שלום... עזרה ממבינים

בלאגנית

New member
שלום... עזרה ממבינים

אני בפייסבוק ופתחתי יוזמה לפתוח דף לסרט שאהבתי שלא היה קיים בפייסבוק, שמו חול ודם blood and sand... מי שאהב את הסרט מוזמן להצטרף... בכל מקרה פתחתי את ה site הזה לפני משהו כמו שבוע ומאז מצטרפים אנשים ואני כאילו האדמיניסרטור כי אני פתחתי את הדף הזה ואין לי מושג איך רואים מי הצטרף? רשום שיש 4 משתתפים אבל אני רואה רק אחד שנמצא שם בנוסף אלי איך רואים את השאר??

meital always

New member
פייסבוק - אפליקצית Pages

דבר ראשון כל הכבוד על היוזמה, סרט מעולה!
כדי לראות כמה אנשים הצטרפו לדף (Page), את מסתכלת בצד ימין על הקוביה בה רשום Fans , מופיע שם המספר. כדי לצפות בכולם עליך להקליק על See All . ב"דפים" האלה קיימת לאחרונה בעיה טכנית במונה (counter) של הקבוצה והוא מוסיף לך 2 אנשים למיכסה, כך שאם למשל יש כרגע 3 אנשים הוא ירשום לך שיש 5 . אני מניחה שהבעיה הזו תיפתר בקרוב, בכל מקרה אם תורידי 2 מהמספר שרשום- תקבלי את המספר בפועל, וכאמור את תמיד יכולה להקליק על See All ולראות בדיוק מי וכמה שייכים ל"דף" שפתחת. ממליצה לך להוסיף קצת תוכן לדף כמו תמונות או קישורים או הודעות ב"קיר" (Wall) , זה יעודד עוד אנשים להצטרף.

meital always

New member
תיקון טעות שלי

המונה של האנשים ב"דף" שלך תקין. הסיבה שאת רואה רק שניים מתוך כולם היא שחלק מהמצטרפים חסמו את עצמם לחיפוש בפייסבוק (באמצעות PRIVACY שבפרופיל שלהם) ולכן לא ניתן לראות אותם, לא בחיפוש הכללי ולא ברשימת המשתתפים בקבוצות או ב"דפים". סך כל האנשים (fans) בדף הוא נכון. אם למשל כתוב שיש חמישה fans זה אומר שיש חמישה מצטרפים לדף הזה, ואם למשל רק שניים מופיעים כשאת מקליקה על See All זה אומר ששאר השלושה חסויים.

בלאגנית

New member
מה יש להיות חסויים???

איזה אנשים מוזרים חוצמיזה עוד לא כתבתי כלום על הסרט כי אם אני עושה קופי-פייסט מאתר אחר זה פגיעה בזכויות יוצרים נראה לי

meital always

New member
דרך אגב-

יש חסומים ויש חסויים, זה שני דברים קצת שונים. חסומים- זה אומר שניתן למצוא אותם בחיפוש או להיתקל בהם בכל מיני מקומות, אבל אי-אפשר להיכנס לתוך הפרופיל שלהם ולראות את המידע שלהם, אלא אם כן את בחברים שלהם. יש גם כמה דרגת של חסומים. חסויים- זה שאי-אפשר בכלל למצוא אותם בחיפוש כשרושמים את השם שלהם וגם שהם לא יופיעו בכל מיני מקומות שנרשמו אליהם כמו הדף שפתחת. למה שאנשים יעשו את זה? לכל אחד יש את שיקולי הפרטיות שלו, יש כאלה שלא רוצים שיפנו אליהם בכלל. גם אני לא לגמרי מבינה את זה תמיד אבל יש משהו יפה בזה שפייסבוק מאפשר לכל אחד לקבוע מהי רמת הפרטיות בה הוא מעונין. בהצלחה!

למעלה