-לקחת בצל להוציא ממנו רק את המיץ בכתוש שום. לא צריך הרבה. לטבול צמר גפן במיץ הבצל ולדחוף לנחירי האף(לא עמוק כמובן). זה מייבש את הנזלת ופותח את הסינוסים. -לשתות הרבה חליטות של סמבוק שחור ו/או זוטה לבנה. -לעשות אינהלציות. יש אפשרויות מועדפות 1.על קערת מים רותחים להוסיף 5 טיפות של שמן אקליפטוס ולנשום את האדים בראש מכוסה מגבת מספר דקות. -על קערת מים להוסיף חצי ספל פרחי בבונג/קמומיל ולעשות אינהלציה. תרגיש/י טוב!
הפתעת אותי מאוד עכשיו, אף אחד עוד לא אמר לי ולא רמז לי על פתרון שכזה.. מה שכן, אני פחדנית מאוד, ככה שלא נראה לי שזה יקרה איתי בזמן הקרוב. אולי אחרי הצבא, כשאני אקבל קצת אומץ...
אבל איך מוציאים מיץ מבצל? בתי בת השנה וחודשיים כבר חודש וחצי עם אף סתום ושום דבר לא עוזר (מי מלח, קרבול, אדים קרים, שמן). אם תסבירי לי איך עושים את התרופה מהבצל אודה לך מאוד (ואשמח לנסות, כמובן)
לוקחים בצל קטן.מקלפים ופורסים לחתיכות. די קטנות כל אחת בגודל שן שום בערך. שמים בכותש שום מעל קערונת קטנה ולוחצים עם הכותש. מייד נוזל מיץ "מכוונים" אותו לתוך הקערה. צריך ממש מעט.
בקפסולה. בתפוזים אין כזו כמות של ויטמין סי כמו שחושבים(ראו שרשור תפוזים למטה יותר). גם אבץ מאד מחזק את המערכת החיסונית. חשוב לקחת את הויטמין סי בשעות הצהרים המוקדמות ולא על בטן ריקה. לא בשעות הערב-הספיגה לא טובה ויוצרת חומציות במעיים. בכל מקרה, זה לא יפתור את הנזילה מהאף. זה יחזק את הגוף באופן כללי.
אתמול הלכתי למסז'יסטית הקבועה - אבל הייתי שפוכה ומצוננת. בין יתר הדברים שהיא עשתה שם היה לה מכשיר כזה שהיא שמה על האף שחימם לי את האזור ל-42+ מעלות והרג ת'חידקים!! קסם על ים כינרת! קמתי הבוקר נושמת חפשי. איך לא שאלתי אותה מה זה המכשיר הזה... אינלימושג. אשאל בקרוב.