שלום עולם ואישתו...

שלום עולם ואישתו...

כבר כתבתי כאן בעבר על רצוני שיהיה לי קשר אם אדם מסוים שאני רוצה איתו קשר חברותי עמיד וחזק. אז ככה יש איזה איש אחד שיש לי איתו קשר די טוב ואני מדבר איתו מידי פעם בנושאים שהוא מתעסק איתם. בד``כ אני זה שיוזם את נושא השיחה איתו והשאר זה כבר ביינינו. עכשיו יש לי כמה שאלות: מה אני צריך לעשות לפי תורת הסוד ע``מ שהוא 1. יזמין אותי אליו הביתה לשיחה ודיבורים על אותם נושאים? אני רוצה שהוא יזמין אותי אליו הביתה. 2.שהקשר ביינינו יהיה יותר חזק ואמין. 3. שהוא ישתף אותי במה שעובר עליו. 4. שהוא יחבב אותי. ויראה לי זאת. בתודה מראש. בקיצור: מה אני צריך לעשות מצידי לפי תורת הסוד?

GMjoy

New member
תגובה:

אני זוכר את ההודעה הזו בעבר, וכמו שאז, גם עכשיו אין לי מושג מה אתה בדיוק רוצה. אני מרגיש שמסתתר מאחורי כל הרצון הזה, מניע. יש אצלך מניע מסויים, שאתה מאוד רוצה לממש, והוא קשור לאיש הזה. אין לי מושג מה זה, אבל נראה לי, ואם אתה שואל לפי תורת הסוד - הדבר הזה לא יקרה, במידה והמניע משרת רצון אגואיסטי...אם אתה מבין למה אני מתכוון... כששני צדדים באים ליצור יחד משהו - גם אם לא ליצור, אלא יש בינהם משהו משותף ותורם לשניהם - דברים כמו: הזמנה לבית, חברות, קשר עמיד ויציב-טוב, חיבה ואהבה - מסתדרים בעצמם בצורה מופלאה. אלא אם כן - צד 1 מגיע לרצון אגואיסטי אישי, ורוצה לממש אותו על חשבון מישהו - אלה דברים שלא מתממשים אף פעם ! אם אתה כל-כך רוצה להתקרב אליו, ומכל סיבה, אז תזמין אותו אלייך הביתה. אתה נראה לא ברור עם עצמך, גם בכך שאתה *דורש* הזמנה מיוחדת ממנו. תזמין אתה - תראה תגובה. מקוה שהבנת אותי.

למעלה