שלום עזרה בבקשה [מאקס]

שלום עזרה בבקשה [מאקס]

אני מנסה ליבא גופים מהסקצ'אפ .הם ללא טקסטורה. בתמונה שצרפתי זאת התוצאה שאני מקבל אחרי רינדור במאקס עם וי ריי. מישהו יכול להגיד לי למה יש את הכתמים השחורים? ברכות לעוזרים..

FishSticks

New member
נראה לי שזאת בעיה בתאורה...

אולי כדאי שתמחק את כל האורות ותעשה אותם מחדש (רצוי רק OMNIS ו-TARGET DIRECT)...

מיכאל ג

New member
אתה משתמש ב-GI

הדרך בה GI עובד זה ליצור את הצל מהרבה נקודות שממוקמות בצורה מקרית. כדי לפתור את הביעה שלך ניתן לעשות שלושה דברים: 1. להעלות את כמות הדגימות, מה שמעלה את זמן הרינדור 2. להגדיל את הנקודות 3. להשתמש בשיטת final gathering שיודעת להקצות יותר דגימות במקומות החשובים. אני לא יודע איך מבצעים את הדברים האלו ב-VRAY, אבל 1 לרוב נקרא samples או rays.

יש לציין שעם הMR זה זא קורה.מוזר

אני אנסה לעלות את כמות הדגימות נראה עם זה "ישפוך קצת אור":)

זא=לא.טוף נראה לי שהצלחתי לעשות ...

משהו ..אבל עכשיו יש בעיה נוספת:התמונה מגורנת קצת... מישהו..??

aglinik

New member
vray תקין הבעיה בגיאומטריה

תבנה את הקופסה הזאת במקס אתה מבזבז את זמנך

הקופסה הזאת היא סוג של ניסוי ראשוני

למודלים המורכבים יותר שאיתם אני יתעסק אחרי הגדרות היבוא.

aglinik

New member
יש מי שמתפרנס מיעוץ טכני כזה

ואני לא רוצה לפגוע לו בפרנסה

אז אולי כאקט של סולידריות הוא יכול

לנסות לנדב קצת מידע לכיוון?ואפילו אם לא,הרי בסופו של דבר אני יצליח.אבל המטרה היא לא זאת.המטרה היא לנסות לחשוב בצורה יותר פתוחה.תראה:באתרים אחרים ,באנגלית,מלמדים אותך הכל ואפילו מפרסמים את השיעורים בקבצי וידאו וכל זאת מתוך רצון לשווק משהו. איתכן שיש בזה משהו.. בכל אופן תודה..ואם יהיו תוצאות טובות הלילה אני אפרסם אותם פה.

aglinik

New member
אי אפשר בפורום, מדובר בסל פתרונות

ואני את שלי כתבתי כבר בכל מקרה קיבלת חצי פיתרון חסר שהיית יושב כל הלילה ורודף אחרי פרמטרים של ויריי

הטיפ שלי הוא: RTFM זה יחסוך לך

הרבה זמן לטווח הארוך. לכל פרמטר בכל מנוע רינדור יש השפעה על התוצאה הסופית. והרעיון הוא לא "לרדוף אחרי פרמטרים" אלא להבין מה השינויים בפרמטרים גורמים. יש ברשת די הרבה סרטוני הסברה אם קשה לך לקרוא את המניואל. סקאטצ' אפ מיצא כמעט בלי טעויות ל 3DS אני כמעט בטוח שאין מה לתקן במודל עצמו אבל יהיה נחמד אם תשים וייר בשביל שנהיה בטוחים. אם אתה רוצה תגובה על רינדור, שווה שתצרף צילום מסך של הפרמטרים שבהם השתמשת, ותסביר בצורה מלאה את מה שעשית בשביל הגיע לתוצאה הנוכחית.

חחחחחח!!!!!! הפרמטרים לVRAY לניסוי

מצויינים בתמונה המצורפת.אשמח לטיפים נוספים. בגדול אתה צודק.ובגדול גם עשיתי את זה.העיניין הוא שאין פה נוסחה אחת מנצחת.בכל אופן,לגבי הסקאצ',מסתבר שיותר מתאים לי ליצא ב DXF ולהגדיר את החומרים במאקס.עדיין יש לי בעיה עם הטקסטורות שכן משום מה ,הם לא מתלבשות טוב על הגופים המיובאים. תודה על ההכוונה:)

מיכאל ג

New member
זאת, תסלח לי על הבוטות,

הודעה סופר-מטומטמת כשהיא באה בתוך פורום שכל מטרתו לדסקס בעיות בתלת מימד בין משתמשים.

למעלה