עוגייה קטנה
Active member
האם מישהו התנסה? האם המכסים השקופים הם זכוכית? קשה להשיג מהם את האינפורמציה הזאת כי השרות שלהם מאוד טוב..
תודה רבההאם מישהו התנסה? האם המכסים השקופים הם זכוכית? קשה להשיג מהם את האינפורמציה הזאת כי השרות שלהם מאוד טוב..
ממה שראיתי באתר של שופרסלהאם מישהו התנסה? האם המכסים השקופים הם זכוכית? קשה להשיג מהם את האינפורמציה הזאת כי השרות שלהם מאוד טוב..
ממה שראיתי באתר של שופרסל
purple&black
רשום שמותאם אינדוקציה
אם זכוכית חזקה אז כן נפילה והסיר הלך אלא אם זו זכוכית חזקה ויש להניח שכן (לסינים כנראה לא נופלים דברים מהידיים)ככל שהקורונה משתלטת ונוצר עוד סגר, חנויות עושות מבצעים כדי לחסל מלאים וכדי להתפרנס ככל שניתן. וזה לפני שגם ניקח בחשבון שכעת סופשנה
ובתי עסק משתדלים לחסל מלאים.
איני מכיר את הסירים האלה, אבל סביר להניח שהמכסים הם אכן מזכוכית.
כן הייתי בודק משהו אחר שלא שאלת עליו וזה קרקעית הסיר:
האם הסיר כן או לא יתאים לכיריים אינדוקציה?
כי אם לא, הרי שמדובר במוצר שמתחיל למצוא את דרכו החוצה... ככל שעובר הזמן, אנשים קונים יותר ויותר כירות אינדוקציה, ולכן, כל מי שהולך לרכוש כיום כלי בישול, יעדיף כלים שיתאימו לשימוש בכירה שכזו, גם אם עדיין לא רכשו זאת לביתם. כי "מה שבטוח בטוח".
תודה אבל אין לי אידוקציה. לא צריכה. אבל לא ענית לי על המכסים מזכוכית. מניחה שהזכוכית חזקהממה שראיתי באתר של שופרסל
purple&black
רשום שמותאם אינדוקציה
אם זכוכית חזקה אז כן נפילה והסיר הלך אלא אם זו זכוכית חזקה ויש להניח שכן (לסינים כנראה לא נופלים דברים מהידיים)
תודה אבל אין לי אינדוקציה. כשיהיה לי, אם יהיה לי. קונה רק לפי הצורך ולא קונה מראש
תודה לך. אכן המוצרים (חשמל שלהם טובים. התנסיתי בטלויזיה ובמערכת סטריאו מעולה. קנווד. זה היה די מזמן. חוסך גם הובלה)GALA הוא המותג הפרטי של שופרסל בכלי בית, מניסיוני (במוצרים אחרים) האיכות בסדר גמור. לא מוצרי יוקרה, אבל גם לא זבל.
שופרסל משתדלים לשמור על רמה לא רעה במותג הפרטי שלהם, לרוב אני מרוצה, וכשלא אני כותבת להם (ואגב, הם זיכו אותי על מוצרים שאכזבו).
אני לא מכירה מכסי סירים שקופים שאינם זכוכית (מה עוד הם יכולים להיות?).
לדעתי אם הסירים מתאימים לך מבחינת תכונות ומחיר, קני.
כן, הם מזכוכיתהאם מישהו התנסה? האם המכסים השקופים הם זכוכית? קשה להשיג מהם את האינפורמציה הזאת כי השרות שלהם מאוד טוב..
תודה לךכן, הם מזכוכית
ליידי מודה לך. רוצה את הכי זול. לא יכולה להרשות לעצמי)קניתי פיזית בסופרדיל סירי אינדוקציה במחירים יחסית מצחיקים ואני מאד מרוצה.
מעדיפה לקנות סירי מותג גם בסופר . סירים סיניים הם בדרך כלל דקים מאד ופחות טובים
והם ידועים בתור שכאלה שיכניסו לכל דבר כל מי חומרים שלא צריכים להיות שם (פורמלין בפרקטים, עופרת בבגדים
או בגדי ילדים וכו'. אם מותג מייצר בסין אז יש לו פיקוח הדוק יותר).
