיסקאונט אחרים. הזול מאד
הוא יקר מאד. יש לי סיר זול שחבל לי לזרוק אותו. בכל פעם שאני מבשלת בו משהו שהוא מרק
אני מתעצבנת כי האוכל נשרף ולא מתבשל בצורה אחידה.
לא יודעת מה גדול המשפחה שלכם והאם אתם שומרים כשרות.
ל-2 אנשים שאינם שומרים כשרות כדאי לקנות:
1 סיר סוטאז' 26-28
1 סיר לאורז/קיטניות/ביצים
1 סיר 3-4 ליטר למרק ותבשילים נוזליים
1 מחבט קטנה 20 ס"מ
1 מחבט גדולה 26-28 ס"מ
1 סיר לחץ

כדאי שהסירים יהיו כאלה שיהיה אפשר להכניס אותם גם לתנור
חשוב לשים לב שהידיות לא תהיינה מתכת אלא בקליט או דומה אחרת אי אפשר לגעת בסיר עם יד חשופה
ולמען ההגינות: אני מאד אוהבת לבשל ולפני 5 שנים עברתי לאינודקציה.

מאחר בדירתנו מזה 5 שנים יש תנור בילט אין בגובה שלי לפעמים אני מתחילה
צריבה של בשר על הכריים ואח"כ עוברת לתנור
לפעמים גם לא זה.

לרב אני עושה בזמן האחרון הכל בתנור בתבנית (בכסוי נייר אפיה) או כלי פיירקס

על כיריים אינדוקתיה:
מרתיחה מים/ביצים/מרק/אורז או קטניות
חביתה
מוקפצים ושניצלים
אפילו חצילים "מטוגנים" אני עושה בתנור
זה יוצא טוב, פחות שמן, פחות מלכלך.
גם חציל קלוי אני עוטפת בנייר כסף ו"קולה" בתנור

המינוס היחידי מבחינתי שבתור שומרת כשרות לא יכולה לשרוף כבד כי בשביל זה צריך אש גלויה
מכניסה לתנור כלי עם תבשיל, מכסה בנייר כסף וזהו
 

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
לא חושבת שיש זול יותר מסופרסל דיל או רשתות דיסקאונט אחרים. הזול מאד
הוא יקר מאד. יש לי סיר זול שחבל לי לזרוק אותו. בכל פעם שאני מבשלת בו משהו שהוא מרק
אני מתעצבנת כי האוכל נשרף ולא מתבשל בצורה אחידה.
לא יודעת מה גדול המשפחה שלכם והאם אתם שומרים כשרות.
ל-2 אנשים שאינם שומרים כשרות כדאי לקנות:
1 סיר סוטאז' 26-28
1 סיר לאורז/קיטניות/ביצים
1 סיר 3-4 ליטר למרק ותבשילים נוזליים
1 מחבט קטנה 20 ס"מ
1 מחבט גדולה 26-28 ס"מ
1 סיר לחץ

כדאי שהסירים יהיו כאלה שיהיה אפשר להכניס אותם גם לתנור
חשוב לשים לב שהידיות לא תהיינה מתכת אלא בקליט או דומה אחרת אי אפשר לגעת בסיר עם יד חשופה
ולמען ההגינות: אני מאד אוהבת לבשל ולפני 5 שנים עברתי לאינודקציה.

מאחר בדירתנו מזה 5 שנים יש תנור בילט אין בגובה שלי לפעמים אני מתחילה
צריבה של בשר על הכריים ואח"כ עוברת לתנור
לפעמים גם לא זה.

לרב אני עושה בזמן האחרון הכל בתנור בתבנית (בכסוי נייר אפיה) או כלי פיירקס

על כיריים אינדוקתיה:
מרתיחה מים/ביצים/מרק/אורז או קטניות
חביתה
מוקפצים ושניצלים
אפילו חצילים "מטוגנים" אני עושה בתנור
זה יוצא טוב, פחות שמן, פחות מלכלך.
גם חציל קלוי אני עוטפת בנייר כסף ו"קולה" בתנור

המינוס היחידי מבחינתי שבתור שומרת כשרות לא יכולה לשרוף כבד כי בשביל זה צריך אש גלויה
מכניסה לתנור כלי עם תבשיל, מכסה בנייר כסף וזהו
רק בקשר לכבד: קונים מבער עם בלון גז קטן ושורפים. הולך צ'יק צ'ק ואשתי נוהגת כך כל הזמן. 1609000733409.png
 

ctzn99

Member
לא הבנתי, למה ההבחנה הזאת?

שוב, לא הבנתי, מה הקשר לכשרות? אסור לשרוף בשר כשר?
מה לא ברור? בכל דור חדש, הדתיים/חרדים ממציאים לעצם חוקים הזויים נוספים ואלוהים יודע מאיפה המציאו אותם (בטוח שגם הוא לא יודע). חמי ז"ל, חסיד גור, הקפיד רק על עשירית מכללי המצוות שמקיימים כיום.
 

evike

Well-known member
מנהל
יש לי "חדשות" בשבילך CTZN99. אימי ז"ל, נהגה כל חייה לשרוף כבד לכשרות על אש גלויה. ככה עשו בזמנו כל הדתיים.. זה לא חדש ולא המצאה חדשה. גם אם את/ה לא מכיר/ה מנהג זה, זה לא אומר שהוא לא קיים.
 

דיברגנט חדש

Well-known member
יש לי "חדשות" בשבילך CTZN99. אימי ז"ל, נהגה כל חייה לשרוף כבד לכשרות על אש גלויה. ככה עשו בזמנו כל הדתיים.. זה לא חדש ולא המצאה חדשה. גם אם את/ה לא מכיר/ה מנהג זה, זה לא אומר שהוא לא קיים.
בזה הרגע חיזקת את טענתו שאין כל בעיה עם זה :)
 
למעלה