שלום עזרה במציאת נגן

reamon

New member
שלום עזרה במציאת נגן

שלום אני מחפש את הנגן הזול ביותר שאינו ג'נרי שיספק את הדברים הבאים: 1. טעינה דרך USB או חשמל. 2. אפשרות להצגת עברית. 3. רדיו מובנה באיכות טובה. 4. לפחות 256mb.

יאיר B

New member
תסתכל על האיריברים פלאש.

יש כמה שהם נטענים מהמחשב. בכל מקרה העברית תהיה הפוכה. לאיאודיו אני לא חושב שיש עברית. יש גם MPIO שיכולים להיות טובים (גם עברית הפוכה). תעבור עליהם בזאפ ותראה מה מתאים לך.

reamon

New member
מה לגבי Creative MuvoSlim 256Mb

כתוב שזה סוללת ליטיום אבל לא הצלחתי למצוא פרטים אם זה נטען דרך המחשב או חשמל או בכלל. ובכלל איך הנגן הזה, ואם יש בו עברית?

יאיר B

New member
בקריאייטביים החדשים אין עברית.

הוא נטען דרך המחשב. בעיקרון כל הנטענים מכילים סוללת ליטיום. יש רק נגן אחד (חוץ מהג'נריים) שמכיל עברית ישרה: iBead. חפש בזאפ (או בקישורי הפורום לאתר היצרן). לכל השאר יש עברית הפוכה או שבכלל אין.

reamon

New member
אין אפשהו איזה שדרוג לא רשמי לעברית

לנגן של creative הזה? ואיך האיכות שמע שלו? זה נראה די טוב מבחינת של חברה טובה creative. עם סוללה נטענת, רדיו מובנה, ומחיר זול מאוד יחסית.

טעינה זה חסרון גדול!

אם לא תהיה בבית למשל ותגמר הבטריה?תחשוב על זה. נכון שיש גם יתרונות אבל לדעתי עדיף בטריה רגילה.

יאיר B

New member
לא מכיר שדרוג כזה. אולי אפשר להכין,

לא יודע. צריך למצוא תוכנה שתוכל להוציא את הקושחה ואז לערוך אותה (הוספת תווים עבריים). אם אתה יודע אתה מוזמן לערוך. קריאיייטיב זה לא רע (לא יצא לי לשמוע אותו). אני משתמש בזן מיקרו שגם אין בו עברית ואני לא מוצא את זה בעייתי במיוחד. לגבי סוללות נטענות, בעד ונגד: לכל אחד יש את הדעה שלו. אם אתה בשטח הרבה זמן, הסוללה תגמר ולא תוכל להטעין (למרות שיש כל מני שטיקים להטעין, זה לא פשוט) וגם הסוללות הללו מחזיקות לרוב פחות מסוללות רגילות (גם זמן נגנינה בפועל וגם אורך חיים של הסוללה עצמה: לרוב 400 מחזורי טעינה), אבל יש כאלו שאוהבים את הטעינה ולא אוהבים סוללות נטענות (שיותר חלשות מסוללות רגילות ולכן מחזיקות פחות...).

למעלה