יש המון מבצעים של סולתם ודומיו. סירי סולתם הישנים יותר בדרך כלל כתוב 18/10 שזו הסגסוגת המומלצת לסיר
משתדלת לא לקנות סירים צבעוניים למרות יופיים כי הצבע נשרף בקלות.
מעדיפה לקנות ציפוי שיש.
כמה שהסיר עבה יותר ככה הוא טוב יותר.
גם במשביר לצרכן יש מידי פעם מבצעים מצויינים (קצת יותר יקר מהסופר)
רק בקשר לכבד: קונים מבער עם בלון גז קטן ושורפים. הולך צ'יק צ'ק ואשתי נוהגת כך כל הזמן.לא חושבת שיש זול יותר מסופרסל דיל או רשתות דיסקאונט אחרים. הזול מאד
הוא יקר מאד. יש לי סיר זול שחבל לי לזרוק אותו. בכל פעם שאני מבשלת בו משהו שהוא מרק
אני מתעצבנת כי האוכל נשרף ולא מתבשל בצורה אחידה.
לא יודעת מה גדול המשפחה שלכם והאם אתם שומרים כשרות.
ל-2 אנשים שאינם שומרים כשרות כדאי לקנות:
1 סיר סוטאז' 26-28
1 סיר לאורז/קיטניות/ביצים
1 סיר 3-4 ליטר למרק ותבשילים נוזליים
1 מחבט קטנה 20 ס"מ
1 מחבט גדולה 26-28 ס"מ
1 סיר לחץ
כדאי שהסירים יהיו כאלה שיהיה אפשר להכניס אותם גם לתנור
חשוב לשים לב שהידיות לא תהיינה מתכת אלא בקליט או דומה אחרת אי אפשר לגעת בסיר עם יד חשופה
ולמען ההגינות: אני מאד אוהבת לבשל ולפני 5 שנים עברתי לאינודקציה.
מאחר בדירתנו מזה 5 שנים יש תנור בילט אין בגובה שלי לפעמים אני מתחילה
צריבה של בשר על הכריים ואח"כ עוברת לתנור
לפעמים גם לא זה.
לרב אני עושה בזמן האחרון הכל בתנור בתבנית (בכסוי נייר אפיה) או כלי פיירקס
על כיריים אינדוקתיה:
מרתיחה מים/ביצים/מרק/אורז או קטניות
חביתה
מוקפצים ושניצלים
אפילו חצילים "מטוגנים" אני עושה בתנור
זה יוצא טוב, פחות שמן, פחות מלכלך.
גם חציל קלוי אני עוטפת בנייר כסף ו"קולה" בתנור
המינוס היחידי מבחינתי שבתור שומרת כשרות לא יכולה לשרוף כבד כי בשביל זה צריך אש גלויה
מכניסה לתנור כלי עם תבשיל, מכסה בנייר כסף וזהו
לא הבנתי, למה ההבחנה הזאת?ל-2 אנשים שאינם שומרים כשרות כדאי לקנות:
שוב, לא הבנתי, מה הקשר לכשרות? אסור לשרוף בשר כשר?בתור שומרת כשרות לא יכולה לשרוף כבד כי בשביל זה צריך אש גלויה
מה לא ברור? בכל דור חדש, הדתיים/חרדים ממציאים לעצם חוקים הזויים נוספים ואלוהים יודע מאיפה המציאו אותם (בטוח שגם הוא לא יודע). חמי ז"ל, חסיד גור, הקפיד רק על עשירית מכללי המצוות שמקיימים כיום.לא הבנתי, למה ההבחנה הזאת?
שוב, לא הבנתי, מה הקשר לכשרות? אסור לשרוף בשר כשר?
בזה הרגע חיזקת את טענתו שאין כל בעיה עם זהיש לי "חדשות" בשבילך CTZN99. אימי ז"ל, נהגה כל חייה לשרוף כבד לכשרות על אש גלויה. ככה עשו בזמנו כל הדתיים.. זה לא חדש ולא המצאה חדשה. גם אם את/ה לא מכיר/ה מנהג זה, זה לא אומר שהוא לא קיים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.