שלום, סליחה ושאלה

צביקה78

New member
שלום, סליחה ושאלה

שלום לכולם, אני וזוגתי בסוף שנות ה-20. הייתי רוצה להפתיע את זוגתי וללמוד יחד ריקודי היפ הופ (MTV) ואני לא יודע איפה מלמדים. שמעתי על המשחק StepMania, ואני מתלבט: 1. האם המשחק הזה הוא רק משחק לילדים (לפי התמונות באתר) או שניתן ללמוד בעזרתו לרקוד? 2. עיינתי באתר ה"רשמי" והוא מזכיר לי את האמיול הלא חוקי, רחוק מ"רשמי". 3. התקנתי מספר גרסאות על המחשב בכדי לראות במה מדובר (StepMania 3.9 alpha 10, StepMania 3.9 rc1) וניסיתי להוסיף קבצי MP3 לספריית Songs. לא קרה מאומה והתכנה נראת במשחק מחשב ותו לא. הייתי רוצה לדעת מנסיונכם האם להוציא מעל 450 ש"ח לעניין יהיה מוצדק, רלוונטי עבורי ומומלץ ? תודה

Tamar from IDDR

New member
ריקודי MTV

משחק הריקוד יותר מזכיר ריקוד אירובי מאשר ריקודי MTV (לדעתי לפחות). המשחק הוא ממש לא רק לילדים, בתחרות האחרונה היתה קטגוריית בוגרים שבה השתתפו גילאי 18-30. קבצי MP3 אינם מספיקים, חסרים קבצי הצעדים... מומלץ להוריד שירים באמצעות אזור ההורדות באתר. קיימים לתכנה אלפי שירים אשר פזורים להם ברחבי האינטרנט, השירים אינם מאוחסנים על שרתי האתר של IDDR. התוכנה תומכת גם בכתיבת צעדים כך שתוכלו לכתוב צעדים לשירים המועדפים עליכם (דורש השקעה אבל שווה). תמר

efroch99

New member
אני בת 29

ועכשיו התחלתי גם. זה נחמד מאוד וכיף, אבל באמת יש מרחק עצום בין זה לבין ריקודי היפ הופ. ריקוד זה הרי הרבה יותר מ"צעדים" (שזה כל מה שהמשחק מגדיר לך), ולכן מי שעושה את זה בלי סגנון פשוט יראה כמו פיל רוקע ברגליו. אני גם מתה למצוא מקום ללימוד ריקודי היפ הופ למבוגרים... יכול להיות שמצאתי, אם אתה מעוניין תפנה אליי במסר.

CajU9

New member
לרקוד היפ הופ זה שונה לגמרי..

אבל המשחק הזה נותן לך הרבה כושר וגם דורש חוש קצב (מה שצריך כדי לרקוד היפ הופ, שזה הרבה יותר קשה, ושונה..)

למעלה