שלום! עזרה בקשר לעדשות מגע..

שלום! עזרה בקשר לעדשות מגע..

אני ישראלי שחי בחול כבר מס' שנים..בחודש ינואר השנה קניתי לראשונה עדשות מגע בארץ, (בשל המחיר המופרז באירופה 3X מהמחיר בארץ) בגלל שמעולם לא התנסתי בעדשות מגע, קניתי עדשות יומיות..של Johnson & Johnson. עכשיו בגלל שהחפיסות נגמרו לי, ברצוני לקנות עדשות חדשות אך לא את היומיות (הם נגמרות ממש מהר)..מצאתי אתר אמריקאי עם מחירים סבירים ומשלוחים לכל אירופה.. מישהו יכול לעזור לי לבחור מהאתר כי אני לא ממש מבין בזה.. תודה רבה מראש!!! יעקב :))

../images/Emo208.gifבבקשה, זה די דחוף לי../images/Emo206.gif

mushinka111

New member
בשום פנים ואופן לא לקנות עדשות מגע מאינטרנט

ללא בדיקת התאמה,אפילו שאלפי אנשים המליצו לך על סוג מסוים!!!!את עדשות המגע רוכשים רק לאחר בדיקה מקיפה ע"י רופא עיניים או אופטומטריסט מורשה,מכוון שעדשת מגע צריכה להתאים ועין שלך,כדי שלא ייגרם נזק לעין וזה עלול לקרות אם לא נעשתה בדיקה לסוג המסוים של העדשה,גם אם עדשות אחרות התאימו לך ונעשתה בדיקה.אתה בעצמך לא יכול לקבוע אם העדשות מתאימות כי הרבה פעמים עדשות שצמודות מידי לעין ויכולות לגרום נזק בלתי הפיך מאוד מאוד נוחות.ואתה לא יכול לתא לעצמך כמה עיניים כאלה ראיתי ולכן,עדשות מגע לא קונים ללא בדיקה,גם אם זה עולה כסף.......כי בסופו של דבר זה העיניים שלך.......ועדיין אין ניתוחים להשתלת עיניים! אני במכוון מפחידה ומלחיצה אותך,כי אני מקווה שעוד אנשים חוץ ממך יקראו את ההודעה הזאת,ותהיה יותר מודעות לכך-כי כשיש כבר נזק אני לא אוכל לעזור והדבר היחיד שניתן לעשות זה רק למנוע וזה בידיים של כל אחד!!!! בהצלחה רבה

אני מעולם לא השתמשתי בעבר בעדשות

ובארץ כשקניתי את העדשות, בדקו את מס' המשקפיים ולפי זה הוציאו לי מהמגירה כאילו קניתי משהו פשוט..למען האמת שאלתי אם לא צריך בדיקות קודם, ואמרו שאם לא קרה לי לפני זה כלום אז אין בעייה. (חודש קודם קניתי לניסיון זוג עדשות דו שבועיות של ג'ונסון...ולא קרה לי כלום). הבעיה שבעדשות היומיות שקניתי בארץ, מצוין ליד המס' Base Curve 8.5 ו Diameter14.2 שאני לא בדיוק מבין מה ז"ת, והאם זה משנה אם בעדשות אחרות יהיה מס' שונים... תודה בכל זאת על התשובה.. את הקישור לאתר נתן לי חבר שקנה מהם מס' פעמים והוא ממש מרוצה מהשירות שלהם...כך שאין לי חששות לגבי זיוף או משהו כזה....

mushinka111

New member
אז אני מצטערת לומר לך

שמי שמכר לך את העדשות ללא בדיקה אם באמת הדבר נעשה כך, עובר על החוק וסיכן אותך קודם כל.מה שהמלצתי לך זה רק בגדר המלצה מכוון שאתה לא הפציאנט שלי ואינני אחראית לך,אז זכותך אם להישתמש בהמלצה זו או לא.תאמין או לא ,אתה לא מתאר לעצמך כמה סיבוכים אנו רואים מידי יותר עקב הרכבה לא נכונה של עדשות המגע או שימוש בעדשות מגע ללא התאמה,ותתפלא-אבל בכל פעם שזה קורה הפציאנטים אומרים את אותו משפט-אם מישהו היה אומר לי בזמנו שזזה אסור.....

עדשות

המספרים הללו קשורים לגודל העדשה והקימור שלה. יש להתאים זאת לכל אדם ואדם באופן אישי.

תודה על ההזהרות..את הגדלים האלה אני רואה רק

בעדשות היומיות...בעדשות הדו שבועיות ישנם גדלים אחרים.. את העדשות קניתי בסניף של אופטיקה הלפרין...

למעלה