שלום, עזרה בבקשה

EndlessSilence

New member
שלום, עזרה בבקשה

היי יש למישהו רעיונות לקוקטיילים / משקאות שאפשר להכין מהרכיבים הבאים: וודקה / וודקה לימון ג'ין ערק ליקר בננה ליקר דובדבן וורמוט אדום וורמוט לבן זהו, אני יודעת שזה לא הרבה, אבל זה מה שהחליטו להשאיר בעבודה בגלל פסח. בכל אופן, אם למישהו יש רעיון בשבילי למשקה קליל אני אשמח, תודה.

מממ... לא הרבה. אפשר לנסות להנפיץ מזה כלמיני

שטויות. אבל השימוש הכי מוצלח למה שיש לך כאן זה פשוט... וורמוטים לשתות נקי, על קרח עם לימון. ליקרים... אין ממש מה לעשות איתם. אני מניח שלא מדובר בליקרים איכותיים במיוחד. ערק אפשר וכדאי לערבב עם אשכולית אדומה ונענע, יוצא מרענן ומעולה. ובהנחה שהוודקה נורמאלית ולא איזה קגלביץ', פשוט לערבב עם מיצים טובים. וזהו בערך. ג'ין מתחבר באופן טבעי עם טוניק או ספרייט. תהני.

moon light9

New member
אני מניחה שהכל תוצרת הארץ אז עדיף לערבב

הנה כמה רעיונות שעלו לי לראש, תנסי ותחליטי קוקטייל 1: 40CC וורמוט לבן 20CC ליקר דובדבן (או פחות תלוי במתיקות שלו) מיץ תפוחים (או תפוזים אם אין) קוקטייל 2: סוג של מרטיני מתוק 40CC ג'ין 20CC וורמוט לבן לערבב בשייקר עם קרח ולכוס מרטיני קוקטייל 3: סוג של וודקטיני מתוק 40CC וודקה 20CC וורמוט לבן להכין כמו את הקודם את יכולה להכין סאוורים למיהם אם יש לך סאוור, נגיד: וודקה, ליקר דובדבן וסאוור ליקר בננה, ליקר דובדבן וסאוור או סתם לערבב וודקה עם ליקר ולסגור באיזה מיץ (תפוזים ילך סבבה) מקווה שעזרתי :)

EndlessSilence

New member
טוב תודה לשניכם

לא מבחר מוצלח, אני יודעת.... אבל ההצעות שלכם דווקא נשמעות נחמד, אז אני אנסה היום תודה !

למעלה