הי שוב, חביב הקסם
הפריסה אינה מוכרת לי, אך אנסה בכל זאת - 1 המצב הנוכחי - מלכת החרבות 2 מה חוצה אותך - נסיך הגביעים 3 מה מעליך(עתיד) - 8 מטבעות 4 מה מתחתיך-יוצא מתוך חייך - 5 גביעים 5 מה מאחוריך (עבר) - הקוסם 6 מה לפניך (עתיד) - כח 7 סביבתך בעתיד - אביר הגביעים 8 סביבתך ו/או כיצד רואים אותך אחרים - 5 חרבות 9 תקוות ופחדים - שיפוט (מה זה? צדק אולי?) 10 סיום - 7 חרבות אתחיל בקלף הסיכום - 7 חרבות - מעיד על חוסר מיקוד במטרה, על רצונות שהם בעצם אשליות שקשה לך להגשימם מכיון שאתה חש במצוקה, מנסה לטייח את הדברים ולא רואה אותם בבהירות. מלכת החרבות המייצגת את מצבך הנוכחי מראה כי אתה חש שזהו זמן האמת שלך, שבתקופה זו אתה חייב להכריע לכאן או לכאן, להגיע להחלטה. אך אתה חש שבמקצוע זה יהיו לך הרבה קשיים ומאבקים ותצטרך להרבה כוחות נפשיים על מנת לעמוד במשימה. נסיך הגביעים - מדבר על כך שאתה נמצא בתקופה בה קשה לך להחליט, הכל מעורפל וחסר כיוון. אך הקלף רומז כי יש בך את הכח והיכולת להחליט - וזאת מתוך ראיית הרצונות הפנימיים שלך, ראיית העצמי. החיפוש אחר הדרך צריכה להגיע מתוך חיבור עמוק לאינטואיציות. שאל את עצמך - מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול? האם הרצון הפנימי שלך קורא לך להיות יצירתי יותר, לבחור במקצוע שאינו ריאלי? האם אני אוהב לעסוק במקצוע זה, והאם הוא יביא לי סיפוק ואושר בחיי? בעתיד נראה שתזדקק להמון סבלנות, להמון איפוק ועבודה קשה. אך 5 גביעים הינו מראה אופטימי - מכיון שחוסר ראיית הכיוון, חוסר הסיפוק הנפשי עומד לצאת מחייך. תוכל להסתכל על הדברים מתוך רצון להתקדם ולהגיע למצב בו תהיה שבע רצון מבחירותיך. בעבר - הקוסם... מראה שדווקא הצלחת במקצוע זה, קטפת ציונים מעולים והיית בטוח שתוכל להתמודד עם הקשיים, המבחנים וכל הקשור לתחום. בעתיד - תמצא את הכוחות הדרושים לך על מנת להמשיך ולהתמודד, הכח יימצא בתוכך, עוצמה פנימית שקטה שתביא עמה שקדנות וכוח רצון עז להצלחה. סביבתך בעתיד אופטימית ובטוחה שתגיע אל המקום בו אתה רוצה לראות את עצמך בעתיד, למרות שכיום רואה את הקשיים שלך ואת התבוסתניות שהשתלטה עליך. אינני יודעת מהו שיפוט, אך אתייחס אליו כאל קלף צדק - הפחדים שלך הם לגבי בחירה לא נכונה... אתה חושש שבחירתך כיום תשפיע על מהלך חייך. בהצלחה ! ולכל המשתתפים בפורום - אני מודעת לכך שהבחור רק בן 17 ואיננו אמורים לענות לו, אך זו שאלה שנסבה על לימודים, וזהו הגיל בו בוחרים את התחום המקצועי לכל החיים...