שלום! סרגתי בובה ורציתי לשאול אתכן

Indigo blue

New member
שלום! סרגתי בובה ורציתי לשאול אתכן

איך כדאי לי לעשות לה אף ושאר תווי פנים. הבובה סרוגה במסרגה אחת וניסיתי לסרוג לה אף אבל זה לא כל כך הלך. יש לכן אולי רעיון איך לסרוג לה אף או אולי רעיון לאף חלופי? ובנוסף, האם כדאי להדביק עיניים (מהסוג של העיניים הזזות האלו) או לרקום לה עיניים? (יש לציין כי הבובה לא נועדה לתינוק או לילד כך שאין חשש לבליעת חלקים שעלולים ליפול ממנה) תודה מראש!

ifmi

New member
בובה מקסימה . . .

ברור שאי אפשר להשאיר אותה כך. אני הייתי רוקמת לה תווי פנים.

Indigo blue

New member
ההוראות לבובה (למקרה שאת מעונינת)

נמצאות באתר הזה. זו הבובה הראשונה שעשיתי ואני לא סרגתי כל כך במסרגה אחת בעבר, אז נראה לי שההוראות ממש פשוטות. וגם יש הרבה מקום לאילתור ורעיונות חדשים כי שם יש רק את הבסיס של הבובה.

haya53

New member
תודה

ערב טוב את פשוט מהממת בזריזות שלך להעביר לנו את ההוראות ואני מבטיחה לנסות לעשות אותה בהזדמנות הראשונה. רק תמליצי לי באיזה עובי של צמר ובאיזו מסרגה את עשית .

haya53

New member
חוב' סריגה

אני מבינה שישלך חוברת עם כל מיני ... מה? אם זה כל מיני בובות אז אם אפשר שתשלחי לי את שמה של החוברת והיכן ניתן להשיגה. האם החוברת בעברית?

Indigo blue

New member
תודה! איזה פה את חושבת שכדאי לרקום

לה? כי כל מה שאני מצליחה לחשוב עליו הוא פה שהוא חצי מעגל והוא נראה לי קצת טיפשי כזה... יש לך רעיונות אחרים? נראה לי שמצאתי רעיון לאף, אולי זה, אני אנסה ואראה.

הבובה מדהימה!!

דווקא הקישור שלך זה בדיוק מה שהתכוונתי להציע...לפחות בשביל האף...נראה נחמד... אני אנסה לחשוב על עוד רעיונות- אבל הקישור שלך נראה לי רעיון טוב:)

haya53

New member
בובה

לגבי הפה אני רקמתי תך שרשרת של 4 עיניים באדום ואת העיניים עשיתי בצמר כחול דק עם מחט לצמר דוגמא של איקס. הרעיון שלך נראה לי אבל יותר טוב לדעתי זה לסרוג 4 עיניים שרשרת ולסגור לטבעת שטוחה ואז בשורות הבאות לסרוג חצי עמודים מבלי להוסיף עיניים בערך 3 שורות ולסגור, ולמלא בטיפת סיבי אקרילן ולסגור ולחבר למרכז הפנים.

Indigo blue

New member
תודה! אני אנסה את מה שהצעת ואת

הדרך עם הכפתור (שאני העלתי) ואראה מה נראה לי יותר.

tova האחת

New member
אפשר להדביק עם דבק גוטרמן

תווי פנים מ-לבד.או זכוכית לעיניים וכו.

קולית1

New member
בובה יפה להדביק לה עינים מוכנות

אף מכפתור או חרוז מצופה בצמר או לרקום אף פה ועינים. קולית

haya53

New member
בובה

גם רעיון אני קונה אותו אבל צריך רק לזכור לא לעשות לילדות קטנות כי זה הדבק גוטרמן משתחרר לפעמים וזה מסוכן לקטנים.

haya53

New member
בובה

אני רקמתי את העיניים והפה משאריות צמר כי אני נותנת אותן לילדות קטנות אבל אני חושבת שאת באמת יכולה להדביק עם דבק גוטרמן עיניים זות ולחפש בחנויות לאומנויות אותי יש שפתיים ואף ולהדביקם. אני אשמח לקבל את ההוראות איך סרגת את הבובה במסרגה אחת. תודה ויום טוב

LiLaLo3

New member
מקסים! אפשר לקבל הסבר כיצד

עשית את שיער ראשה בבקשה? יום נעים, ותודה מראש.

haya53

New member
בובה

לשערות של הבובה פשוט גזרתי חוטים באורך של בערך 18 ס"מ כפלתי לשתיים והשחלתי עם מסרגה אחת כמו פרנזים בצעיפים. לאחת זה מצר חדש ולשניה מצמר פרום ולכן יצא שיער מתולתל.

למעלה