שלום .. עזרה בבקשה

שלום .. עזרה בבקשה

אני חדש בפורום הזה.. ובכלל חדש לציורי עוגות יש לי בצק RFM .. ואני מאיזור המרכז איזור מודיעין איפה יש חנויות שאני יכול לרכוש צבעים עם גוונים יפים ומכחולים לציור על עוגות.. ואגב יש לי עוד שאלה כדי לשים את בצק ה-RFM צריך קרם רטוב משהו כמו גנאש? או מספיק להרטיב בסירופ כלשהו כדי שזה יתפוס.. אני מאד אודה על תשובות ..

אודיG

New member
מכחולים ב"קרביץ", "ארטא"...

לגבי חנויות בהן תוכל לרכוש ציוד נלווה לבצק סוכר, חפש בטאגליינס, יש רשימת חנויות ונותני הנחות. אני יודעת רק על חנויות בת"א (גרובשטיין, פור שף, חייק). את בצק הסוכר מדביקים לעוגה בעזרת גנאש, ריבה חלקה, ממרחים קנויים כמו השחר, נוטלה ושמעתי שמשתמשים אפילו בריבת חלב.

המון תודה וכמה שאלות נוספות

יש דבר כזה טוש לסימון על בצק? או טוש רגיל בצבע שחור..? וצבעי מאכל.. ידוע לי שאסור להשתמש בצהוב או אדום.. בחנויות האלה יש גוונים? תודה מראש

יש טושים אכילים לציור על עוגות

ולמה אסור צהוב ואדום? בכל מקרה יש גוונים בצבעי מאכל בג'ל או אבקה.

למה אסור צהוב?

כי צהוב זה טטראזין שגורם לבעיות שונות ומשונות החל בסרטן ועד בעיות לב חוץ מזה רק בארץ משתמשים בו בחו"ל הוא אסור צבע אדום גורם לסרטן ..

איזה מספר זה צהוב ואדום?

בכל מקרה, למה בארץ מוכרים אם זה מסוכן כל כך? סליחה על הבורות... אני קניתי צהוב... אולי באמת כדאי לא להשתמש בו

mbar30

New member
טוש לציור על בצק יש בחנויות

מתמחות בטאגליינס. צבעי מאכל: יש באבקה ובג'ל בשלל גוונים. זה לא שאסור להשתמש, רצוי לא לאכול. ואם יש כאלה שלא רוצים אפשר לחתוך לאחר הצילומים והחגיגה את האזור הצבוע ולאכול

המממ תודה

נכון שרצוי לא לאכול.. אבל נסי לומר לילדים שעטים על העוגה היפהפיה לא לאכול...במיוחד לקטנטנים.. שתי שאלות נוספות לי: 1. כשאני מצייר על העוגה.. אני מעביר עם עפרון בעצם את קווי המתאר על נייר אפיה ואחר כך עובר עם טוש אכיל לסימון ברור על בצק הסוכר.. זה בעצם מה שכתוב במאמרים..הבנתי נכון? 2. חייבים למהול באלכוהול את הג'ל או רק את האבקה..? תודה מראש ושמחתי לקבל תשובות ממומחיות..

mbar30

New member
ראשית עליך להעביר עם עפרוןB6

את הציור לנייר פרגמנט. את נייר הפרגמנט מניחים בעדינות וללא תזוזות מיותרות על הבצק ואז עוברים על הנייר בעדינות מירבית עם עפרון. לאחר שהרמנו את נייר הפרגמנט לעבור עם טוש אכיל על הקונטור לפי הצבע הרצוי. - אני חייבת לספר שעשיתי את הכלב קליפורד ורוב בילדים עטו עלי לאכול את הצבע האדום לאחר הסבר שזה לא בריא רוב בילדודס היו מאושרים לאכול חלקים אחרים של העוגה. הכל תלוי בנו. אני יודעת שצריך למהול את האבקה,

כשעברתי סדנת ציור על עוגות לפני

שבועיים, המדריכה אמרה ללטף את הבצק שמצפה את העוגה עם ידיים לחות לפני הנחת נייר הפקרגמנט עם הציור. ובפעמיים שעשיתי ככה, הציור עבר מטושטש וקצת מרוח. האם זה נכון שצריך? כי בהסברים אי לא רואה את זה ובכל זאת, היא עושה עוגות כאלה האבה זמן וסדנאות...

haiavered

New member
ואצל טל בסדנא לציור ../images/Emo6.gifלימדו אותנו

חדשה ישנה .להוריד את הציור על ניר פרגמנט.ובעוד הבצק טרי ולח בחוזקה אך בעדינות רבה .הופכים את הציור כלפי מטה לבצק ועם העיפרון פשוט מקשקשים על כל הניר והציור יעבור לבצק .זוכרים איך פעם העברנו מטבע על ניר זו בעצם השיטה.קלי קלות.

סבתא ל 8

New member
חנויות ליד מודיעין

בכפר רות יש את 4 שף שיש בה כל הדרוש לעיצוב עוגות ולציור עליהן לפני ציפוי ניתן למרוח גם בריבה נוזלית או נוטלה בהצלחה

למעלה